Овен Предстои седмица, изпълнена с неочаквани обрати. Бъдете готови както

...
Овен Предстои седмица, изпълнена с неочаквани обрати. Бъдете готови както
Коментари Харесай

ЛЮБОВЕН хороскоп за 28 септември - 2 октомври

Овен
Предстои седмица, изпълнена с непредвидени обрати. Бъдете подготвени както за доста пристрастеност, по този начин и за гневни кавги на любовния фронт. Каквото и да вършиме, всичко ще е наситено с страсти.
Телец
Вече се вижда краят на " почивния " сезон, тъй че е време животът да си влезе в естествения темп. Надали мечтаете за освен това от това – спокойни вечери пред тв приемника, без да мислите кой ще идва на посетители и какво би трябвало да сготвите.
Близнаци
Още сте под въздействието на отминаващото лято и по всичко проличава, че общественият и любовният ви живот ще се слеят в прочувствената еуфория. Много срещи, смях и нови страсти ще бележат седмицата ви!
Рак
Раците ще се усещат много несигурни в колегата си, било ти поради някаква действителна преживелица или поради подозрение, което ги гложди от вътрешната страна. Всъщност, каквото и да подхващат, то няма да има резултат, до момента в който не намерят естетика с вътрешния си свят.
Лъв
Може би е време за нови есенни цели! Не е неприятно да измененията мирогледа си и да " влезете в обувките " на половинката си. Само по този начин ще си обясните някои дейности, които ви нервират.
Дева
Без подозрение последната седмица на септември ще ви понесе на любовната вълна. Либидото ви е с космични величини, тъй че пристрастеността ще е във вашия дом тази седмица.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР