Овен През новата седмица отношенията ви с колегите ще зависят

...
Овен През новата седмица отношенията ви с колегите ще зависят
Коментари Харесай

Седмичен хороскоп за 21-27 октомври

Овен
През новата седмица връзките ви с сътрудниците ще зависят от вашето държание, интензивност и дарба да поемете самодейността. Бъдете изключително деликатни през първата половина на седмицата, защото в този миг са вероятни непредвидени спорове, които е желателно да избегнете. Не се опитвайте да потвърждавате на всички, че сте прави. Каквито и събития да ви изненадат в петък, пробвайте се да останете спокойни. През уикенда са вероятни както внезапно повишаване, по този начин и спад на интензивността и настроението ви.
Телец
Седмицата е удобна за нови действия и инициативи. Вашата словоохотливост може да ви донесе положителни резултати, просто не разкривайте тайните на другите. В работата ще бъдете високо оценени от началниците си. Опитайте се да не пропуснете забавно делово предложение в четвъртък, тогава ще имате късмет да разширите бизнеса си и да намерите нови надеждни сътрудници. В петък внимавайте да не вземате прибързани решения по отношение на персоналния си живот.
Близнаци
Седмицата дава обещание да бъде много дейна и интензивна. В началото на интервала ще са ви нужни качества като дипломация и способността да предвиждате близкото бъдеще. Вторник е подобаващ ден за нови познанства. Бъдете настойчиви в отстояването на вашите ползи, изключително в сряда. Атмосферата, като цяло, дава обещание да бъде спокойна, което ще ви разреши да се отпуснете малко. Позволете си да не мислите за работа през уикенда.
Рак 
През тази седмица настроението ви ще е на равнище. Сега ще сте изпълнени с хрумвания, които бързо ще ви донесат облага. Ще се окажете търсени и съвсем незаменими в делата. Но не забравяйте за персоналния живот. Покажете възприятията и най-хубавите си качества. Усилията ви ще бъдат оценени. Не се колебайте да бъдете сантиментални.
Лъв
Наближава сложна седмица, защото са се натрупали доста неща за дотъкмяване. В началото на седмицата ваши сътрудници може да не ви слагат в най-хубавата светлина. Запазете успокоение и проявете дипломатичност. В средата на седмицата всички условия ще се трансформират към по-добро. В петък интуицията ви ще ви каже вярното решение в тази обстановка. През почивните дни се посветете на фамилията си.
Дева
През тази седмица ще почувствате прилив на сила. Все отново не си поставяйте прекомерно високи изискания. Опитайте се да обещаете единствено това, което можете да извършите. Командировките и договарянията ще бъдат изключително сполучливи в четвъртък. В петък ще научите забавна информация, която ще ви бъде доста потребна в близко бъдеще. В неделя останете при фамилията си.
Везни
През тази седмица главната ви задача би трябвало да бъде търсенето на златната среда. Сега и най-малкото отклоняване от единствената сдържана и добре премислена линия на държание може да докара до неприятни последствия. В средата на седмицата очаквайте позитивни промени в персоналния ви живот. Среща с другари през почивните дни ще ви се отрази повече от удобно.
Скорпион
Това е седмица, в която да не приемате нещата прекомерно съществено. Хуморът ще ви помогне да превъзмогнете доста неща. Струва си да помислите за нещо ново, обвързвано с работата ви. Не се опасявайте от смяна. Децата може да се нуждаят от вашия съвет -  пробвайте се да забележите техен проблем преди да е станало късно. Най-благоприятният ден за вас ще бъде събота. В неделя не се пресилвайте за нищо.
Стрелец 
През тази седмица се пробвайте да не хабите силата си за явно невъзможни неща. През първата половина на седмицата е най-добре да работите в екип. Няма да останете разочаровани. В сряда е четвъртък е добре мозъкът да има преимущество пред страстите. Ще се уверите, че единствено спокойна оценка на протичащото се ще ви донесе триумф. През почивните дни изберете дестинация, която ще ви обезпечи дълга разходка измежду природата.
Козирог
През тази седмица заложете на инспекцията, а не на доверието. Можете да достигнете съвсем всеки връх, само че единствено с сериозно отношение към себе си и още по-критично към другите. В противоположен случай ще бъде елементарно да ви заблудят или даже подведат. В сряда може да зародят неочаквани проблеми на работното място; пробвайте се да бъдете деликатни и търпеливи. Към края на седмицата ще можете да завършите значим и виновен план. През почивните дни си осигурете успокоение непременно.
Водолей
През тази седмица ще можете да се доближите до заветната цел. Не подценявайте силата на своята прелест - в този момент тя ще ви бъде от изгода. В персонален проект не злоупотребявайте с възприятията на колегата си. Рано или късно ще се наложи да има баланс. В края на седмицата можете да получите непредвидена и скъпа поддръжка от другари. През почивните дни обърнете повече внимание на фамилията и дома - и ще видите, че вашите близки са в положение да създадат повече, в сравнение с очаквате.
Риби
През тази седмица не се вторачвайте върху ваши минали достижения. Сега е време да продължите напред. В началото на интервала е целесъобразно да стоите надалеч от всевъзможни завършения, свързани с елементарно замогване и съмнителни предложения. Ако не губите времето и нервите си за дребните неща можете да спечелите доста от това, което същински ще ви е потребно. Почивните дни са уместно време за дребен ремонт или закупуването на нови мебели.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР