Овен Предстоят дни на самоосъзнаване. Ще имате възможност да разберете

...
Овен Предстоят дни на самоосъзнаване. Ще имате възможност да разберете
Коментари Харесай

ЛЮБОВЕН уикенд хороскоп за 1-2 август

Овен
Предстоят дни на самоосъзнаване. Ще имате опция да разберете от какво се нуждаете в любовта. Помислете дали потребностите ви срещат действителността.
Телец
Телците са изправени пред под напрежение уикенд. Възможно е да има спор, подбуден от родственик или да е обвързван с друга фамилна обстановка. Внимавайте какво казвате, тъй като думите могат да ви се изплъзнат по-бързо, в сравнение с очаквате.
Близнаци
Опитвате се да лавирате сред доста задължения и отговорности. В резултат на това сътрудникът ви може да се почувства нерешителен и заплашен. Определете целите си.
Рак
Започнали сте да се вълнувате извънредно доста от духовната страна на любовта, загърбвайки светската показност. Това е доста позитивна смяна от ваша страна, тъй като ще почувствате същинска непосредственост.
Лъв
Връзката ви се коства друга от всичко, което сте преживявали до този миг с някогашни сътрудници. Това колкото ви радва, толкоз и ви плаши. Не позволявайте на страха от непознатото да помрачи еуфорията ви.
Дева
През този уикенд звездите ще ви предложат опция да комбинирате пристрастеност, романтика и другарство - трите стълба, които несъмнено подсигуряват благополучие в любовта.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР