Овен Представителите на този знак имат сериозно отношение към модата

...
Овен Представителите на този знак имат сериозно отношение към модата
Коментари Харесай

Сватбена рокля според зодията

Овен
Представителите на този знак имат съществено отношение към модата – никога не биха си разрешили да наподобяват неглиже или демоде, това би обидило гордостта им. Овните се стремят постоянно да имат нещо новичко и фешън в дрешника, да са цветово издържани и не на последно място – да пречупват трендовете през своя взор, въпреки всичко Овенът за всичко има последната дума. Стилът им е ослепителен, съвременен и самостоятелен.

За сватбената си рокля дамите от този зодиакален знак не биха пестили нито средства, нито перфекционизъм. Ще изберат безценен и първокласен плат, кройката ще е класическа, само че с нотка на модернизъм, изразена или в асиметричност, гол тил или великодушен на величина накит. Избягвайте корсетите, защото вашата вродена динамика не би ви разрешила на огромния ден да стоите безшумно и добродушно, а в противен случай – ще се развихрите с цялостна мощ. Затова заложете на по-удобните кройки.

Телец
Изключително елегантни, съчетаващи по себе си не повече от три цвята и спестовни на бижута. За Телците по-важно удобството, в сравнение с стилните писъци. Ще се водят от класиката при избор на рокля – дълъг шлейф, скрито деколте (не биха желали за нищо на света да се разголват излишно), по-малко бижута и най-вероятно вдигната във висок кок или прибрана прическа коса.

 1 Pexels

Близнаци
Това са фешън хамелеони. Единственото несъмнено за техния усет е, че е пъстър. През избрани интервали сменят стила си и минават през всевъзможни визии. Не се тормозят да пазарят както от бутици и конфекции, по този начин и от втора ръка. Не робуват на марки, макар че биха се изфукали от къде са си купили чантата. Любители на шаловете във всевъзможни материи и цветове. Трудно може да се предугади каква ще е сватбената им рокля. Ще зависи от това в какъв интервал са все още – секси-елегантен, състезателен, хипарски или някакъв различен, прочут единствено на тях. Много е евентуално обаче моделът да не е в бял цвят, както и да се окичат с ярки бижута или пък да сложат пера в косата.

Рак
Ако могат да се омъжат с роклята от сватбата на майка си, биха били в действителност щастливи. Или най-малко да употребяват същата, с цел да основат своята. Това са традиционалисти, за които облеклата би трябвало да бъдат спретнати, прилежни, лишени от всякаква непотребна пищност. Раците гледат на множеството фешън оферти и нови трендове скептично, като в тяхната глава облеклата са просто облекла – служат, с цел да те скрият от света. За сватбена рокля биха избрали нещо сантиментално и класическо, покриващо напълно краката им, само че пък доста нежно и красиво. Те желаят да се усещат сигурни, че наподобяват добре и не биха рискували с нищо – нито с по-смела кройка, нито с бижута. Класика и улеснение е тяхното мото.

 2 Pexels

Лъв

За Лъва сватбата е цялостен театър, че и повече. Дамите от този зодиакален знак ще желаят не просто да блеснат, само че да ослепят всички присъстващи (има-няма няколкостотин) и за техния огромен ден да се приказва години по-късно, да се пеят песни и описват митове. Като цяло стилният им усет е зависим на най-новите трендове, стремят се постоянно да си купуват маркови неща, в случай че може по-лъскави или пък червени.

Сватбената им рокля ще би трябвало да се шие особено, като ще се опитат да съчетаят в нея топ 10 на най-модерните рокли за сезона. Здраво пристегнат корсет, целият в камъни и бродерии, голяма пола – надиплена, царствена и с дълъг шлейф. Лъвиците ще се постараят да наподобяват зашеметяващо добре, бъдете сигурни.

Дева

Представителите на тази зодия са дарени с безшумно обаяние и хубост, което обаче не може да остане неусетно. Стилът им е зависещ на това да наподобяват постоянно спретнати и елегантни. Обличат се с усет, само че в никакъв случай не се увличат по фешън трендове, а преследват класиката – тя им вдъхва възприятие за сигурност и успокоение. За сватбената рокля ще се гледат доста неща – първокласен плат, добър шивач, грациозен модел с щипка модернизъм, едвам задоволи възприятието им за уникалност и не на последно място – цената.

Ще се пазарят, няма да спят нощем и ще създадат чудеса, само че ще намерят подобаващата за тях рокля на преференциална цена, пасваща на строго разчетения брачен бюджет.

 3 Pexels

Везни
Истински жертви на модата, те не могат да дишат умерено, в случай че не са уверени, че наподобяват повече от прелестно, а като най-колебливи от всички останали, това не е лесна задача. Подвластни са на фешън списания, уеб сайтове, блогове, влогъри, всевъзможни препоръки даже витрини на магазини. Не жалят средства и старания за облекла, обувки и аксесоари, на които доста държат и си ги пазят грижливо години наред, даже и да ги употребяват единствено един път. Изборът на сватбена рокля ще бъде същинско изтезание за тях, само че ще му се отдадат буйно и напълно. Ще обиколят всички магазини и ще им изтекат очите пред монитора, само че ще намерят съвършената кройка и плат за булчинската одеждa. Тя ще бъде по едно и също време елегантна, красива и ексцентрична. Модният усет на Везните може да се дефинира като микс сред този на Близнаци и Дева, с лек полъх от Лъв.

Скорпион
Любимите цветове на Скорпиона са черно и алено, само че при избора на сватбена рокля ще се доверят на класиката и традициите. Задължително ще желаят да излъчват съблазън и мощ, с цел да са уверени, че всички погледи са вперени в тях. Роклите вид торта надали ще са по усета им, защото ще се усещат лимитирани от кринолини и дантели, а за тях е значимо да могат постоянно да се движат бързо и свободно. Няма да имат нервите на Везната да обиколят всички налични магазини, ще желаят да намерят съвършения модел незабавно и когато това не се случи, ще се изнервят и ядосат. Тяхната идеална сватбена одежда е типичен контур, разкриващ задоволително, че да излъчва съблазън, само че не и непотребна циничност.

 4 Pexels

Стрелец
Отново зависим на модата и възприятието за себеизява посредством облеклата знак. Те не могат да вървят прекомерно дълго време с едни и същи облекла, обичат разнообразието, само че и качеството. За тях не съществуват други магазини с изключение на тези на обичаните им марки (често много по-скъп клас), които посещават по-често, в сравнение с желаят да си признаят. За сватбената си рокля ще изберат нещо красиво, само че ексцентрично, с цел да потвърдят още един път на всички какъв брой разнообразни и неповторими са.

Не залитат в прекомерна показност, заради желанието им да се харесат на всички. Тяхната булчинска рокля ще е съвременна основа, надградена с грациозност, гарнирана с щипка съблазън и лъх чудатост.

Козирог
Строга класика с дремещ под нея съблазън. От една страна прекомерното влияене от стилните трендове за тях е неуместно и ненужно, удрящо по джоба, само че от друга държат постоянно да наподобяват изрядно. Сватбената им рокля ще е практична, класическа, само че със наложителен акцент върху гърдите (ерогенна зона на този знак). Не биха се кичили ненужно с бижута, само че биха носили с горделивост фамилните такива, излъчени от потомство на потомство.

 5 Pexels

Водолей
Този знак залита почти в две крайности – или безспорен фешън фанатик или тотално безразличен от облекла и аксесоари субект. Като цяло не обичат да робуват на нищо – марка, жанр, цвят, държание, даже и сезон. Жените с късите поли измежду зима и тънките чорапи са от тази зодия. С наслада биха носили винтидж сватбена рокля, тъй като ще се омагьосат от това да имат дреха с история, а не просто купена от магазина или пък ушита за тях, това би било толкоз скучно. Много е евентуално да харесат нещо извънредно ексцентрично, разголено или в невероятен цвят – розово, синьо, жълто или пък пайети от глава до пети. За свое лично наслаждение от изненадата в очите на гостите биха се появили с панталон и сако в сватбения си ден.

Риби
Милите Риби желаят романтика, деликатност и нищо друго.

За тях модата е нещо, което от време на време ги тормози ненужно – какво е това сменяне на визии и усети всеки сезон, не може ли всичко да е по този начин, както те го харесват – умерено и несъмнено.

Биха се спрели на типичен модел в по-свободен жанр, с цел да не ги лимитира, стиска и тормози нищо в огромния им ден (когато и без друго ще са кълбо от нерви).

Ще работят обрано с бижутата и прическата, ще желаят всичко да се придържа към традициите, с цел да не основава непотребен ужас в душите им.

 6 Pexels

 
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР