ОВЕН - През първата десетдневка на септември опитайте да съсредоточите

...
ОВЕН - През първата десетдневка на септември опитайте да съсредоточите
Коментари Харесай

Хороскоп за месец септември

ОВЕН - През първата десетдневка на септември пробвайте да концентрирайте дейностите си върху тези планове и задания, които сте сигурни, че ще донесат триумфи и облаги. На 6 септември Меркурий ще влезе в бранша на работата ви, а шефът на бранша на професионалните ви триумфи Сатурн става пряк. Бъдете деликатни по отношение на административните и правните въпроси, тъй като в тези области ще се сблъскате с компликации. Ще ви бъде дадена опция да започнете нова взаимна работа. Тригонът на Слънцето с Плутон ще ви даде опция да спечелите по-добра позиция посредством еластичност и съобразителност. На 12 септември Юпитер ще направи секстил с Плутон, което ще ви сътвори благоприятни условия да подобрите финансовото състояние. Трябва да обърнете внимание на непредвидени условия, както и на нещо, което не сте решили в точния момент, във връзка с пари или на някакъв дълг. В същото време Венера ще направи съпротива с Уран, което може да наруши финансовите ви проекти и да забави облагата ви. Тези, които са безработни, ще набъбнат възможностите им да си намерят подобаваща работа. Само търсете по-усилено.

Любов - Дисхармоничните връзки на Венера с Марс ще внесат различия в персоналните ви връзки при започване на месеца, а когато планетата на любовта премине в символ Скорпион, може да стартират подиуми на ревнивост и бурни пристрастености.

Опитите на свободните от вас да стартират прочувствена връзка с човек, който им харесва от дълго време, няма да донесе триумф.

ТЕЛЕЦ – Първата десетдневка на септември ще бъде динамична. Ако имате частен бизнес, вашите облаги ще дойдат посредством закупуване на недвижими парцели, отдаване чартърен на пространства, както и посредством други услуги. Когато Меркурий влезе в Дева на 6 септември, доста изгода ще ви донесат креативните хрумвания в бизнеса и увеличение на клиентите. На идващия ден планетата ще образува съразмерен аспект със Сатурн, който ще контролира региона на работата и кариерата ви. Мнозина ще имат опция да сключат контракт с задграничен сътрудник за продажба на търговски артикули и нарастване на облагите. В същото време опозицията на Слънцето с Нептун ви предизвестява да избягвате финансовите опасности непременно. Възможно е да имате различия и спор на ползи с бизнес сътрудник. През втората десетдневка може да започнете новите планове, на които до момента пречеха неподходящите условия. Ще изпробвате нови способи на работа, които ще се окажат сполучливи. Секстилите на Юпитер с Плутон и на Венера със Сатурн ще усилят вашата известност и престиж в обществото и измежду вашия кръг. Третата десетдневка ще бъде сполучлива за тези, които се занимават с артикули за здраве, козметика и фешън конфекция. Трудности ви чакат, в случай че се занимавате с туризъм и строителство.

Любов - Неблагоприятният и провокационен аспект на Венера с Марс, ще ви донесе конфликтни обстановки с обичания човек през първата десетдневка. Повишената пристрастеност и ревнивост ще провокират доста безредици в връзките ви. Опозицията на Венера с Уран в дните към 12 септември може да докара до непредвидена разлъка, по тази причина бъдете доста деликатни. За разрешаване на различията е нужен компромис.

Мнозина от свободните представители на знака ще стартират нова връзка и ще се почувстват щастливи и удовлетворени.

БЛИЗНАЦИ – Голяма част от времето ви ще бъде отдадено на работата и професионалните ви отговорности. През първата десетдневка Слънцето ще направи съпротива с Нептун в бранша на работата и кариерата ви. Ако имате частен бизнес, може да се случи да допуснете неточност, която да ви коства много пари. Възможно е да имате посещаване от държавните органи за инспекция или в случай че сте единствено чиновници във компания, да се сблъскате с различия с началника или неправилни дейности от негова страна. През втората десетдневка удобният аспект на Слънцето с Юпитер, който ръководи бранша на работата ви ще усъвършенства ситуацията. Заедно двете планети ще сключат съразмерен аспект и с Плутон, което ще сътвори удобни условия за увеличение на вашите финанси. Възможно е да получите облага от предишни вложения и ще можете да се възползвате от всички налични благоприятни условия за привличане на повече клиенти. Избягвайте новите огромни и ненужни вложения, не поемайте непотребни опасности. Безработните Близнаци ще могат да стартират нова работа в региона на образованието, развлеченията и администрацията.

Любов – Препоръчва се да се възползвате от хубавото време и да пътувате дружно с колегата си, да посетите хубави нови места или тези, от които са ви останали приятни мемоари от преди. Това ще ви разреши да се отпуснете дружно, да си отделите повече време един на различен и да се сближите.

Необвързаните от вас ще предпочетат да се забавляват единствено по този начин, без да влизат в съществени прочувствени връзки. Ще търсят завършения с необвързване.

РАК – През първата десетдневка на септември, Меркурий навлиза в бранша на връзките, откъдето ще направи тригони с Уран и Сатурн. Очаквайте огромен триумф в бизнес договарянията, където ще имате непредвидена помощ от помощник. Възможен е триумф и в общественото пространство. Мнозина ще сключат преференциален контракт, който ще донесе дълготрайна и постоянна изгода. За да избегнете възможни проблеми, деликатно прегледайте всяка точка от новия контракт, тъй като може да има опити за измами. Втората десетдневка ви дава положителни благоприятни условия за триумф, в случай че сте свързани с областите на публичния живот и връзките. Марс на 19 септември прави квадрат с Уран, което може да докара до конфликтни обстановки. Третата десетдневка на месеца ще бъде по-добра за вас. Меркурий и Слънцето ще създадат тригон с Марс. Ще можете да постигнете прогрес в региона на кариерата си. Това ще разреши на някои от вас да възнамеряват нови вложения и да започват нови планове, които ще се окажат печеливши в дълготраен проект. Безработните Раци ще могат да намерят работа в региона на връзките и като продавачи.

Любов - Благоприятният аспект на Меркурий със Сатурн през първата десетдневка в региона на любовта ви ще ви донесе повече съществени диалози, които ще ви подкрепят да намерите решения на всичко, което е предпочитано и в дълготраен проект е значимо за вашите връзки да бъдат постоянни и актуализирани. Втората половина на септември може да бъде малко по стресираща и уморителна. Меркурий и Слънце ще създадат квадрат със Сатурн, което може да е причина да зародят проблеми в фамилните връзки. Ще ви бъде мъчно да се разберете с колегата си.

При необвързаните може да се развие следният сюжет. Лицето, което харесвате ще се държи безразлично и студено. Това в началото ще ви разстрои и ще се откажете да вършиме нови опити за благоразположението му. Скоро обаче ще забележите, че някой, на който не сте обръщали внимание до момента, има благосклонности към вас. Ако дадете късмет на това лице и се съгласите да излезете, ще започнете да го харесвате.

ЛЪВ – Първата десетдневка на септември ви дава благоприятни условия в кариерата и да постигнете добра облага. Меркурий в секстил с Венера ще ви разреши да сключите сполучлива договорка, която ще ви отвори вратата, с цел да стартирате нов план, който сте възнамерявали деликатно и с неизменност.Бизнес срещите и презентациите ще бъдат сполучливи. Опозицията на Слънцето с Нептун ви предизвестява да внимавате при опериране с пари и да си изплащате задълженията и отговорностите. Избягвайте да сте длъжници на някого. Квадратурата на Венера с Марс ще докара до различия най-вече с бизнес сътрудници или сътрудници. Някои от вас ще осъществят огромна облага посредством финансови услуги, закупуване на недвижими парцели и вложение в нови планове. Безработните Лъвове ще имат късмет да работят в комерсиалния бранш. На първо място в някоя от огромните търговски вериги, както и опция да работите в превоза на артикули. Трябва да практикувате ежедневни разходки или по-лесни физически извършения. Също по този начин би било хубаво, в случай че се занимавате със спортни действия или посещавате фитнес зала. Понякога ще бъдете предразположени към увеличение на умората, а по-възрастните Лъвове може да имат ревматични болки. През третата десетдневка ще се понижи имунитета ви.

Любов - На 11 септември Марс ще влезе в знака на Водолей и вашия бранш на партньорството, което ще ви стимулира да се ангажирате допълнително общи проекти, излети и мероприятия с вашия сътрудник. Втората половина на месеца квадратурата на Марс с Уран ще ви донесе във връзката неочаквани несъгласия и спорове по отношение на общите цели. Ще съумеете да преодолеете тази рецесия.

Свободните представители на знака да се възползват от най-хубавите благоприятни условия, които може да им предложи септември, с цел да стартират нова прочувствена връзка, която може да бъде съвършена и тъкмо това, което са желали отдавна.

ДЕВА – Новолунието в знака ви на 9 септември ще ви даде ново начало или ще отвори нова страница в живота ви. Вие ще желаете да измененията доста неща. Финансовите аспекти са отлични. Вие елементарно ще изразявате какво чувствате и какво желаете, доста по-лесно от нормално. Голямата тройка в земни знаци - Сатурн, Уран, Слънцето и Меркурий, ви дават по-голяма прочувствена непоклатимост и желанието да се докажете по един удобен метод. Ще бъдете в отлична форма. Първата половина на месеца ви носи положително здраве. Ще бъдете стимулирани да се занимавате с физическа интензивност и да предприемете нови способи за възстановяване на цялостното здраве. През втората половина на интервала ще има вариране на кръвното налягане, тъй че би било желателно да го контролирате по-често. Възможни са проблеми със зъбите. Посетете зъболекаря си.

Любов - Бъдете деликатни през първата десетдневка на септември, когато Слънцето е в съпротива против Нептун във вашия бранш на любовта и брака. Партньорът ви може да се съмнява, че го мамите или ще извършите нещо зад тила му и няма да бъде напълно без съображение. Ако не коригирате държанието си, могат да зародят спомагателни затруднения и различия. През втората половина на септември Меркурий ще направи секстил с Юпитер, което ще докара до усмиряване на напрежението. Ще намерите общ език с колегата си. Ще ви е належащо повече развлечение и развлечения, с цел да поддържате връзката си постоянна.

За мнозина от свободните представители на знака, лицето, което харесвате няма да ви отвърне по метода, по който желаете. Вместо да променяте тактиката, ще предпочетете да се оттеглите и ще бъдете подготвени да се откажете. С помощта на непосредствен другар ще съумеете да преодолеете разочарованието. Не се отчайвайте обаче. С Меркурий и Слънце във вашия знак ще бъдете в центъра на вниманието на лицата от противоположния пол и ще се насладите на деен любовен живот. Някои Деви даже ще съумеят да стартират сантиментално премеждие.

ВЕЗНИ – Първата десетдневка на септември ви носи положителни шансове за възстановяване на кариерата и вероятно покачване. Вашите проекти, които успяхте да опазите деликатно от конкуренцията, ще бъдат сполучливо изпълнени. Идеите ви ще донесат дълготрайна и постоянна изгода, както и опцията за възстановяване на приходите, с помощта на тригоните на Меркурий с Уран и Сатурн в първите дни на месеца. Слънцето от вкъщи на тайните ви врагове обаче ще направи съпротива с Нептун, по тази причина бъдете доста деликатни да не ви подхлъзнат на динена кора. Ще има хора, които не ви мислят положителното и ще се опитат да ви навредят. Пазете се от обири на значима информация за вашия бизнес или проекти. Венера, когато стартира да транзитира през знака Скорпион след 9-ти, ще ви помогне да се справите с финансовите компликации. Хармоничните аспекти на Юпитер с Плутон и Нептун, както и на Венера със Сатурн ще оказват помощ на тези, които имат личен бизнес и ще донесат по-големи доходи. На 19 септември Марс ще направи квадрат с Уран, което ви предизвестява да не предприемате опасности и да не сключите бизнес покупко-продажби. Ако не се вслушате в предизвестието, ще се сблъскате с огромни и непредвидени компликации при реализацията и ще бъдете на загуба. Успех ви чака, в случай че се занимавате с креативна или спортна, физическа активност или просветителни действия. Очакват ви постоянни приходи. Безработните Везни ще могат да работят в частния бранш в региона на администрацията и офиса. Ако сте професионален учител, ще имате повече шансове за непрекъсната работа. Желателно е да си извършите кръвен тест, с цел да установите какво в последно време ви провокира по-често отмалялост.

Любов – След 11 септември Марс се връща още веднъж в символ Водолей, в полето на любовта и ще ви предизвиква за нови флиртове, ще увелича жаждата ви за завършения, блян за съблазняване и любовни тактики и игри. Някои от Везните ще се срещат още веднъж със остаряла обич или ще се влюбят в някого, който в предишното е донесъл единствено неприятности. Марс е наоколо до Южния възел и до Черната Луна, което не е добър знак за любовния живот. Венера, вашата шефка ще влезе в Скорпион на 9 септември и действително ще попадне в площ с Марс и съпротива с Уран, което може да докара до неочаквана злополука в персоналните връзки. Жаждата за завършения може да ви докара до обстановки, в които няма да сте наясно с последствията, които ви чакат по-късно. Това, което ще вършиме е занимателно, само че може да стане комплицирано и в последна сметка да ви коства много и прочувствено, и финансово.

СКОРПИОН – Въпреки че като цяло септември ще е много удобен месец за вас, избягвайте рисковете, изключително през първата десетдневка, тъй като Слънцето ще направи съпротива с Нептун. Първата половина на месеца ще бъде по-благоприятна за хората, които имат личен бизнес, само че след 24-ти ще срещнат усложнения и няма да е толкоз уместно за бизнес покупко-продажби, изключително в региона на търговията. Тригонът на Слънце с Марс ще ви донесе капиталови облаги. Безработните Скорпионите ще могат да получат работа във финансови институции, както и в офиси и хранилища. Тези, които са професионални здравни служащи ще получат непрекъсната претовареност. В началото на месеца Меркурий ще направи сексил с Венера и ще се усъвършенства връзката ви, ще започнете да планирате взаимни действия и повече да се срещате с приятелите си. Първата половина на септември ви носи повече стресови положения и костни проблеми. Ще изпитвате постоянно отмалялост, тъй като ще бъдете физически доста дейни. Бъдете умерени във всичко. През втората половина на месеца ще бъдете в по-добро положение и имунитетът ви ще се ускори.

Любов – Венера влиза във вашия знак на 9 септември и ще се причисли към Юпитер. Ще имате мощна мощ да съблазнявате и по тази причина вашият любовен живот ще бъде изпълнен със събития. Любов от пръв взор и мощни пристрастености са думите, които разказват прекарванията, които ще имате. Много приятни мигове с обичания човек за тези, които имат връзка, само че избягвайте да ограничавате свободата му, да проявявате възприятието за благосъстоятелност и да вършиме подиуми на ревнивост. Това е доста рисково. Също по този начин не подценявайте партньорските и фамилните отговорности. Венера ще направи съпротива с Уран на 12 септември, което може да донесе непредвидени различия, даже заплаха от разлъка. В края на месеца ще съумеете да разрешите различията.

Ако нямате връзка, имате положителни вероятности да срещнете прелъстителен човек посредством другари или по-активен обществен живот. Също по този начин може да се случи, че човек, който смятате за другар, да демонстрира различен интерес и страсти по отношение на вас. По-възрастните Скорпиони ще се срещнат с човек, с който ще се харесат на пръв взор и скоро ще стартират да се виждат и да излизат дружно.

СТРЕЛЕЦ – Меркурий и Слънцето са част от огромния земен тригон до 22 септември, което ще донесе прочувствена непоклатимост и дарба да балансирате проблематични взаимоотношения. Тези, които внедрят нови планове и вложения, ще могат да подобрят финансовото си състояние през втората десетдневка. Секстилът на Венера със Сатурн ще укрепи позициите ви и ще стабилизира ситуацията. Третата десетдневка на септември ще бъде подобаваща за вас да започнете ползотворно съдействие. Вие ще имате триумф в бизнес договарянията и облаги ще осъществят тези, които се занимават с търговия, връзки, както и с електроника и ИТ технологии. Безработните ще имат повече шансове за нова работа в региона на търговията и електронната промишленост. Ще имате хрумвания по какъв начин да пренаредите своето жилище. Напрегнатата взаимовръзка на Марс с Венера и Уран след 11 септември може да донесе недоразумения и кавги. Ще срещнете усложнения в съдействието. Пазете репутацията си – може да пострада заради интриги. Може да имате дребни нарушавания с циркулацията на кръвта. През втората половина на месеца ще би трябвало да почивате повече и да избягвате напрежението, тъй като здравето ви ще бъде по-чувствително и нежно.

Любов - В средата на септември Меркурий ще направи съпротива с Нептун. Избягвайте нечестността и да скривате обстоятелства от обичания човек, тъй като това може да докара до загуба на доверие и да породи съществени несъгласия посред ви.

Свободните представители на знака се нуждаете се от някой, с който да имате динамична връзка, изпълнена със взаимни действия и завършения. Имате потребност от споделени пътувания, взаимни спортни действия, разходки и диалози на вълнуващи ви тематики. Вместо това срещате хора, които се преструват на такива каквито не са и когато ги опознаете по-добре, вие се разочаровате. Все отново някои Стрелци ще имат опция да срещнат някой, който да задоволи потребностите им.

КОЗИРОГ – Интересен месец ви чака. На 6 септември Меркурий ще премине в символ Дева, след което следва да направи тригони със Сатурн и Уран. Ще ви бъде дадена опция да установите съдействие с задграничен сътрудник, както и да постигнете триумф и прогрес в региона на развлеченията, образованието, дълготрайна цел, която ще ви обезпечи постоянни позиции и добра облага. Ще имате през месеца и няколко сложни дни, когато няма да знаете по какъв начин да се справите с натиска, приближаващ от всички страни. Ще има напрежение, ще би трябвало да се адаптирате към новосъздадената обстановка, на която не можете да повлияете и ще бъдете доста нервни. Месечният хороскоп за септември ви поучава да останете спокойни, да чакате и да размислите и по-късно да предприемете нужните стъпки. Хармоничните аспекти на Юпитер с Плутон и Венера със Сатурн ще повлияе позитивно на кариерата ви. Вашите оферти ще бъдат видяни от вашите началници, както и професионалните ви умения. Вероятно ще бъдете възнаградени. Също по този начин ще подобрите взаимоотношенията си със сътрудниците и сътрудниците. Внимавайте какво говорите и избягвайте рисковани вложения и финансови механизми, тъй като това може да докара до загуби. През втората половина на септември вашият имунитет ще бъде отслабен. Ще бъдете податливи на алергии и проблеми с дихателните пътища. Възможни проблеми и в региона на синусите, което може да ви предизвиква главоболие. Ще ви би трябвало повече отмора.

Любов - Любовният живот на Козирога наподобява плевел и цялостен с непредвидени събития през септември. Венера, планетата, която ръководи вашия бранш на любовта, влиза в дома на приятелите и обществения живот на 9 септември. Съсредоточете се върху възстановяване на домашната и фамилна атмосфера. Ще почувствате потребност от повече развлечение и почивка. Квадратурата на планетата с Марс и опозицията с Уран демонстрират спорни настройки или съмнения, когато става дума за влизане в любовна спекулация с другар / ка.

Ако срещнете нов човек посредством другари или Интернет, продължете да бъдете внимателни. Има опция също за обич от пръв взор, което може да докара до комплициране и да ви накара да излезете от вашата зона на комфорт. Любовните истории могат да стартират бързо, само че също толкоз ненадейно могат и да спрат. Не губете вяра, само че се възползвайте от такива прекарвания, с цел да измененията живота си, философията си и концепциите за любовта и сексуалността.

ВОДОЛЕЙ – Срещата на Венера и Юпитер в символ Скорпион след 9 септември последователно ще стартира да оказва позитивно въздействие върху кариерата ви, както и върху финансовото ви положение. Тези, които се занимават с търговия, може да имат добър оборот. Вие ще имате повече мотивация в този момент да се концентрирайте върху предпочитаните цели, които в минал интервал е трябвало да забавите заради неподходящи условия и неналичието на вложения. На 14 септември обаче бъдете доста деликатни за парите си. Избягвайте нови вложения и огромни покупки. Меркурий ще направи съпротива с Нептун, което може да стане причина за неточности и да понесете съществени загуби. Ако се занимавате с туризъм, обучение и издателство, очаквайте триумф и напредък в делата ви. През септември Марс ще продължава пътуването си през вашия знак създавайки напрежение и несъгласие на вашите хрумвания и проекти. Ще се изправите пред още спънки по пътя към смяната, която сте възнамерявали. Въпросът за финансите ще провокира по-голям спор сред вас и непосредствен човек. Възможни различия с вашите началници и сътрудници. За да преодолеете този сложен интервал, би трябвало да сте доста търпеливи. В средата на този безпорядък ще имате невероятна опция да извършите живота си доста по-добър, единственият въпрос е дали ще знаете по какъв начин да го употребявате. Поради целия този стрес, здравето ви може да пострада.

Любов - Взаимоотношенията с колегата ви и околните хора ще бъдат по-трудни от всеки път изключително през първата десетдневка. Често ще пораждат несъгласия. В средата на месеца в допълнение ще се усложни ситуацията. Избягвайте лъжите във връзката си. През третата десетдневка се появява ярък лъч вяра за усъвършенстване на връзките.

Ако още сте необвързани, ще се появи човек, който се интересува от вас. Ще се навъртат и други почитатели. Някой може да ви предложи загадка връзка, тъй като не е свободен.

РИБИ – През септември ще бъдете изпълнени с оптимизъм и ентусиазъм. Мнозина ще имат благоприятни условия за положителни заработки. Ако сте без работа, потърсете такава в компания с повече чиновници. С прекосяването на Марс през 12-ия ви дом от 11 септември ще имате доста сила, само че може да докара до дискомфорт, евентуално ще потискате агресивността си, което води до незадоволеност. Важно е вярно да насочите силата си, с цел да бъдете ефикасни и градивни. Слънцето ще направи опозицията с Нептун в знака ви на 7 септември, което ще ви донесе неприятности, в случай че се занимавате с социална работа. Не подценявайте препоръките на хора, които имат по-голям опит от вас. С влизането на Меркурий и Слънцето в 8-мия ви дом, през последната десетдневка на месеца би трябвало да започнете да обръщате повече внимание на вашето здраве. Стари здравословни проблеми могат да се обадят още веднъж или ненадейно да се появят нови. Бъдете деликатни при пътешестване. Ще бъдете непрекъснато изкушени да харчите прекалено много пари, по тази причина се постарайте да се въздържате. Промените, които са вероятни да настъпят в средата на месеца, няма да са ви приятни, само че ще свикнете с тях с времето, тъй като нищо друго не можете да извършите. Здравето ви ще бъде устойчиво през първата половина на септември и ще бъдете по-активни и устойчиви на натоварване.

Любов – Ще бъдете много съблазнителни, а чувствените ви стремежи и еротичните потребности се ускоряват. Отделете повече време за близкия си човек, правете нещата дружно, споделяйте отговорности и говорете за неразрешени обстановки от предишното, с цел да станат нещата по-добри за в бъдеще. Ако сте открити по време на диалога и се въздържате от рецензии, ще допринесете за по-лесно разрешаване на недоразуменията, изключително когато става въпрос за взаимни отговорности.

Рибите, които към този момент имат открити взаимоотношения, ще могат да създадат идната стъпка, до момента в който свободните представители на този знак би трябвало да почакат малко по-дълго. През втората половина на месеца въпреки всичко ще се появи късмет да срещнете някой. Възможно е да ви запознае другар.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР