Овен През първите два дни от новата седмица ще имате

...
Овен През първите два дни от новата седмица ще имате
Коментари Харесай

Седмичен хороскоп за 21-27 май

Овен
През първите два дни от новата седмица ще имате задоволително независимост да действате съгласно вашите лични правила. Ако в сряда от вас се изисква интензивност би трябвало да я деянията, с цел да не пропуснете значим късмет. В четвъртък и петък активността, която ви чака няма да ви натовари или най-малко ще ви умори прелестно. В края на деня ще сте удовлетворени от себе си. В събота и неделя се пазете от съмнителни оферти и клюки. Използвайте фантазията си, тогава тя ще е богата, с цел да извършите времето незабравимо за половинката ви. Замислете се по кое време е била годишнината ви, с цел да не пропуснете някоя значима дата.
Телец
Това е седмица за приятност и успокоение. Работата ви ще ви достави същинско наслаждение и даже ще релаксирате в офиса, само че това носи риска да пропуснете някои нови събития към вас в служебната сфера. Вторник е подобаващ ден за показване на даже прекомерно напредничави хрумвания. Просто тогава всички ще ви харесват. В сряда ви предстоят значими договаряния. До такива може да се стигне даже без да са планувани. В четвъртък ще представяте дизайнерски план, заложете на синия цвят. През някой от почивните дни наложително се разходете без посока, просто да се отърсите от насъбраната през седмица отмалялост.
Близнаци
През тази седмица рутината и отегчението ще насочи уменията ви към откриване на нови хоризонти. Във вторник и сряда не се тормозете да опитате нещо ново, отворени сте към всичко и това към този момент е половината триумф, защото малко хора ще имат вяра, че сте способни да измененията насоката си на деяние, изключително в работата. В четвъртък просто нищо няма да се случва, без да ви е скучно, а единствено – умерено. В петък не търсете интензивно занятие, просто се оставете на течението на деня. През почивните дни ще настъпи събуждане. Запишете всяка своя концепция, тъй като ще са скъпи и ще ви дадат опция за едно ново начало.
Рак
През тази седмица евентуално ще сте най-веселият и жизнеспособен представител на зодиака в понеделник. Във вторник чарът ви ще пленява и с лекост ще постигате задачите си. В сряда ще ви се наложи да се поизпотите, а в четвъртък ще би трябвало да отговаряте за ваша постъпка, която сте скрили от колегата си. Възможно е да имате и проблеми поради държанието на детето ви. Петък ще премине леко. В събота и неделя най-добре ще ви се отдават дребните действия, за които до в този момент не ви е останало време. Сериозните неща тогава няма да са на дневен ред.
Лъв
Това е седмица за посещаване на креативен събития и основаване на хубост. Освободете фантазията си и не се тормозете да изразявате напиращите във вас страсти. Белият цвят ще ви помогне в това. В сряда в случай че се занимавате с изобразително изкуство през днешния ден ще създадете една от най-революционните си произведения. Работете с обсег, не се колебайте да демонстрирате самочувствие. Последните дни от седмицата ще са мощния ви интервал. Той обаче не е предопределен за дейна работа, а за равносметка. Може и да се отдадете на заслужена отмора, за всеки случай дръжте до себе си „ оръдията “ на труда ви.
Дева
Тази седмица може да ви се стори прекомерно мотонна и еднообразна. Това, обаче, което би трябвало да извършите, за я го разнообразите може да го измислите единствено и само вие. В средата на интервала на напред във времето ще излязат организаторските ви качества. В петък самоуверено раздавайте задания и директиви, всички ще се преценяват с вас. През почивните дни умората ще подсети за себе си. Ще ви се желае да се скриете в миша дупка. Някои от обкръжението ви, обаче ще чакат от вас да деянията интензивност на равнище.
Везни
Това е седмица, в която най-добре за вас ще бъде да се отпуснете и да не мислите за нищо. Понякога ориста сама ни предлага развръзката, освен това - добра. В сряда и четвъртък ще усетите събуждане. Опитайте се да запомните това, което ви е довело до съответното положение, с цел да може по-често да прибягвайте до този „ избавителен “ вид. В петък в случай че не сте сигурни в възприятията си, насочете силата си в активност, която ви носи самопризнание и сигурно няма да съжалявате за дейностите си. През уикенда може да усетите скука от всичко, което сте правили до в този момент, по тази причина не се колебайте да пробвате нови неща с нови хора. Разширете хоризонта си.
Скорпион
Това е седмица, в която да се доверите на интуицията ви. Тръгнете в посоката, в която ви води сърцето. Дните вторник и сряда ще бъдат като бяло поле върху, което самоуверено може да начертаете проектите си. За повече шанс изберете белия цвят в облеклото си. Четвъртък и петък използвайте деня за интензивно другарство и срещи с хората, с които желаете да работите. Внимателно записвайте всичко, даже най-малкия подробност. В бъдеще всичко, казано тогава ще ви бъде от изгода. През почивните дни, до момента в който останалите са по-отпуснати вие продължавайте в посоката, която сте поели при започване на седмицата. Действайте безшумно и незабележимо за грандиозни резултати.
Стрелец
Това е седмица за амнистия. Няма нищо по-благородно от това. Във вторник и сряда в работата очаквайте интриги от страна на ваш сътрудник, който до скоро се е борил за благосклонностите ви. За да се спасите от всичко това за четвъртък и петък напълно умерено може да си измислите фамилен ангажимент, поради, който да си останете вкъщи. През почивните дни силата изцяло ще хармонизира с вашата. Лесно ще убедите брачния си сътрудник, по отношение на ваше предпочитание, с което той дълг време не се е съгласявал. За да бъдете по-убедителни представете концепцията си, изпълнена в алено.
Козирог
Това е седмица за забавни провокации за вас, свързани с персоналния ви живот и кръга от най-близките ви другари. Във вторник може да научите неприятна вест, която да ви извади от равновесие за известно време. Имате право на това, оставете времето да ви успокои. В сряда и четвъртък се потопете в работата си, с цел да не мислите за персоналните проблеми, които ви изтезават. Сега така и така не може да намерите положително решение. Петък ще покаже разрешението им. Просто изчакайте. Почивните дни ще ви донесат по този начин, предстоящото успокоение и нравствен мир. Половинката ви може да ви изненада с чакана вест.
Водолей
Това е седмица, в която да деянията сериозна интензивност. Във вторник и сряда отново най-добре ще бъде да оставите проектите, свързани с персоналния живот за втората част от деня, а през първата да приключите служебните си отговорности. В четвъртък помислете, кое е в действителност значимо за вас, тъй като какво си пожелаете през днешния ден – то ще се случи. И несъмнено – внимавайте какво си пожелавате. Петък не дава обещание особени събития, ще имате рутинни задания и може би ще ви се стори скучно. Никой обаче не е отговорен за това, тъй че внимавайте да не изразите раздразнението си против почтен човек от обкръжението ви, най-много през почивните дни.
Риби
Първите дни от новата седмица може да ви доведат до незаинтересованост. Във вторник и сряда събития към вас по този начин или другояче няма да има, тъй че умерено може да се отпуснете и да си насрочите срещи с ваши другари, с които все по-често се разминавате в последно време. Четвъртък ще ви завърти във вихъра на доста и значими събития. Понякога ще ви се коства, че от вас нищо не зависи и ще имате желанието да се пуснете по течението. Това, обаче не е по този начин, просто се мобилизирайте. Почивните дни ще ви донесат предстоящ покой. Бъдете нащрек, не изпускайте нищо, от това, което се случва към вас. Активни дейности, обаче, от ваша страна не се изискват.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР