Овен Отворете си добре ушите днес, овни. Важни съобщения от

...
Овен Отворете си добре ушите днес, овни. Важни съобщения от
Коментари Харесай

Съвет за всяка зодия за днес, 19 АВГУСТ

Овен

Отворете си добре ушите през днешния ден, овни. Важни известия от Вселената ви заливат през целия ден, стига да имате съзнанието да ги видите и приемете!

Телец

Днес сте подготвени да действате и упоритостта ви се е натрупала до тавана! Канализирайте я по изобретателен метод и направете страхотните неща, които планирате.

Близнаци

Днес сте напрегнати и се пробвате да действате по безусловно всички неща, които имате в главата си, като може да се образуват и гневни прояви в някакъв миг. Не се пренатоварвайте душевен! Това няма да свърши никаква работа.



Рак

Внимавайте с решенията, които взимате през днешния ден и нещата, които вършиме. Езикът ви е изключително изострен и това може да сътвори проблеми, както в работата, по този начин и измежду фамилията и приятелите.

Лъв 

Изкушението да натискате бутонът " Купувам! " на всяко нещо, което притегли вниманието ви е огромно, само че даже да имате опция в този момент, бъдете малко по-практични и обращайте повече внимание на финансите си.

Дева

Днес балансирате сред импулсивното взимане на решения и постигането на краткосрочни и дълготрайни цели. Двете неща могат да работят дружно съвършено, стига да влагате малко мисъл в тях.

Везни

Днес осъзнавате някакви неща, които са ви били в мъгла последните месеци. Бръкнете по-надълбоко в себе си и намерете това, което пречи. То няма място там.

Скорпион

Нещата в обществен проект може да се под напрежение и да се разпалят много. В подобен случай най-добре е да се приберете след работа и просто да си починете, надалеч от всички.

Стрелец

Имате цели и настройки да свършите всичко най-важно, само че може да се появят търканията в работата с сътрудниците или някой над вас. Не се поддавайте. Имате потребност от сила, с цел да свършите това, което ви е по-важно.

Козирог

Днес сте по-готови да застанете " на сцената ". Пътуване денем може да ви се стори напрягащо и некомфортно, само че знаете, че би трябвало да се научите да се адаптирате повече. За това не си разваляйте настроението.



Водолей

Вероятно ще се сблъскате с неприятни истини, които въпреки всичко имат потребност от разяснение и разбор. Неприятните диалози са значима част от всяка връзка - била тя сантиментална, или не.

Риби

Имате потребност от повече светлина върху сантименталните си връзки с някого, риби. Днес това ще се случи. Само не губете самообладание и храброст. Вероятно ще си заслужава в края.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР