Овен През новата седмица ще имате възможността да уредите много

...
Овен През новата седмица ще имате възможността да уредите много
Коментари Харесай

Седмичен хороскоп за 9-15 декември

Овен
През новата седмица ще имате опцията да уредите доста неща в длъжностен проект. Ще се отворят благоприятни условия, които е добре да не пропускате и да може да внедрите замислите си. В сряда ви чака значима среща, на която би трябвало да се визиите съвършено - не забравяйте и за положителния външен тип. Петък е добър ден за откровения, които може да разрешат значим фамилен проблем. В събота и неделя не се престаравайте с почистване вкъщи. Сега е значимо да има естетика сред вас и обичания ви човек. 
Телец
Това е седмица, в която ще сте подвластни на възприятията си. Това няма да е потребно за вас, тъй че се пробвайте да бъдете оптимално рационални. Не взимайте съществени решения в понеделник. В края на седмицата може да получите дълго чакано предложение от колегата ви. Почивните дни планирайте излизане отвън града и запознаване с друга просвета и нови хора. Не се колебайте да приемете и покана за посетители. Пазете здравето си и не влизайте в контакт с заболели. 
Близнаци
Това е седмица за обич. Половинката ви ще направи чудеса за вашето самочувствие. Сега е време да се къпете в обич, естетика и реципрочност. Предстоящите празници ще оцветят света към вас в розово. В средата на седмицата ще би трябвало да се върнете в действителността и да видите дали няма закъснели служебни отговорности. Може да ви се наложи да работите до по-късно. В петък ще би трябвало да обърнете внимание на ваши възрастни родственици. През почивните дни не се затваряйте вкъщи. Тогава ще имате потребност от интензивно другарство с другари, както и от нови запознанства. 
Рак
През тази седмица бъдете нащрек за подводни камъни, в случай че се занимавате с изследователска активност. Много евентуално е да сте пропуснали нещо, което може да обърка целия развой на работа. Вечер след работа си оставяйте време за инспекция. В средата на седмицата ще имате визия за идния резултат от активността ви. В четвъртък и петък си оставете време за другари. Ако не може да излезете, най-малко поговорете по телефона. През почивните дни ненадейно зародил проблем вкъщи може да провали проектите ви за пътешестване.
Лъв
През тази седмица ще ви върви във всичко, обвързвано със съблюдаване на разпоредбите. Във вторник очаквайте несъгласие, което може да има юридически темперамент. Седмицата е подобаваща за набелязването на нови цели. Вашата амбициозност ще се разсъни. Петък може да ви донесе сериозен спор - бъдете деликатни в общуването. През почивните дни спазвайте разпоредбите, за каквото и да се отнася - персонален живот или друга обстановка, която не е обвързвана с вас, само че по някакъв метод ви визира.
Дева
Новата седмица може да ви донесе неочаквани промени, най-много в персонален проект. Усещането за дейни дейности може да ви направи по-чувствителни и избухливи в понеделник, за това през този ден сдържайте нервите си. Най-успешен ден от интервала ще е сряда. Тогава с лекост ще може да постигнете свои персонални цели. От четвъртък нататък ви чакат спокойни дни, които ще може да извършите с действия, които са ви по сърце. Обърнете повече внимание на роднините си, изключително на децата. Може да помислите за избор на дестинация за отмора в чужбина сред празниците, в случай че към момента нямате проекти.
Везни
В новата седмица може да някои търкания с колегата ви. Ще се наложи да обсъдите някои основни въпроси, свързани с вашето общуване. Избягвайте да водите диалозите във вторник, тогава е максимален рискът от кавги с неприятни последствия. В сряда имате най-голяма опция да се разберете по въпроси, за които сте на друго мнение. Четвъртък и петък ще се характеризират с понижена интензивност и тогава рискувате да се съгласите с условия, за които по-късно ще съжалявате. Крайният резултат ще стане явен през почивните дни.
Скорпион
Това е седмица, в която ще имате работа с документи. Най-добре е да се доверите на потвърден експерт, който да ви посъветва по какъв начин най-добре да действате. В сряда в фамилията може да се появят различия по отношение на прекарването на празниците. Хубаво е да отделите време за роднините си. По-късно ще съжалявате в случай че ги пренебрегнете. Има метод да намерите най-благоприятен вид, който да устройва и двете страни. Ако усещате предпочитание да се занимаете с нещо, като ученето на нов език – не си отхвърляйте.
Стрелец
Новата седмица ще ви зарадва с положителни вести. Още в първите дни на интервала ще бъдете обезщетени в област, в която през последните седмици, че и месеци сте търпели загуби. Не се учудвайте, че прекомерно умерено приемате нещата. Просто сте помъдрели и по този начин би трябвало да бъде. Намирате се в интервал, в който отчитате някои свои неточности, само че въпреки всичко не бъдете прекомерно сериозни към себе си. Сега заслужавате една хубава отмора. Може да помечтаете, да набележите идващите си проекти, само че по-добре те да станат след коледните празници.
Козирог
Тази седмица ще ви даде опция да се занимаете с действия, отдадени единствено на вас самите. Най-подходящо време за това ще бъдат първите дни от интервала. Ако имате задоволително свободно време не се колебайте да се запишете на курс по изкуство или непознат език - всичко това, което сте отлагали досега. Почивните дни посветете на фамилията. Изберете красива дестинация, където да възродите възприятията с половинката си и да се насладите на хармонията сред вас.
Водолей
Това е седмица, в която ще получите огромно самопризнание. Много евентуално е да се притесните. Няма нищо неприятно в това да деянията невзискателност, само че приемете лаврите, които изцяло сте заслужили. Сряда е ден, който да посветите на решаването на фамилен въпрос. В петък и събота може да се наложи да извършите незабавни ремонтни действия. Помислете за застраховка на имуществото си. През почивните дни направете всичко допустимо да се разтоварите душевен. 
Риби
Тази седмица ще ви се наложи да се сблъскате с някои от вашите страхове и илюзии. Не си поставяйте прекомерно високи цели или се замислете за какво го вършиме. Във вторник мобилизирайте цялата си сила, с цел да бъдете спокойни и положителни. В четвъртък е вашият късметлийски ден - с малко изпитание ще постигнете чудеса. През почивните дни се оставете на самодейността на колегата ви за това по какъв начин да прекарате свободното време. Той или тя няма да ви разочарова. 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР