Овен Първият ден от работната седмица ще е труден и

...
Овен Първият ден от работната седмица ще е труден и
Коментари Харесай

Съвет за всяка зодия за днес, 16 ОКТОМВРИ

Овен

Първият ден от работната седмица ще е сложен и претрупан за вас. Важното е да сте реалисти и вярно да разпределите времето си.

Телец

Напрегнат ден. Наближават съществени проблеми в живота ви. За такива неща няма по какъв начин човек да се подготви, само че най-малко може да очаквате непредвиденото. 



Близнаци

Най-доброто, което можете да извършите през днешния ден е умерено да приемате нещата и да не давате публичност на вулканичните си страсти.

Рак

Днес си коства да се доверявате на първото си усещане. Обърнете съществено внимание на външния си тип, това е вашето оръжие.

Лъв

Няма да сте настроени доста за работа през днешния ден, само че положете старания, представете се добре. Приемете работата като на игра, вземете образец от децата.

Дева

Паричните въпроси могат да бъдат позволени по много добър метод, само че бъдете упорити, смели и уверени. Вашето благополучие е във вашите ръце.

Везни

Не рискувайте по парични въпроси тъкмо през днешния ден. Хазартната ви душа мъчно ще се сдържа, само че през днешния ден е по-разумно да си затраете.

Скорпион
 Коя е най-тъмната загадка на всяка зодия? Коя е най-тъмната загадка на всяка зодия?
Всички имаме секрети и неща, с които не се гордеем от себе си, само че постоянно сме ги правили, а и евентуално ще продължаваме да вършим. Някои нещ...

Хубаво е да си дадете сметка къде е разликата сред отмалялост и ленивост. Няма по какъв начин, би трябвало да положите старания.

Стрелец

Първата половина на деня ви подсигурява,че ще съумеете да реализирате свои грандиозни проекти. Най-важното е да не поддавате на негативните страсти на близките.

Козирог

Не се опитвайте да се налагате за сметка на сътрудниците си, това е нездравословно и за самите вас. Винаги има метод да се откри допустим вид за всички.
 Коя зодия е най-впечатляваща в леглото? Коя зодия е най-впечатляваща в леглото?
Овен Овенът има мощна и магнетична персона. Той обича контролът да в неговите ръце. Ако обичате да доминирате в леглото, той не е подх...



Водолей

Все още в паметта ви ще се връщат миговете от миналите почивни дни. Недейте да нервничите и да избухвате поради дреболии.

Риби

Не се тормозете да проявявате независимостта си. Опитайте градивно да разрешите появяващите се недоразумения.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР