Овен Овен Предстои Ви един сложен ден, в които ще

...
Овен Овен Предстои Ви един сложен ден, в които ще
Коментари Харесай

Хороскоп за вторник

Овен
Овен Предстои Ви един комплициран ден, в които ще имате задоволително предпоставки да нервничите. Може да разчитате на тествани съдружници, само че и от новите контакти не трябва да се отказвате. Днес ще имате идеална опция да разширите своя кръг на другарство. Само че би трябвало да имате поради, че да очатовате представителите на противоположния пол, през днешния ден ще Ви бъде по-трудно от нормално. Звездите нямат нищо срещу деловите и другарски срещи, само че сантименталните е по-добре да отложите. Вероятни са загуби, които ще бъде мъчно да предотвратите. Постарайте се да не трансферирате отговорността за своите неточности на другите, тъй като няма да Ви го простят.

Телец
Днес ще привлечете нечие внимание и ще докоснете сърцето на този човек. И всичко това с помощта на звездите, които са настроени да Ви дарят с деликатност и романтика. В резултат на това Вашата страст ще се прояви още по-силно. Освен това ще Ви се прииска да завържете дълъг и прекрасен диалог от сърце. Ако чувствате че би трябвало да кажете нещо, с цел да създадете или укрепите още повече зародилата сред Вас непосредственост, действайте самоуверено. Днес е най-подходящото време за това.

Близнаци
Ако заобикалящият Ви свят през днешния ден прекомерно доста Ви нервира, намерете безшумно насаме място, където ще можете най-малко за малко да бъдете на мира. Никой няма да пострада, в случай че за малко излезете от играта. Освен това, нужно е да посветите някакво време на размишления. Ако за известно време останете на саме със своите мисли, колкото и неуместна да Ви наподобяват, това ще Ви зареди с небивала сила. Не е нужно дефинитивно да се превръщате в аскет - задоволително ще бъде единствено за известно време да изключите телефона и да се заемете с книгата, която по този начин дълго не сте успявали да дочетете.

Рак
Оказвате се безсилни пред неподходящото стичане на събитията в деловата сфера. Задачата Ви е, да минимизирате загубите, само че за жалост единствено на някои ( дори - на доста малко) представители на този зодиакален знак, ще се удаде да реализират това наслаждение. Има риск да загубите доверието на индивида, от който зависи Вашето професионално бъдеще, или да не оправдаете упованията на евентуалния шеф. По-спокойно и хармонично нещата ще се подреждат в персоналните връзки, и на процедура няма да имате мотиви за паники и безредици. Ще Ви зарадва опцията да обкръжите обичания човек с грижи и внимание, а в отговор ще имате откровена признателност.

Лъв
Днес Вашия обичан човек ще се старе да Ви надхитри и да Ви върти на пръст. Всъщност, той може да не направи това по най-коварния метод, което значи, че не би трябвало да бъдете прекомерно подозрителни и да търсите прикрит план непрестанно. Заблуда може да се окаже и това, че няма прикрит план.

Дева
Към решаването на всевъзможни финансови въпроси е желателно да методите съществено. Откажете се от разточителността, безстопанствеността и от ненужните придобивки. Ще се откажете в печелившо състояние, в случай че умеете икономично да боравите със своите наличия и другите запаси. Възможно е по това време да Ви помогне остарялата тествана система за ръководство на ресурсите, която сте изработвали месеци, дори и години. Не е изкллючено да се наложи да ползвате движимости, които са били в приложимост –стари, изпочупени и нуждаещи се от корекция или разчистване.

Везни
Имате доста правилно и правдиво сърце, а по едно и също време с това сте любознателни и самостоятелни, и напълно не е леко да бъдете обуздани. За другите хора е мъчно да схванат тази комплицирана композиция, само че бъдете уверени, че паралелно с Вас постоянно има хора, които ценят всичко това. Тези, които желаят да свържат живота си с Вас, ще схванат по какъв метод се изхитряте да съчетаете в себе си тези качества, и няма да Ви молят да се откажете от което и да било от тях, с цел да ги удовлетворите. Разногласия ще пораждат точно с хората, които са Ви доста близки, а със инцидентни познати, сътрудници и другари ще намирате общ език доста по-лесно. Ще имате предпочитание да разкажете на обичания човек за някакъв зародил проблем, само че тъкмо през днешния ден не е рационално да вършиме това.

Скорпион
Умение да се провежда работата, това не е просто словосъчетаниа, което може да намерите в речниците освен на своя, само че и на другите езици. Това е и ключът към Вашия триумф. Ако не умеете да вършиме това, то в никакъв случай не бихте постигнали това, което умеете в този момент. Това просто е нужно да се отпразнува! Устройте си празник, поръчайте си храна и поглезете себе си както би трябвало.

Стрелец
През този ден не би трябвало да очаквате нищо изключително: основната му характерност е „ непоклатимост ”. Ще се развиват по-рано набелязани трендове, може да продължи работата по стартирани планове, а дори и да се стигне до тяхното довеждане докрай. Но за сметка на това с реализацията на нови хрумвания е по-добре да се изчака. Близките Ви през днешния ден ще са великодушни на сериозни забележки и то дори във връзка с Ваши хрумвания, които до наскоро са одобрявали. Това ще Ви озадачи и обиди, само че още до вечерта взаимното схващане ще се възвърне.

Козирог
Зелената светлина, топлите усмивки и свободния необятен път, през днешния ден, когато би трябвало да вземете решение, Ви приветстват. Ситуацията малко се е прояснило, и не е учудващо, че като че ли планина е паднала от гърба Ви. Най-сетне можете да се заемете с това, което би трябвало. В персоналния Ви живот също се откриват прелестни вероятности. Движете се в удобно за себе си движение и се вслушвайте в сърцето си.

Водолей
Денят е подобаващ за другарство с другари и за четене. Стягайки се за малко странствуване, може да обмислите маршрута си от по- рано, което ще Ви разреши да изберете най- забавните неща. Отношенията с роднините ще Ви зарадват с удобни промени. В къщи може да се заемете с разбъркване на мебели или с главно почистване. Вечерта връзките с близкия Ви човек може да се окажат напрегнати и по тази причина се постарайте, да избегнете кавгите.

Риби
Ако през днешния ден започнете да се пробвате да постигнете нещо със своя обичан човек, не би трябвало да апелирате към неговата съвест. Дори и напълно да няма, тя обезателно ще се разсъни, а с цел да скрие този печален факт, той ще стартира да изкарва яда си на Вас. Наистина ли желаете резултата да бъде подобен? /lamqta.com
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР