Овен Подходящ ден за среща с влиятелни хора, а и

...
Овен Подходящ ден за среща с влиятелни хора, а и
Коментари Харесай

Хороскоп 19 юни: Ужасен ден за 3 зодии

Овен
Подходящ ден за среща с авторитетни хора, а и за договаряния. Ще съумеете да извършите прелестно усещане, да визиите своите постижения в най-хубава светлина, както и да заслужите утвърждение и хвалба. Може да бъдат обсъждани финансови и кариерни вероятности и има възможност да Ви предложат нещо забавно. Вероятна е среща с човек, който в миналото е изпитвал към Вас мощни усеща. Неочаквано може да се окаже, че тези усеща не са угаснали.

Телец
Откажете се от дейна активност и се концентрирайте към разбор на събитията, които стават в живота Ви. Оценете личните си триумфи и неуспехи напоследък. Не е изключено да измените своето отношение към тях и да разберете кой в тази ситуация се е заблудил, и кой е бил прав. Общуването, изключително с малко познати хора, е по-добре да граничите. Вашата възходяща сензитивност и интерес към всичко ново и незнайно, може да станат причина за рискови обстановки. Запазете успокоение, и компликациите и трудностите по Вашия път ще бъдат отстранени.

Близнаци
Днес на Вашия обичан човек му следва да Ви помогне в някаква не лека работа и той сполучливо ще се оправи с тази не лека задача. А триумфът ще бъде толкоз пагубен, че за Вас ще остане единствено опцията да се удивлявате в бързината му на намиране на решения.

Рак
Вашата вродена емоционалност малко се е намалила, отстъпвайки място на такива качества, като любознание, пъргавина и схватливост. Настройвайки се на съответната вълна, ще сте в положение да усвоите всякаква информация, та даже да сте я чули единствено веднъж. В същото време нараства вероятността за наложително пътешестване, само че да съжалявате, че сте ги подхванали, съвсем няма възможност. Времето е прелестно за образование. Ако да вземем за пример Ви се постанова да напишете доклад по сложен нееднозначен и нов за Вас въпрос, започнете работата в търсене на виртуални материали за него в Мрежата.

Лъв
За Вас през този ден нещата ще се подреждат малко или доста обикновено. Изключение могат да създадат единствено връзките с родителите или Вашата втора половинка. Очевидно, в околните дни сте ги разсърдили не на смешка и в този момент ще се наложи много да се потрудите, преди да стартират да изпитват към Вас предходните обич и доверие.

Дева
Най-хубавото от изкуствата - киното, през днешния ден ще работи за Вас. По-интелектуални развлечения също се одобряват, само че най- към този момент би Ви се харесала забавна комедия в компанията на 2 бутилки пенлива и студена бира и няколко пакетчета чипс. Приятната компания на индивида, с който напълно няма да е наложително да поддържате диалог от самото начало, ще направи прекараното време напълно хармонично.

Везни
Предстои извънредно комплициран ден от професионална позиция. Възможно е да прекратите съдействието си с отдавнашни сътрудници, както и за съществени загуби. Няма кого да обвинявате - казусът, за жалост, сте си основали сами. Отношенията, на които доста държите, и които са Ви толкоз скъпи, се разлагат, и в действителност в този момент е невероятно да бъдат хармонизирани. Бъдете търпеливи и се дръжте почтено и не негодувайте против индивида, който прави нелепости под въздействие на страстите. А и никой не е казвал, че любовта е букет от две дузини рози! Казвали са единствено, че би било добре, в случай че е по този начин. Ако би трябвало да сме точни, от време на време това са маргаритки, от време на време невен, а от време на време шубрак от трънак, който продължава да боде доста време, откакто сте го докоснали...

Скорпион
Днес ще бъдете заети със своите работни въпроси Сега е доста забавно време. От една страна би трябвало да поемете огромна отговорност, а от друга - такава обстановка Ви устройва. Стремете се да получите нов опит и познания от хора, които са се утвърдили като положителни експерти във Вашата област. Възможна е огромна облага от лотарията. В сантиментално отношение ще зародят нови увлечения.

Стрелец
Днес ще Ви се желае да прегърнете своя обичан човек и да не го пускате по опция на никое място без Вас и, несъмнено, в никакъв случай. Ако това не се получи, а най-вероятно по този начин и ще стане, постарайте се да се наслаждавате на всяка секунда, прекарана дружно. Те са действителното благополучие.

Козирог
Денят дава обещание да бъде сполучлив на практика във всяко отношение. Необходимостта да станете по-дисциплинирани, сдържани и икономични, няма да Ви се коства нещо извънредно, а и изцяло ще се съгласува с някои от главните черти на Вашия темперамент. Допълнителна значимост ще придобият въпроси, свързани с висшето обучение или поправяне на мирогледа и поддържане на престиж измежду близкото и далечно обграждане. Лесно ще примирите идеалите си с настоящата реалност. Най-добре ще е, да не си вършиме през днешния ден нови проекти.

Водолей
Планирайте за днешната вечер нещо изключително, даже това да е в последния миг. Позвънете на старите другари или на накой, който има за Вас огромно значение, или на някого, който в един прелестен миг може да стане за Вас освен това от другар. Поканете ги в някое заведение и там, в смях и закачки, прекарайте радостно времето си. Ако желаете, може да обсъдите въпроси, от които напоследък доста Ви интересуват - нали за това са дадени приятелите на хората.

Риби
Днешният Ви ден ще бъде печален и безрадостен и по тази причина би трябвало да се подготвите от рано - и освен Вие, а и Вашия обичан човек също би трябвало да се приготви. Нека не се учудва на мълниеносните промени на настроенията и крясъците Ви сегиз-тогиз, а Вие се постарайте да се сдържате.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР