Овен Петък е натоварен ден за Овен, не са изключени

...
Овен Петък е натоварен ден за Овен, не са изключени
Коментари Харесай

Хороскоп 19 февруари: Големи изненади за две зодии

Овен
Петък е претрупан ден за Овен, не са изключени неприятности от домакински темперамент. В службата и в бизнеса се обрисуват кахъри и в някои случаи може да претърпите нещо във ваш ущърб. Пазете се от разногласия и съперници на работното място.

Телец Денят се свързва с доста работа и малко облаги. Някои предприемачи даже са застрашени от обири и финансови злоупотреби. Бъдете внимателни в контактите, допустимо е да ви излъгват. Ако ви интересува тематиката обич, в тази област е шансът ви. Ще се радвате на приятни страсти.
Близнаци
Изпъкват неприятности за Близнаците в персоналния им живот, избягвайте разисквания, разногласия, разправии и спорове у дома. В това отношение денят е доста претрупан и може даже да си навредите здравословно. Някои ще прекратят дългогодишна връзка заради лековерие.

Рак
За вас петък се свързва с кавги, неприятности, пречки, изобщо проблеми с децата или в любовния ви живот. Не се опитвайте със мощ да се справяте или изкуствено да ускорявате развоя на събитията. Някои предприемачи са застрашени от измами.

Лъва
Петък може да сблъска Лъвовете със служебни кахъри, само че е значимо да се абстрахирате. По-съществено е, че ви се предлага нещо преференциално и ви следва да вземете значимо решение за предстоящ разцвет. Не се колебайте, няма да сгрешите в избора си.

Дева
За Девите се обрисува под напрежение ден от позиция на работа и задължения. Контактите със остарели другари може да ви смутят с любовни подмятания. Ако съумеете да се възползвате от обстоятелството, ще разрешите настоятелен проблем. Опитайте се да трансформирате връзката в делово съдействие.

Везни
Мнозина ще бъдат ощетени материално в петък, някои ще бъдат излъгани и разочаровани в любовта. Денят е под напрежение, мислете за себе си. В професионалните си каузи има на кого да се опрете и даже може да бъдете сюрпризирани от другарска сърдечност на човек, на който не сте разчитали.

Скорпион
В петък не се чувствате изключително удобно, само че срещите и контактите ви евентуално ще задоволят ползите ви, ще подобрят настроението ви. Някои се усещат ограбени от брачния сътрудник. Днес съществуват условия за флиртове и обич, по този начин ще туширате вътрешния си негативизъм.

Стрелец
Денят ненадейно може да промени хармоничното ви въодушевление в нападателно. Не влизайте в спорове. Контактите ви с бизнес съдружници може да ви ядосат заради опитите за машинация. Овладейте темперамента си, другар от вкъщи ви ще ви насочи вярно. Пред вас стои професионален избор, от който зависи бъдещият ви разцвет.

Козирог
Козирозите ще бъдат сюрпризирани с неприятни вести, които засягат измами с пари. Безпокойството ви е засилено, само че с зоркост и проницателност може би ще съумеете да се справите със обстановката. Ще получите и помощ от остарял другар или родственик, приемете я. Няма да имате различен късмет. Здравословното положение на мнозина не е положително, дайте си отмора.

Водолей
Днес основна роля за благотворно развиване на делата ви ще изиграят приятелите ви. Неприятностите са съсредоточени в службата и не е изключено да бъдете ощетени в една или друга степен. Изнервени сте, само че можете да туширате някои спорове. Не влизайте в разногласия с шефа си. Гневът е неприятен консултант, не изпускайте нервите си.

Риби
Съществени са контактите през днешния ден, евентуално ще получите преференциално предложение. Открива ви се късмет да измененията към положително бюджета си или да получите изключителни пари, стига да реагирате съответно. Ако визира пътешестване или професионален ангажимент, не се двоумете да приемете. Към уговорките си подходете отговорно и спазвайте периодите за осъществяването им.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР