ОВЕН Предстои ви ново делово запознанство, което преценявайте добре, за

...
ОВЕН Предстои ви ново делово запознанство, което преценявайте добре, за
Коментари Харесай

Ето хороскопът за четвъртък, 17 октомври

ОВЕН

Предстои ви ново делово запознанство, което преценявайте добре, с цел да не съжалявате. Ще се наложи да взимате значими решения, свързани с бъдещите ви проекти. Овладейте страстта си. Разсеяността и скептицизмът ви пречат за вярната оценка на обстановката. Освободете се от тях непременно. Искате да се усамотите. Въпреки това не пропускайте да покажете на фамилията възприятията си. Не лишавайте от внимание обичаните си хора. Сексуалните мигове ще оставят незабравими мемоари у вас, в случай че сте нежни и не се откажете от тях.

ТЕЛЕЦ

В този ден са вероятни спорове и недоразумения, които ще ви лишават доста сили и скъпо време, само че няма по какъв начин да ги избегнете. Необходимостта да получите на всяка цента самопризнание, ще ви сътвори доста проблеми. Денят е сполучлив за тези от вас, които работят в интелектуалната сфера. Любовни срещи отвън фамилията ще ви донесат единствено разочарования в персоналния живот. Не е желателно да пътувате. Не се доверявайте на шанса си, в случай че сте решили да изневерите. Ще ви разкрият незабавно и ще се лишите от мечтаните полови мигове.

БЛИЗНАЦИ

Днес сте в центъра на публичното внимание и с лекост ще достигнете видимо непостижимо. Разумът и интуицията ви поддържат в комплицирана обстановка на работното място. Не е изключено да получите финансова поддръжка, в случай че се заредите със храброст и самообладание. Успехът е на страната на работещите в интелектуалната сфера. Не сте склонни да раздавате обичта си, само че желаете да я получите, тъй като се чувствате самотни. Семейните могат да изживеят полови мигове, а несемейните да ги оставят за различен ден, в случай че са със инцидентни сътрудници.

РАК

Този ден дава обещание да е спокоен и креативен, в случай че се съобразите със ставащото и сте гъвкави, с цел да се приспособявате елементарно към измененията. Работете интензивно. Разговорите с настоятелен сътрудници преценявайте в дълбочина, тъй като могат да се окажат ненадейно разочароващи. Избегнете неприятностите, подбудени от непредвидени събития. Не се впускайте в любовни случки, в случай че сте съжалили някого в неговата самотност. Няма да бъдете щастливи. Случайните полови връзки са гаранция за бъдещи проблеми и дълъг интервал на самотност.

ЛЪВ

Ще се сблъскате с проблеми, които са провокирани от несъзнателно позволени неточности и от нежеланието ви да приемете препоръките от страна на вашите сътрудници. Трудностите са преодолими, в случай че признаете виновността си за ставащото на работното място и без терзание и съмнение поемете своите отговорности. Ако сте ядосани, не допускайте експанзия към фамилията си и изключително към интимната си половинка. Отдалечаването й ще ви тормози. Сексът няма да е мечтан от обичаните ви хора. Не търсете полови сътрудници отвън дома си.

ДЕВА

Сутринта не е изключено да изяснявате връзките си на работното място. Отпадналост и напрежение, породени от изтощеност, ще ви следват и през днешния ден и през цялата седмица. Постарайте се да завършите поетите отговорности на работното си място. Не прехвърляйте дилемите на сътрудниците си. Самотните си търсят сътрудник, само че дано бъдат деликатни. Не е изключено да срещнете мечтаната огромна обич. По време на половите удоволствия избягвайте диалозите и заядливите въпроси, тъй като ще отблъснете интимната си половинка.

ВЕЗНИ

Грешки, позволени от вас или ваши сътрудници, които сте пропуснали да отстраните, ще се трансфорат в сериозна спънка на пътя ви. На вашето работно място ще се окажете в центъра на спор, от които ще се изнервите в допълнение. Не правете проекти за пътувания и за финансови вложения. Рискувате да претърпите загуби. Бъдете благи с обичаните си хора и не проявявайте ревността си. Не бързайте да стигате до леглото с новото си завладяване. Сексът може да се окаже обвързващ ви за цялостен живот, а вие не сте подготвени за това.

СКОРПИОН

Опитвате се да блеснете с неповторимите си хрумвания на работното място, само че няма да съумеете, тъй като близките не желаят да ги чуят. Вместо да се засягате не пропускайте да покажете на сътрудниците си, че цените тяхната помощ, в случай че желаете да ви извърнат внимание. Проведете среща с тях, а в случай че сте на управителен пост и съумеете да се организирате – и с вашите подчинени. Следобед сте натоварени с разрешаване на персонални и фамилни проблеми, които не работят в интерес на интимните ви връзки. Забравете за желанието си да се отдадете на полови преживявания.

СТРЕЛЕЦ

Упоритостта през днешния ден ще ви бъде потребна на вашето работно място. Притежавате забележителна работоспособност, дейни сте и както постоянно отхвърляте доста задания за изненада на всички, макар че ги дразните и будите завистта им. Решите ли да се захванете с нова задача, не се оглеждайте за компликации, а пристъпете към деяние незабавно. Бъдете деликатни с хората, които обичате. Не ги наранявайте без причина. Несемейните дами ще срещнат мечтаната половинка. Сексуалните мигове ще ви доставят взаимна приятност, в случай че не ги пропуснете, тъй като сте изнервени.

КОЗИРОГ

Предупреждавам ви да не влагате непотребни очаквания, че ще постигнете още през днешния ден задачите си на работното място и ще приключите значим план. Контролирайте страстите си. Не губете решителността си и макар компликациите използвайте опцията да блеснете с уменията си. Овладейте страстта си в случай че се пробват да омаловажават вашата работа. Ако се влюбите в несъответствуващ сътрудник, мъчно ще прекратите почналата през днешния ден връзка. Ако сте фамилни дами, половите ви връзки са подложени на тестване, поради подозрението, че сте изневерили.

ВОДОЛЕЙ

Не се концентрирайте върху проблемите си на работното място, тъй като бързо ще се справите с тях в днешния ден. Повярвайте в силите си и ще се убедите сами на какво сте способни и че не се нуждаете от странична помощ. Оптимизмът и мнението, че всичко ще се позволи във ваша изгода не са на място, тъй като могат да попречат да видите вероятните удари в профил. Разправията с колегата ви може да прерасне в скандал, в случай че не сте задоволително тактични и търпеливи и деянията женския си дебелоглав. Сексуалните ви връзки са хармонични.

РИБИ

Пътувайте, в случай че е наложително, само че преди този момент проявете приемливост и не забравяйте да подкрепите сътрудниците си в техните нови проекти. Заредете се с оптимизъм. Успехът е с вас. Не насочвайте вниманието си единствено върху персоналните си проблеми и не ги превръщайте в драма, с цел да осъществите деловите срещи и диалози, които ви дават опция за нов професионален скок. Вечерта сте подготвени да придвижите неприятното въодушевление от работното място и вкъщи и ще се изпокарате с околните си. Сексът ще ви зареди с позитивни страсти и невероятни преживявания.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР