Овен Овчарско куче ТИПИЧНИ БЕЛЕЗИ: Зодиакалният ви знак е Овен,

...
Овен Овчарско куче ТИПИЧНИ БЕЛЕЗИ: Зодиакалният ви знак е Овен,
Коментари Харесай

Овца или овчар сте според зодията?

Овен
Овчарско куче

ТИПИЧНИ БЕЛЕЗИ: Зодиакалният ви знак е Овен, само че сте същинска кучка. Или, в случай че ще си приказваме в мъжки жанр – псе, алфа-мъжкар. Вие сте роден деспот и лидер. Без напън от ваша страна, цялото ви стадо би се разхайтило до безсрамие. Затова се постанова безкрай да тичате към него с развят език и плющящи от вятъра уши. След като им вземете страха, можете да си починете, като си погоните опашката известно време.
ДИАГНОЗА: Вие сте овчарско куче.

Телец
Старият коч

ТИПИЧНИ БЕЛЕЗИ: Бихте станали лидер, само че единствено в случай че никой различен не желае. Верни сте на своето стадо, обаче не бихте си помръднали пръста – пардон, копитото, с изключение на при последна нужда. Предпочитате да си преживяте кротичко на сянка до кучето, вместо да се напъвате да се потвърждавате като водач. Е, в случай че някой младок не си знае мястото, несъмнено че ще му го посочите.
ДИАГНОЗА: Вие сте остарелият коч, който гледа отвисоко на нещата.

Близнаци
Агънце-багънце

ТИПИЧНИ БЕЛЕЗИ: Вие сте това агънце, което, като отвори уста да блее, разблява цялото стадо. Предпочитате повече да говорите, в сравнение с да вършите. Не сте доста практични и една тучна морава за вас значи не толкоз че ще се напасете на воля, колкото че ще има къде да се натичате, да извършите пет-шест кълбета, да боцнете някоя невнимателна овца с рогца по дупето и да избягате.
ДИАГНОЗА: Бихте станали лидер единствено в случай че животът ви зависи от това.

Рак
Храбрата Рогуша

ТИПИЧНИ БЕЛЕЗИ: Припомняме националната ария “Заблеяло ми агънце ”. Пита агънцето овчаря: къде е моята майка, Рогуша? – Емииии, продадох я на едни благи хора, касапи. Агнето му напомня, че когато р. Тунджа придошла, цялото стадо щяло да загине, само че майка му се хвърлила в мътните води и го превела до брега. И с упрек му рекло: “Защо я, байно, продаде на тези върли касапи? ”
ДИАГНОЗА: Вие сте овцата Рогуша – смела, самоотвержена и постоянно недооценена от управлението.

Лъв
Водачът на стадото

ТИПИЧНИ БЕЛЕЗИ: Вие не се натискате да водите стадото, овчарят ви го е упълномощил. Пък и по какъв начин няма да сте отпред, като останалите са бавни и заспали, че като че ли се движат на занимателен каданс. С вашата невзискателност, красота, луксозни рога, меден глас и вакло руно бихте могли да станете телевизионна звезда, но… Поели сте отговорност, няма по какъв начин! Останалите овце виждат какъв брой доста ги превъзхождате и непринудено ви се подчиняват.
ДИАГНОЗА: Вие сте овенът-водач на стадото.

Дева
Овца-рекордьорка

ТИПИЧНИ БЕЛЕЗИ: Не сте овчар, не сте лидер, не сте и овчарско куче. Ако бяхте крава, сигурно щяхте да сте рекордьорка. В учебно заведение блестяхте с усърдие и усърдие. В живота сте също по този начин виновни. Стараете се да сте първенци, само че чак пък ръководители? Хората рядко си дават сметка какъв брой отговорности влече това. Колко безсънни нощи, какъв брой грижи. Изтощително е, да си го кажем почтено.
ДИАГНОЗА: Вие сте овца-рекордьорка с квалификации за шеф.

Везни
Джекил-Хайд синдром

ТИПИЧНИ БЕЛЕЗИ: Понякога сте бяла и добра, както пее Роси Кирилова по текст на Петя Дубарова. С вашия мил темперамент дори може да се каже че вие, Везните, съвсем постоянно сте бели и положителни! Освен когато нещо ви прищрака. Тогава ставате демонични и зли, само че нормално няма оживели да описват и необятната общност не знае за тази ви страна. Шизофренното разделяне на личността ви на доктор Джекил и господин Хайд ни насочва към извода за вас.
ДИАГНОЗА: Вие вълк в овча кожа.

Скорпион
Вълкът единак

ТИПИЧНИ БЕЛЕЗИ: Не се е родил този, който ще ви задава посока в живота. Нито пък вие желаете да сте пътеводна светлина за балъци. Приемате ум единствено от по-компетентни от вас и ръсите мозък пред неопитните и недозрелите. Накратко – не сте овца, нито куче, не ви интересува и позицията на овчар на стадото. Каквото ви потрябва, сами си го взимате.
ДИАГНОЗА: Досетихте се, нали? Вие сте вълкът, който нощем се промъква и дави овцете.

Стрелец
Черна овца

ТИПИЧНИ БЕЛЕЗИ: Група “Ахат ” имат една ария за такива като вас. Казва се “Черната овца ”. И Милена ви е посветила парче – “Опитах се да блестя като крушка ”. Вие все не пасвате, като кръговиден болт в квадратна дупка сте, където и да ви слагат. Макар вашата революционност да се дължи по-скоро на вроденото ви пренебрежение към правила и престижи, в сравнение с непокорен темперамент, вие изрично сте черни “в профил и анфас ”.
ДИАГНОЗА: Черна овца, без подозрение.

Козирог
Овчарят с гегата

ТИПИЧНИ БЕЛЕЗИ: Вие постоянно спазвате йерархията. Ако някой е по-умен, окей, дано да поеме стадото. Но тъй като в планината сте единствено вие, мобилния телефон, овцете, двете кучета и звездното небе, значи няма по-добър претендент за овчар. От подопечните изисквате послушание и смирение, само че сте подготвен да простите провиненията, стига въпреки всичко да стане това, което сте разпоредили.
ДИАГНОЗА: Вие сте визионер с гега. Затова и сте овчарят на стадото.

Водолей
Сън или заблуда

ТИПИЧНИ БЕЛЕЗИ: Водолеят е човек, който би мъкнал вода покорно, до момента в който не му писне. Тогава ще захвърли безогледно менците и с бодра походка ще се насочи към близката механа. Водолеите гледат на себе си като на волни чучулиги, само че тяхната независимост е лъжлива, тъй като робуват на десетки предубеждения. Понякога се държат като овце, само че това също е следващата заблуда.
ДИАГНОЗА: Вие сте мислена овца – от тези, които хората броят, когато не могат да заспят.

Риби
Надуваема овца

ТИПИЧНИ БЕЛЕЗИ: Мненията ви са като обувките – сменяте ги съгласно тоалета и времето. Вие сте от хората, които се извъртат и подчиняват. Нямате никакъв проблем да сте изпод. Да ви командват и да се разпореждат с вас. Бездруго тези неща са толкоз незначителни за вашата дзен същина. Отстъпвате, тъй като сте добър човек, а и тъй като не ви пука доста.
ДИАГНОЗА: И вие сте овца, само че надуваема. Това е обяснението за какво сте по този начин разнообразни от стадото.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР