Овен Позитивната нагласа ще ви помогне да превърнете недостатъците в

...
Овен Позитивната нагласа ще ви помогне да превърнете недостатъците в
Коментари Харесай

Вижте какво вещаят звездите за днес

Овен
Позитивната настройка ще ви помогне да превърнете минусите в преимущества. Разглеждайте споровете от по-мащабна позиция и изобретателността ще ви подскаже правилно решение. Възможностите да разширите кръга на приятелите си са съвсем неограничени. Преценявайте добре постъпките си.

Телец
Очаква ви ден, изпълнен с благополучие и шанс. С особена мощ това се отнася за всичко, обвързвано с работата ви. Ще започнете да се отнасяте към дилемите си по-отговорно и умело. Ще бъдете радостни и ще деянията възприятието си за комизъм. Юристите Телци през днешния ден сполучливо ще завършат някои каузи.

Близнаци
Денят е подобаващ за начало на дълго странствуване. Ако сте възпитаници или студенти, можете да очаквате чудесно показване на тежките изпити. Близки или родственици ще ви изненадат с нетипична за тях благотворителност.

Рак
Днес сте радостни и експанзивни. Имате въодушевление да се заемете с финансовите си проблеми. Може да ви усилят заплатата, а това значи, че ще ви бъде по-лесно в разпределянето на фамилния бюджет. Късметът ви работи и в областта на финансите, ще реализирате значима договорка.

Лъв
Чувствате се свободно и удобно с колегата си. Много подобаващ ден да потърсите нови занимания навън. Една юридическа неразбория ще бъде позволена заслужено, тъй че никой няма да понесе загуби. В четвъртък ще имате мотив за празнуване и среща с дългогодишни другари.

Дева
Самоувереността, уменията и вродените качества на Девите ще създадат положително усещане на евентуален нов шеф. Денят ще бъде извънредно плодотворен. Ако сте решили да потърсите нова работа, приемете професионален съвет и тогава вземете дефинитивно решение.

Везни
Ще разберете, че в службата също може да бъде занимателно. Всичко зависи единствено от това от кой ъгъл ще погледнете нещата. Колегите ви ще бъдат в отлично въодушевление и с подготвеност ще ви сътрудничат. За вечерта си уредете среща с индивида, на който държите. Предстоят ви приятни страсти.

Скорпион
Денят е удобен за персоналните ви връзки. Имате въодушевление да се заемете с финансовите си проблеми. Проблемите ви за деня са свързани с децата или непосредствен роднина. Ще научите вест, която ще ви извади от равновесие. Преди да се разгневите, изслушайте деликатно и другата позиция.

Стрелец
Вие сте в положително и оптимистично въодушевление. Не се колебайте – през днешния ден е удобен ден за пътешестване, без значение дали наоколо или на огромно разстояние. Ще ви върнат пари, които сте дали назаем. Късметът ви работи в службата, където ваши сътрудници ще ви дадат скъп съвет за идна активност. Не се колебайте да се захванете с ново начинание, ще ви спори във всичко.

Козирог
Неочаквани доходи ще ви зарадват тъкмо в точния момент. Възможно е да спечелите парична премия или да получите награда за ексклузивен труд. Не правете непотребни взаимни отстъпки. Дайте ясно да се разбере, че не възнамерявате да отстъпите от позициите си. Дипломацията е вашето оръжие, само че от време на време се постанова да се работи с твърда ръка. Не си правете илюзиите, че ще ви схванат вярно!

Водолей
Доволни сте от работата си и сте в чудесно въодушевление. Партньорът ви е по-сговорчив и сърдечен от нормално. Ще ви спори и деловата работа. Съобразявайте се въпреки всичко и с непознатото мнение. Приемайте умерено всеки един проблем в службата, в случай че се сблъскате с подобен и той няма да ви навреди. Опитайте се да балансирате сред началниците си, с цел да съумеете да прокарате концепцията си.

Риби
Четвъртък ще бъде превъзходен ден за Рибите. Далеч от непознато въздействие, ще съумеете да разрешите сърдечен проблем, и то по този начин, че никой да не бъде засегнат. Вечерта прекарайте с обичания човек. Неговата жизнеспособност и оптимизмът му ще се пренесат и върху вас. Ще осъществите печеливша договорка, която ще стабилизира финансовото ви положение, което е поразклатено в последните месеци.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР