Овен Овните днес не трябва прекалено дълго да се колебаят,

...
Овен Овните днес не трябва прекалено дълго да се колебаят,
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за 28 декември

Овен
Овните през днешния ден не би трябвало прекомерно дълго да се двоумят, пробвайки се да оценят всички нюанси на обстановката, с цел да вземат правилно решение. По-добре е да се вслушат в мнението на брачна половинка. Възможно е той да се не напълно логически в разсъжденията си, само че в неговата позиция несъмнено има нещо.

Телец
Сутринта различията с домочадието могат да доближат своя най-остър етап. Може да приемате смутната домашна конюнктура доста близо до сърцето си, в случай че сте родени в средата на май. Втората половина на денонощието дава обещание да бъде доста по-хармонична. През това време гневът, раздразнението, възбудимостта и несъразмерната интензивност, ще се сменят с деловитост, внимание към дребните неща и блян към потребна и съзидателна активност. Вечерта не се отхвърляйте от интимни контакти със своята половинка и за Вас това ще бъде най-хубавия метод да изразите своите усеща.

Близнаци
Днес бъдете деликатни и не бързайте, когато би трябвало да вземете някакво решение, касаещо сферата на нежните усеща. Може много крепко да сгрешите, оценявайки нечие отношение към Вас и в следствие да попаднете в доста глупава и ужасно неловка обстановка. По-добре е във всичко да демонстрирате успокоение и безчувственост. Не би трябвало да мислите, че по подобен метод изпускате единствения и несравним миг за пояснение - той още не е настъпил.

Рак
Днес ще Ви се стори, че всичко, което вършиме, е безмилостна и безсмислена загуба на време. Само че Вашият обичан човек ще е на друго мнение и ще счита, че всичко, направено от Вас е по рекомендация на звездите и че персоналният Ви живот е насочен извънредно в негова изгода.

Лъв
За Вас този ден е обвързван по-скоро с предизвикателство, в сравнение с с победа. Неочаквано (и напълно не на време) ще припомнят за себе си Вашите недоброжелатели и противници. Може би е по-добре да отклоните битката, само че като се имат поради особеностите на Вашия темперамент, евентуално ще предпочетете да започнете бойни дейности. Няма да можете да се концентрирайте върху домашната работа, и не всичко, което сте си възнамерявали, ще бъде свършено. Във връзка с това са вероятни обиди от околните. Опитайте се да разгоните облаците, появили се на хоризонта, тъй като другояче има заплаха от сериозен спор.

Дева
Сложна ще бъде битката на Вашия обичан човек през днешния ден, със стандартите, които сте си построили, и с които няма да желаете да се разделите даже и за всичките съкровища на света. А може пък и да не можете... Но белким те са Ви по—скъпи от Вашата втора половинка и връзките и с нея?...

Везни
На Вашия обичан човек през днешния ден доста ще му се желае, да поразговаряте за безконечното и непреходното, а за Вас ще е изключително мъчно да уловите хода нас неговите размисли, а затова, и да му отговорите нещо вразумително. Затова, в случай че в един миг просто си дадете сметка, че не го разбирате, не му го казвайте, а единствено кимайте разбиращо.

Скорпион
Сърцето и тялото Ви са в 21 век, само че някои Ваши страсти са изостанали в предишното. Доставете си забрадка за разчистване и колкото се може по-скоро махнете паяжината от своите мисли! Тези мемоари или несъразмерното Ви въодушевление по тях Ви пречат да се отпуснете и да усетите нужната убеденост. Защо по този начин се държите за хрумвания, гледни точки или философия, които към този момент са изгубили новост? Оставете ги. Ориентирайте се към напредничаво мислене.

Стрелец
Пътувайте и канете посетители. Препоръчват се фитнес и физически натоварвания. Ако нещо ви мъчи, в случай че ви преследват мании и неразрешими проблеми, заровете главата си в работата. Ще спечелите, ще дистанцирате неприятностите и ще намерите метод да излезете от рецесията. Ще ви помогне нечия реклама, вървите към място на мощ, отмора и възобновление.

Козирог
Още не е късно, да измененията всичко във Вашите връзки. Макар че е минал един ден, те към момента са като глина, моделин или влажен пясък и подлежат на промяна и дисторция. Днес може да се заемете и с едното и с другото - по Ваше убеждение.

Водолей
Много значима ще бъде ролята на връзките през този ден. Не по-малко настоящи ще се окажат и материалните въпроси, защото ще се наложи да отделите внимание освен на личните си приходи и спестявания, а и на взаимните запаси: да вземем за пример на съпружеските. Напълно е допустимо, да не става въпрос единствено за пари. Често общ капитал може да станат интелектуални, креативен и други благоприятни условия. През втората половина на деня ще бъдете по-проницателни и по- удачно ще излагате своите мисли. Може да заминете на пътешестване или да получите уведомление, изключително в случай че сте към Христовата възраст.

Риби
За Вас през днешния ден най-важното е, да не бързате. В бързането може да не забележите нещо топло, огромно и значимо сред Вас и Вашия обичан човек. В най- положителния случай то може неусетно да мине около Вас, а в най-лошия – да изчезне, да се разпръсне, да се счупи... Не си правете такава неприятна услуга!...
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР