Овен Препоръчително е да покажете талантите си в интелектуалната сфера,

...
Овен Препоръчително е да покажете талантите си в интелектуалната сфера,
Коментари Харесай

3 зодии да се готвят за ден, изпълнен с много проблеми

Овен
Препоръчително е да покажете гениите си в интелектуалната сфера, тъй че никой да не се съмнява във вашите качества. Благоприятен ден за пътувания и бизнес контракти. За да не се разочаровате от избраника си, би трябвало сами да "работите " върху връзките.
Възможно е отдавна, да не сте казвали "Обичам те ".

Телец
Ще имате опция да установите връзки с тези, с които е било невероятно да намерите общ език. Трудности при приемането на пари могат да се появят при тези, които не са планували някои нюанси. На пътя би трябвало да бъдете по-внимателни. Особено в случай че климатичните условия не разрешават комфортно и безвредно каране.

Близнаци
Препоръчително е да помагате на всеки, който се нуждае от вашата поддръжка. В края на краищата, такива положителни каузи ще ви се отплатят в бъдеще. Не бързайте да подписвате документи, от които зависи бъдещата ви работа.
Що се отнася до договорите и покупко-продажбите, отнасяйте се към тях по-сериозно. В противоположен случай, ще останете без пари и надеждни сътрудници.

Рак
Не бива да давате обещания, даже на себе си. Едва ли ще може да свършите всичко в точното време, изключително в случай че въпросът касае пари. Небрежното отношение към вашето здраве може да докара до съществени болести - помислете за това. Особено в случай че неведнъж се оплаквате от мигрена или болки в региона на сърцето.

Лъв
Очакват ви преференциални бизнес оферти, от които ще е полуда да се откажете. Самата орис ви дава късмет освен да увеличите капитала си, само че и да достигнете ново равнище в специалността. За сметка на това нещата в любовта няма да се развиват добре.
Възможно е сами да сте отговорни, може би, сте почнали връзката с бурна пристрастеност, а не с духовна фамилиарност.

Дева
Трябва да разгледате всички обстановки, с които се сблъсквате в живота. Дори и на пръв взор да наподобяват незначителни и неубедителни.
Кризата в връзките с колегата е минала, което е прелестно да осъзнаете. Сега главното нещо е да организирате взаимно пътешестване в страната или чужбина като прибавите щипка романтика.

Везни
Очаква ви отличен ден за реализирането на креативен и персонални проекти. Покажете щедростта си на тези, които в никакъв случай не са ви отказвали помощ.
Бюджетът ви може съществено да пострада, в случай че се отдадете на несъразмерни стремежи за съвременни облекла или "лъвска " пристрастеност към лукса. Вечерта са вероятни забавни и ярки запознанства.

Скорпион
Толкова доста работа ще ви се струпа през днешния ден, че желанието за отмора ще изчезне от единствено себе си. Може да преговаряте на най-високо равнище, да събирате информация и да изпращате документи до институции. Всичко ще ви е по силите, в случай че виждате съответна цел пред вас.
В любовта би трябвало да поемете самодейността в личните си ръце.

Стрелец
Препоръчително е да отмените всички бизнес договаряния и контракти и да преразгледате още веднъж изискванията за съдействие. Един добър ден за другарство с околните хора в спокойна и удобна конюнктура.
Повече се разхождайте, в случай че времето разрешава. Като укрепите физическото си здраве и прочувственото ще бъде на равнище.

Козирог
Необходимо е по-малко да критикувате, да сте язвителни или груби към близките хора. Дори и настроението ви да е развалено още от сутринта, такова държание не е целесъобразно.
По-добре се заемете с нещо потребно и укрепете здравословното си положение. Вечерта е допустимо телефонно позвъняване от човек, с който имате доста общо.

Водолей
Препоръчително е да се заемете с неща, които в действителност са ви забавни. Рутинната и скуката ще ви потопят в такава меланхолия, че ще бъде мъчно да се измъкнете от нея даже седмица по-късно.
Може да организирате екскурзия измежду природата или малко странствуване, в случай че времето го разрешава. Като цяло, не стойте на едно място. На любовния фронт всичко ще е наред.

Риби
Трябва да поискате амнистия и да се сдобрите с тези, които в миналото сте оскърбили. Благоприятно ще се развиват събития, свързани за щедрост. Ако имате съответен проект за този ден, реализирайте го дружно с приятелите си.
Сами ще ви бъде мъчно да достигнете мечтаното равнище в работата.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР