Овен От гледна точка на личните отношения този ден е

...
Овен От гледна точка на личните отношения този ден е
Коментари Харесай

Хороскоп за 24 март

Овен
От позиция на персоналните връзки този ден е доста комплициран. За доста от представителите на знака той ще бъде обвързван с мъчителни разочарования, и допустимо дори със съществени прочувствени контузии. Отношенията, които до напълно не от дълго време са изглеждали постоянни и предсказуеми, може да донесат забавни и неприятни сърпрайзи, при което Овните напълно ясно ще си дадат сметка, че събитията на този ден са единствено върха на айсберга. Трябва да запазите олимпийско успокоение, тъй като без него ще Ви бъде доста мъчно вярно да реагирате на ставащото. Ще се наложи освен да взимате комплицирани решения, само че и да ги реализирате в живота. Стегнете се!

Телец
Личните Ви проблеми ще правят отстъпка на назад във времето, а това доста ще зарадва хората, които са се безпокоели за Вас. Дайте им опция да знаят, по какъв начин стоят нещата при Вас. Сега е доста значимо да поддържате връзка със фамилията, и по тази причина се старайте да поддържате връзка с колкото се може повече на брой родственици. Ще дадете доста значим принос за живота им, а Вашето обаяние, разум и възприятие за комизъм, доста ще издигнат тяхното въодушевление.

Близнаци
Чак до вечерта ще бъдете обект на особеното внимание на Фортуна. Хармоничното самочувствие, чудесно въодушевление и желанието да сте от изгода, ще способстват за блестящите резултати във всяка стартирана от Вас работа. В същото време помнете, че не би трябвало да оставате сами. Около Вас ще има доста хора, искащи да Ви окажат поддръжка, и по едно и също време с това - споделящи Вашите възгледи. Не е изключено да се окажете един от духовните водачи в своята среда. Твърде вероятни са триумфи в такива сфери като преподаване, техника, спорт, литература, научни проучвания, медицина, реклама и туризъм.

Рак
Основно достолепие на Вашия обичан човек през днешния ден ще бъде неговата надеждност. И в случай че в неговия боеприпас не може да се откри такова достолепие, заслужава ли си да продължавате с този човек каквото и да било другарство. Давате ли си сметка, че освен това състояние няма на кого да разчитате в сложна минута.

Лъв
Дори и да се наложи, ще Ви бъде тъжно да признаете своята неправота. Колкото и да не Ви се желае, ще се наложи да го извършите, с цел да избегнете спор със своя обичан човек. Още повече, че Вие фактически не сте били прави по този или оня въпрос и единствено гордостта Ви не Ви разрешава да си го признаете напряко...

Дева
Ако в никакъв случай не се спирате, с цел да помиришете роза, то в никакъв случай няма да разберете, какъв сладостен живот в действителност съществува. Днес няма аргументи, с цел да се носите напред, рискувайки да си счупите главата, каквото и да приказват хората, които Ви заобикалят. Преживявате интервал на върхови постижения, когато всичко, над което сте работили, става част от Вашия живот. Но това няма и да разберете, в случай че не забавите малко ход и не се оставите известно време да плувате по течението. Не е нужно неотложно да решавате всеки възникващ въпрос. Понякога виталният безпорядък единствено обогатява.

Везни
Днес е удобен ден за фамилни тържества. Всъщност, даже с Вашата половинка още да не сте женени, може да я въведете в своя фамилен кръг, което единствено ще внесе нотка на обаяние. Само не би трябвало да се целувате пред всички, а е по-добре за задачата да се уедините.

Скорпион
На Вашия обичан човек през днешния ден ще се прииска, да Ви даде някакъв скъп съвет, а Вие непрестанно ще бъдете с чувството, че не се нуждаете от подобен. В последна сметка преди да извършите каквото и да било, по-добре е като начало да изслушате това, което желае да Ви каже.Може пък фактически да се окаже, че ще Ви свърши работа.

Стрелец
Крайно време е да се избавите от всички тези: „ какво ще стане в случай че... ”, на които сте дали опция да Ви стопират от това, което бихте желали да извършите. Навярно ще се окажете задоволително умни, с цел да поемате единствено обмислен риск. Затова в случай че решите, че е време за бънджи-дъмпинг, за скачане с парашут, или в случай че решите да кажете на своя обичан човек, който е надалеч от Вас, че доста Ви липсва, и в случай че считате това за вярно, постъпете тъкмо по този начин. Не е допустимо да спечелите, в случай че не играете.

Козирог
Днес Вашият обичан човек ще изиска да вложите най-много старания, с цел да можете дружно да решите някакъв проблем. Ако не положите тези старания, решаването ще бъде много по- комплицирано, а значи, че и във вашите връзки ще има някакво напрежение.

Водолей
Много хора намират електронните устройства за задоволително дразнещи. Разбира се, не всички, а единствено тези, които пищят, звънят или вибрират в най-неподходящия миг и то със строго избрана цел: да им попречат да създадат това, с което са заети сега. Даже и Вие, като представител на знака, обожаващ електронното съоръжение, може да изпитвате сходни усеща. И през днешния ден ли? Не, тъй като на другия завършек на проводника може да се окаже индивида, от който от дълго време сте чакали да получите някаква новина.

Риби
Има висшестояща фигура, която провокира у Вас злост? Днес няма да се наложи, да се срещате с този човек. Той може и по-нататък да Ви работи на нервите, само че това ще стане единствено при положение, че му позволите. А не му позволявайте! Вземете си почивен ден и се насладете на компанията на хората, които обичате, а по-късно се върнете на работа с радикално променено отношение. Щом на другите това е по силите, значи и Вие можете. /lamqta.com
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР