Овен Овните ще са изправени пред изпълнени с напрежение почивни

...
Овен Овните ще са изправени пред изпълнени с напрежение почивни
Коментари Харесай

ЛЮБОВЕН хороскоп за 6-7 юни

Овен
Овните ще са изправени пред изпълнени напрегнато почивни дни. Възможно е да се появи спор, засягащ някаква фамилна обстановка, в който би трябвало да вземете страна. Бъдете деликатни в тона си и лавирайте, тъй че да не се окажете сред " чука и наковалнята ".
Телец
Предстоят дни на самоосъзнаване и намиране на вътрешното си Аз. Ще имате опция да разберете от какво се нуждаете в връзките си към днешна дата, ще си дадете сметка какъв брой са се трансформирали целите ви от началото на връзката. Помислете дали потребностите ви срещат действителността.
Близнаци
Опитвате се да балансирате сред доста разнообразни отговорности и странични действия. В резултат на това сътрудникът ви може да се почувства нерешителен и заплашен. Определете целите си, поговорете с него и помолете за помощ, даже и да нямате потребност, само че по този начин ще го накарате да се усеща по-значим.
Рак
През почивните дни любовният ви живот ще бъде пъклен динамичен, само че това не значи безусловно, че става дума за буйни вечери. Отношенията ви ще са пъклен полюсни, на приливи и отливи. Спокойствието ще е последното нещо, което ще постигнете.
Лъв
Не обещавайте неща, които не можете да извършите, колкото и да ви се желае. По-важно е да оправдаете упованията, които сътрудникът има към вас и да осъществите към този момент започнатите действия.
Дева
Любовният живот на Девите през уикенда несъмнено няма да бъде отегчителен. От една страна ще се чувствате подкрепяни и обичани, само че от друга ще се борите за превъзходство във връзката.

Везни
Уикендът за вас ще бъде спокоен и лежерен. Ще се чувствате самодостатъчни, което може да обиди колегата ви, само че до спорове няма да се стигне и популярност богу, тъй като несъмнено не сте в въодушевление за кавги.
Скорпион
Очакват ви в действителност прочувствени почивни дни! Ще бъдете в много приповдигнато въодушевление, изключително сред завивките, тъй че му се отдайте на воля.
Стрелец
Може би се чувствате афектирани и гордостта ви е накърнена. Дълго време да сдържате страстите си, с цел да не показвате уязвимост, само че към този момент като че ли сте изчерпали и търпението, и прочувствения си предел. Задават се напрегнати 2 дни.
Козирог
Чувствате се заседнали в сивото всекидневие и бленувате за многообразие. Поемете самодейността и организирайте разходка в планината или къса екскурзия до близка дестинация.
Водолей
Имате фамилни грижи, които не ви дават мира. Отпуснете се, тъй като напрегнат не сте толкоз ефикасни, колкото ви се желае и е допустимо да допуснете неточности.
Риби
Спокоен и кондензиран с романтика уикенд за Рибите! Ще се чувствате на крилете на любовта, без да изпадате в непотребния драматизъм, присъщ за сензитивната ви персона.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР