Овен Плановете Ви за следващите няколко дни няма да се

...
Овен Плановете Ви за следващите няколко дни няма да се
Коментари Харесай

Хороскоп за 21 май

Овен
Плановете Ви за идващите няколко дни няма да се осъществят тъкмо по този начин, както Ви се желае. Възможно е да е по-добре, да не си вършиме никакви проекти. Събитията ще се развиват по закона на Мърфи: „ Ако нещо може да стане не по този начин, значи ще стане тъкмо не по този начин ”. Постарайте се, да не се сърдите на обкръжаващите Ви хора - те не са отговорни за ставащото. За благополучие, Вие чудесно умеете да съставяте и да претворявате в живота авариен проект за деяние. Заемете се с това още в този момент.

Телец
Телец Не би трябвало да мислите за идващия ден – нито с вяра, нито с смут. Все едно, нищо няма да измислите: логическа връзка сред Вашето „ през днешния ден ” и Вашето „ на следващия ден ” просто няма да може да намерите, колкото и да се стараете. И с Вашата половинка е неефикасно да говорите за това

Близнаци
Днес Вашия късмет за персонално благополучие е доста, доста огромна. Затова полагайте всички вероятни и невъзможни старания, с цел да извлечете от това най-много изгода и наслаждение. Иначе след това доста ще съжалявате, че нямате зъби до лактите, с цел да може да хапете, който би трябвало....

Рак
Събитията от този ден може да употребявате в собствен интерес, в случай че съумеете да се приспособите към обстановката. На ставащите промени би трябвало да реагирате доста бързо, и трактически няма да имате време за размисли. Именно по тази причина интуицията през днешния ден се оказва доста по-полезна от логиката и си намира разнообразно приложение на много места. Възможно е леко неразположение, а вечерта са евентуални главоболие и безсъница. Търсете познания, които ще Ви оказват помощ да забравите компликациите и проблемите. Неприятни диалози и изясняване на връзките не са желателни. Те елементарно може да прераснат в кавга, за която дълго ще съжалявате.

Лъв
Защо мислите, че би трябвало да почакате, до момента в който някой различен подмести нещата от мъртва точка? Започвайте да действате сами, и разширявайте кръга на своето другарство. Влизайте в Интернет, звънете по телефона и правете всичко, от което би излязло нещо ново. Ако индивидът на другата страна на телефонния проводник с нещо Ви тормози, може да преминете на другарство чрез електронната поща. Може би ще стимулирате своята креативност и ще измислите нов метод за привличане вниманието на събеседника си. Събудете възприятията му за горделивост и блаженство.

Дева
Изглежда в светския календар се означават повече събития, в сравнение с в действителност сте в положение да посетите. Е, в случай че се окаже, че не сте изключително спестовни във връзка с времето, което в действителност е свойствено за Вас... При това не се опитвайте да надскочите себе си. Различни предложения ще Ви засипват през целия ден, и на процедура ще се наложи да отделите няколко часа за най-интригуващите.

Везни
За да не допуснете някои недоразумения, деликатно подходете към дейностите, свързани с финанси. Препоръката на звездите е, да пазите своите нерви. През този ден ще почувствате силата на Вашето омагьосване, а и ще се радвате на остатък от сили. Ако сте креативна персона, самоуверено можете да покажете своите творби. Няма да има негативни оценки или рецензии. Не се дразнете с началника си - кой му е отговорен, че през днешния ден е без въодушевление? А вечерта обезателно идете на ресторант или дискотека.

Скорпион
Търпението е добродетел, който не е наложително да попада измежду Вашите достолепия. Не се огорчавайте! А знаете ли, че и нетърпеливостта също може да бъде добродетел и да не Ви разрешава да се заплесвате и да захвърляте започнатото по средата?... Но в този миг би трябвало да култивирате у себе си тъкмо самообладание. Понякога това е единственият излаз от обстановката. Работете над себе си и не се отчайвайте, в случай че не се получи от един път.

Стрелец
Видели сте съществени признаци за това, че чудесно се справяте със обстановката. Продължавайте да следите това, което Ви подсказва интуицията и правете единствено неща, които Ви се костват верни. Започвате да се чувствате удобно вършейки неща, които в никакъв случай по-рано не са Ви били забавни и приятни. Всъщност, животът е изпълнен с изненади. Ако се включите в някаква огромна обща работа, ще повишите самоуважението си и ще затвърдите чувстваото си за лична значителност. Опитайте се да помогнете на някого, който се нуждае от това.

Козирог
Отнасяйте се към Вашия обичан човек, а и към това, което приказва, със здрава доза песимизъм. Иначе рискувате прекомерно да се увлечете в гонене на следващата дъга, и с цялостна степен да се блъснете в сивата бетонна стена. А скептицизмът ще Ви помогне, да я заобиколите на време...

Водолей
Заслужава си да си спомните за дребните неща и второстепенните задания, за решавнето на които дълго време не сте успявали да стигнете. Днес не си заслужава да се заемете с нещо доста, само че не по този начин стои въпроса с решаването на неголеми планове. Вероятно е превъзмогването на фамилните недоразумения и сливане на напъните за реализиране на общи цели. Недоволството един от различен ще премине на втори проект, а доста искания ще се окажат забравени. За самочувствието Ви няма да е зле, да се поглезите с нещо вкусничко.

Риби
Има възможност през днешния ден да започнете да ревнувате своя обичан човек, и то не от представител на противоположния пол, а от нещо нереално и неодушевено.: тв приемник, футбол, шопинг или от някаква активност. Изживяването няма да бъде от най- приятните... /lamqta.com
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР