Овен Овните днес не трябва прекалено дълго да се колебаят,

...
Овен Овните днес не трябва прекалено дълго да се колебаят,
Коментари Харесай

Хороскоп за 21 март

Овен
Овните през днешния ден не би трябвало прекомерно дълго да се двоумят, пробвайки се да оценят всички нюанси на обстановката, с цел да вземат правилно решение. По-добре е да се вслушат в мнението на брачна половинка. Възможно е той да се не напълно логически в разсъжденията си, само че в неговата позиция несъмнено има нещо.

Телец
Днес за Вас максимален източник на ентусиазъм ще бъдат хората, с които регулярно се сблъсквате. Може и малко да ги познавате, само че досега в никакъв случай не сте разговаряли с тях. Постарайте се да си осигурите другарство, и може да научите нещо ново за това, по какъв начин изглеждате в очите на близките. През втората половина на деня у Вас може да зародят хрумвания, какво хубаво може да извършите за някой от околните си другари. Споделете с останалите най-хубавите свои качества и положителното си въодушевление, и дано това да Ви стане табиет.

Близнаци
Предстоят Ви едновременно няколко забавни и многообещаващи оферти, а здравият разсъдък и опит вероятно ще подскажат, кое от тях би трябвало да изберете. Важното е, да не вярвате на обещанията на малко познати хора и нови сътрудници. Помнете, че през днешния ден единствено Вие имате същинска визия за своите благоприятни условия, а останалите са склонни да ги надценяват. Ще Ви зарадват вести, отнасящи се за другари и далечни родственици. В живота Ви всичко е изцяло устойчиво, само че се чувствате поблазнени от мисълта, да се намесите в непозната работа. Въздържайте се от сходни действия, тъй като за никого няма да са от изгода.

Рак
Каквото и да сте решили да си планирате за този ден, знайте, че умствените занимания в фамилията ще донесат огромна изгода освен на Вас, а и на всички от Вашето обграждане. Сега е прелестно време, да се погрижите за своя дом, а също и за домашен придобивки. Спокойните връзки в фамилията, а и любовта, ще издигнат Вашето въодушевление.

Лъв
Денят ще се окаже плодотворен, в случай че се ръководите от личните си проекти и ползи. Днес малко нарцисизъм няма да Ви навреди, само че неговото неявяване може да се окаже сериозен проблем. Бъдете деликатни: от Вашата доброжелателност може да се възползват хора, които просто ги мързи да решат личните си проблеми независимо. Възможно е решение на отдавнашни проблеми, а и преустановяване на спорове, които дълго време не са давали успокоение на Вашите близки. Интуицията ще Ви помогне да намерите общ език с обичания човек.

Дева
Постарайте се през този ден да спазвате отдалеченост с индивида, който не Ви е апатичен. В противоположен случай рискувате да станете за него досадник, а по-късно и противен събеседни, а да не приказваме за освен това. По- добре е към Вашето внимание да се стремят, в сравнение с да го заобикалят.

Везни
Ако бихте могли да знаете, че през днешния ден нещата ще се извърнат за Вас по подобен метод, през вчерашния ден бихте заели напълно друга позиция. Само че направеното не може да се върне и по тази причина ще се наложи да живеете с това, което имате. Освен тов нищо няма да бъде по този начин комплицирано, както Ви се е коствало преди.

Скорпион
Не бързайте през днешния ден да вършиме първата крачка. Предоставете тази опция на своя обичан човек, а Вие с целия си тип демонстрирайте своята подготвеност към съответно разбиране на нововъведенията. Много е Важно Вашата половинка да вземе решението независимо, без Вашата помощ и поддръжка.

Стрелец
Днес ще Ви се желае да прегърнете своя обичан човек и да не го пускате по опция на никое място без Вас и, несъмнено, в никакъв случай. Ако това не се получи, а най-вероятно по този начин и ще стане, постарайте се да се наслаждавате на всяка секунда, прекарана дружно. Те са действителното благополучие.

Козирог
Замислете се през днешния ден, желаете ли с Вашия обичан човек продължителни връзки. Ако си отговорите с „ да ”, то може да започнете да ги градите още от в този момент. Ако ли пък „ не ” (което е много вероятно), то можете да поставите огромен и пълен кръст над всичко, което в този момент съществува сред вас, и да започнете да търсите нещо по-сериозно.

Водолей
Крайно време би трябвало да се вгледате в някои остарели и ненужни навици, които към момента имате. И какво възнамерявате да вършиме? И за какво вършиме всичко това? Защо не се опитате да извършите? Не се осъждайте, тъй като не можете да се преродите за една нощ. Привичките се трансформират с времето, а и доста постоянно ни подаряват с чувство за излъган комфорт. Но това не е съображение, да не се пробвате да се измененията...

Риби
Предстои Ви един тежък ден, в който ще Ви се струпа цяла планина от задания, ни това не значи, че би трябвало да се разстройвате. Звездите настояват, че премията за тоя труд ще бъде, че загубите ще се покрият с лихви. През този ден животът няма да покровителства мълчаливците и по тази причина в случай че чувствате нещо, не се стеснявайте да го обсъдите с хората към себе си. Просто не би трябвало да трупате негативни страсти. /lamqta.com
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР