Овен Понеделник се пригответе за истинска битка с вашите колеги

...
Овен Понеделник се пригответе за истинска битка с вашите колеги
Коментари Харесай

Седмичен хороскоп за 14-20 октомври

Овен
Понеделник се пригответе за същинска борба с вашите сътрудници точка точка.твърде евентуално да имате радикално разнообразни отзиви по значим въпрос.кой ще победи ще стане ясно във вторник или в сряда до тогава спазвайте държание и не си позволявайте нападателни изстъпления четвъртък и петък умерено може да намалите темпото и да се приготвите за идните почивни дни.тогава заложете на спокойното превозване на почивката не се преуморявайте и не поемайте обещания за помощ към другари.
Телец
Понеделник е положително време да помислите за здравето си. Обадете се на персоналния си доктор и си запишете час за профилактичен обзор. Вторник и сряда е положително време за това да помислите по какъв начин бихте могли да разнообразите всекидневието си, като отделите време за спортуване или най-малко за дълга разходка. Идва зима и намаляването на физическата интензивност няма да се отрази добре на здравето ви. През почивните дни планирайте среща с другари. Може да се видите измежду природата.
Близнаци
Тази седмица е положително време за дотъкмяване на каузи, за които не ви е останало време в последните седмици. Може да възложите някои от тях на ваши сътрудници, само че единствено откакто сте получили увещание, че нещата ще бъдат изпълнени тъкмо както ги желаете. По средата на седмицата обърнете повече внимание на персоналния си живот и връзките с обичания ви човек. В петък може да получите предложение за включване в забавен план. Не бързайте да отговаряте с да или не. През почивните дни разгледайте предложенията по-обстойно, само че си оставете време и за релакс и изчистване на мислите.
Рак
Първия ден на новата седмица ще ви донесе професионално предизвикателство. Ще получите предложение да се включите в забавни планове. Не се съмнявайте в силите си. Това предложение е отправено към вас след обстойна инспекция на качествата ви. В сряда ще може да се договорите за по-изгодни условия по значима бизнес договорка. В четвъртък и в петък няма да имате кой знае какво време, с цел да се отдадете на работата, тъй че намалете темпото и помислете малко за себе си. През почивните дни обърнете внимание на по-възрастни родственици, а в единия ден наблегнете на физическата интензивност. Плуването ще ви се отрази добре.
Лъв
Още в първия ден на новата седмица може да осъзнаете, че не работното ви място са настъпили съществени промени. Това не значи, че нещата отиват към лошо- в противен случай. Новото разпределението на отговорностите на дилемите ще докара до по-добри резултати. На самите вас ще бъде спестено повече време и нерви. От края на седмицата ви чака приятна изненада от страна на половинката ви. Планирайте сантиментален уикенд, в който да се насладите на общуването между тях.
Дева
През тази седмица още първоначално ще бъдете в светлината на прожекторите. Предстоят ви значими презентации, в които не се тормозете да се визиите в цялостния си искра. В сряда да може да получите забавно предложение за работа. Четвъртък посветете на персоналните връзки и оставете време за романтика в петък вечер. През почивните дни не оставайте в града най-добре посетете непозната дестинация.
Везни
През тази седмица ви чакат съществени промени в персоналния живот. От вас зависи в коя посока ще се развият събитията. Сега е значимо да не вършиме взаимни отстъпки с желанията си изключително, в случай че сте правили доста такива през последните седмици или месеци. Ако не се чувствате добре на работното си място това е знак, че би трябвало да започнете по-активно търсене на нова работа. В края на работната седмица на започвайте нови планове. През почивните дни направете тъй че напълно да се откъснете от деловия темп и паниките ви.
Скорпион
Ако желаете да запазите значими за вас връзки ще се наложи да извършите някои взаимни отстъпки. Хубаво е нещата да стават както ние желаеме, само че това съществено може да се отрази на броя на приятелите ни. В служебно отношение може да предприемете изпреварващи дейности по отношение на съперниците ви. Четвъртък е добър ден за дейности ориентирани към повишение на заплатата ви. Почивните дни посветете на вашите другари, само че приемете техните условия за това къде да отидете и какво да вършиме.
Стрелец
През тази седмица при вас ще се завърнат голям брой добрини. Отзвукът от делата ви е стигнал надалеч. Може да се каже, че ще придобиете някаква популярност в сферата ви на активност. Това може да провокира ревнивост от страна на сътрудници. Опитайте се това да не повлия на връзките ви с тях. Не забравяйте, че след време може още веднъж да ви се наложи да работите с тях. В персонален проект нещата ще се развиват повече от добре. Там ще е същинският ви шанс.
Козирог
Тази седмица наблегнете на професионалното ви развиване. Може да се включите в курс за повишение на квалификацията ви. Нито едно познание не е ненужно. Потърсете способи да имате повече време за четене и рационализиране. Обърнете внимание на здравето си и не пренебрегвайте  болежки, които ви тормозят. В края на седмицата си осигурете чист въздух и успокоение. 
Водолей
Тази седмица ще ви донесе положителни вести и промени. Сега е моментът да действате по-активно в професионално отношение. За търсещите работа - не пропускайте нито едно изявление - не се знае от кое място ще изскочи заекът.  В средата на интервала намерете време за изкуство. В петък очаквайте позвъняване от остарял другар или вие потърсете ваши близки, за които мислите от дълго време. През почивните дни потърсете благотворителна активност, на която да се посветите.
Риби
През тази седмица поставете на напред във времето всичко, което е обвързвано с образованието и развиването ви. Много евентуално е да получите втори късмет. Не се колебайте да сте по-настъпателни, в сравнение с сте елементарни. Време е да извършите смяна в това отношение. В персонален проект заложете на спокойствието и не се подавайте на моментни настроения. В края на интервала може да се посветите на разкрасяващи или оздравителни процедури.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР