Овен През първия ден от новата седмица се въздържайте от

...
Овен През първия ден от новата седмица се въздържайте от
Коментари Харесай

Седмичен хороскоп за 15-21 октомври

Овен
През първия ден от новата седмица се въздържайте от прибързани дейности и решения. Това е значимо, с цел да може в идващите дни да се радвате на заслужени триумфи. С цялостна пара може да повишите интензивността си от вторник. Не се колебайте да изпипвате детайлите. Сряда е добър ден за изглаждане на недоразумения. В края на седмицата не се натоварвайте ненужно с непознати проблеми. През почивните дни не правете взаимни отстъпки с почивката ви.
Телец
Това е седмица, в която всички действия, свързани с външния ви тип ще имат позитивно отражение върху всички сфери на живота ви. Ако работата ви го постанова може да помислите и за промяна на дрешника. В средата на седмицата ви предстоят значими срещи и договаряния, тъй че би трябвало да покажете висока степен на дипломатичност. В персонален проект може да станете очевидец на необичайно държание от страна на половинката ви. Най-добрата реакция ще бъде неналичието на такава.
Близнаци
Тази седмица ви е дадена, с цел да въдворите ред в възприятията и страстите ви. В първия ден на интервала внимавайте да не навлизате в крайности. Бездействието е една от тях. Във всичко търсете златната среда, само че се пазете от спорове. Средата на седмицата е положително време за служебни пътувания. Така ще бъдете потребни за работата си, а и ще получите нужната доза многообразие.
Рак
През тази седмица ще ви се струпат нови отговорности. За благополучие те са краткотрайни и ще обзет единствено първите два дни от интервала. Страхът ви е по-голям от идните задания, тъй че се постарайте да се отървете от него в точния момент. В сряда ще получите заслужена премия за напъните ви. В четвъртък е добре да наберете храброст и да извършите това предложение на половинката си, което от дълго време обмисляте. Резултатът от него ще дефинира протичането на идващите дни.
Лъв
През тази седмица не се колебайте да си осигурите нужната доза успокоение. Имате потребност да подредите мислите в главата си. Сега е положително време за проекти и разбор на последните седмици и месеци. Някои от представителите на знака ще стартират разискването на промяна на работното място. Имайте поради, че този месец не е изключително сполучлив за сходен тип действия. Засега единствено маркирайте дейностите си. Подарете си уикенд надалеч от градската суетност, на безшумно и насаме място.
Дева
Очаква ви седмица, наситена с приятни преживявания. Началото на интервала посветете на работата. Понеделник и вторник са положителни дни за изява. Не се колебайте да имате оптималната доза самочувствие. Дори да не сте уверени до край – никой не би трябвало да го разбере! В сряда инцидентно събитие може да ви сближи още повече с половинката ви. Самостоятелните представители на знака ще имат своите сантиментални моменти. Хубаво е да деянията разсъдък и въздържаност, в случай че не познавате индивида добре. В здравословно отношение бъдете деликатни с храната и не преяждайте.
Везни
През тази седмица най-хубавото лекарство против тъгата, която ви е обзела ще е цялостното ви потапяне в работата. Мрънкането и недоволствата надали ще ви оказват помощ. Единствено ще лишават сили и запаси, които сега са ви значими. Сега е време да се концентрирайте върху стратегически ходове. Това, което сигурно може да ви помогне е вярата в бъдещето, такова каквото си представяте, че заслужавате.
Скорпион
През тази седмица съществува риск да бъдете въвлечени в проблем, чиято изгода и цели са съмнителни. Най-добре стойте на страна. Ако не е допустимо да се дистанцирате напълно, то тогава заемете неутрална позиция. Не влагайте никакви усеща и страсти. В средата на интервала се пазете от здравословни проблеми. Края на седмицата пробвайте да намалите темпото, с цел да пощадите нервите си. През почивните дни не си и помисляйте за работа.
Стрелец
Откритостта ви към света ще ви завоюва доста нови другари през новата седмица. Опитайте се да не влагате прекомерно доста страсти. Отношенията се развиват последователно и няма по какъв начин още през цялото време всички да си станат доста близки. Пътуване в средата на седмицата ще разреди прочувственото напрежение. Опитайте се да прекарате повече време измежду природата и на тишина. През почивните дни може да релаксирате, като посетите някой СПА център.
Козирог
Тази седмица ще имате опция да атакувате своите бизнес цели. Бъдете смели и безкомпромисни. Никой няма да се поколебае да преследва задачите си, тъй че се впуснете в борбата с всички запаси, с които разполагате. В сряда ще привлечете на ваша страна значим стратегически сътрудник. През последните дни от седмицата обърнете повече внимание на фамилията си. Отдайте най-малко един ден напълно на околните си.
Водолей
Попътният вятър е хубаво нещо, а още по-хубаво е да се възползвате от обстоятелството, че всичко е във ваша изгода. С малко старания в този момент ще може да постигнете доста, а в случай че положите повече усърдие ще си спечелите по-предна позиция в професионално отношение. В персонален проект оставете нещата, такива каквито са. Ако усетите, че напрежението във вас нараства изберете активност, която ви оказва помощ да се успокоите, само че не насочвайте негативната си сила към околните.
Риби
През тази седмица ще имате доста упования. Най-добре е да оставите нещата да се случват, а вие да ги наблюдавате. Ще може да отделите доста скъпа информация за себе си, която да ви послужи добре в бъдеще. В фамилията ви чакат топли моменти на споделеност. Някои представители на знака ще преживеят незабравими сантиментални моменти. Не се тормозете от сериозността на връзката ви. Това може да ви бъде единствено от изгода.

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР