Овен Прекалената предпазливост днес може да ви загуби ценно време.

...
Овен Прекалената предпазливост днес може да ви загуби ценно време.
Коментари Харесай

Телец и Стрелец с огромен успех, Везните могат всичко

Овен Прекалената нерешителност през днешния ден може да ви загуби скъпо време. Не бъдете параноични и се впуснете в завършения, които денят предлага.

Телец Това е ден, в който ще имате главозамайващ триумф с представители на противоположния пол. Бъдете неотразими!

Близнаци Това е ден, в който да разчитате на потвърдените неща. Експериментите в този момент може да са рискови за вас - стойте надалеч от всичко ново.

Рак Тази събота рискувате да сте прекомерно прочувствени. Най-добре прекарайте деня в уединение и не давайте воля на разрушителни усеща.

Лъв Днес рискувате да прекалите с изблиците. Най-важната ви задача ще бъде да намерите отдушник за силата ви, която ще ви е допълнително.

Дева През този ден внимавайте със инцидентните запознанства и хора, които познавате от скоро. Не споделяйте персонални неща и не посещавайте отдалечени и тъмни места.

Везни Днес ще може да постигнете всичко, което желаете с помощта на чара ви. Въоръжете се с усмивка и покорявайте наред!

Скорпион Днес ще бъде оголен ваш план. Ще ви е мъчно да обясните дейностите си, по тази причина бъдете откровени с индивида против вас.

Стрелец Днес ви чака извънреден триумф на персоналния фронт. Това ще провокира у вас мощни страсти, които е добре да контролирате.

Козирог Това е ден, който ще ви зарадва с топла реципрочност в персоналните връзки. Очаква ви началото на един паметен меден месец.

Водолей Това е ден, в който рискувате да вървите против себе си. Помислете добре преди да извършите, каквото и да е и си дайте сметка дали ще е потребно за вас в дълготраен проект.

Риби Днес ще имате свободата да прекарате деня, както вие желаете. Направете си лист с дейностите, с които желаете да се зарадвате.

Източник: Actualno.com
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР