Овен През днешният ден ще ви насочва Вселената и вие

...
Овен През днешният ден ще ви насочва Вселената и вие
Коментари Харесай

Съвет за всяка зодия за днес, 25 АВГУСТ

Овен

През днешният ден ще ви насочва Вселената и вие ще го усещате с цялото си тяло. Не пропускайте знаците, които ви изпраща и няма да допуснете нито една неточност през целия си ден.

Телец

Започването на план е лесната част. Всички процъфтяваме в тръпката, която е синоним на непознатото. Виждането на плана до финала, въпреки това, е напълно друга игра. Така че, гледайте склонността си да губите интерес да бъде избегната.

Понякога загърбваме мнението си или се отхвърляме да пазиме наша позиция в името на възобновяване на реда. Но това възприятие на мира се крепи на нестабилна основа, която в последна сметка ще се срине.

Рак

Заповедта за деня е да приказваш истината си, рак. Това е да отстояваш това, в което вярваш. Това е единственият метод да разрешиш вътрешния спор, който изпитваш сега.

Лъв

Ако безсмъртните думи на Руми важат, тогава раната е мястото, от което влиза светлината. Това е нещо, което вашият житейски опит евентуално ще ви научи в идващите дни.

Дева

Обичаме предизвикването, което идва с поемането на нещо ново. Ние процъфтяваме в концепцията да превърнем живота в самобитно премеждие. Но в случай че поемаме нови задания всеки ден, какво ще се случи със старите?

Везни

Предстоящата седмица носи със себе си напомнянето, че имате силата да създадете живот, който да е несметен креативен, духовно и финансово по едно и също време. Всичко, което би трябвало да извършите, е да продължите да гледате към същинската си посока.

Скорпион

Добрата вест е, че нещата във финансовия проект се развиват към по-добро. Така че, в случай че се мъчите да изплатите задълженията си, знайте, че ще деянията нужните за това средства и запаси.

Стрелец

Добротата се култивира, стрелец. Също по този начин и смирението, съпричастността и състраданието. Това, за което картите ви припомнят през днешния ден, е силата да останете отворени. Силата да разширите сърцето си, без значение от външните ви условия.

Козирог

Излизате от интервал на застой и във фаза, която най -добре може да се опише като „ Нека приключенията стартират “! Да, нещата, които са били арестувани, евентуално също ще ускорят темпото, потвърждавайки вярата ви в определения път.



Водолей

Какви са семената на смяната, които желаете да засадите през днешния ден? Вселената ви предлага заветен котел, с цел да приготвите магическа запарка, която ще сътвори превъзходна смяна.

Риби

Най-значимите борби са тези, които водим в безмълвие. Тези, за които не получаваме никакво самопризнание от външния свят. Разрушаването на модел, да вземем за пример, или превъзмогване на проблеми, свързани със самочувствието.









Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР