Овен Очертава се спокоен и безоблачен ден пред Вашия тандем.

...
Овен Очертава се спокоен и безоблачен ден пред Вашия тандем.
Коментари Харесай

Хороскоп 16 юли: Ужасно начало на седмицата за 3 зодии

Овен
Очертава се спокоен и слънчев ден пред Вашия тандем. Слънцето ще ви свети блестящо и отмерено, а температурата ще се окаже умерена и удобна за взаимна витална активност... Като цяло - успокоение и равнодушие, на което може да се наслаждавате, само че, за жалост, не за дълго.

Телец
Днес всички ще завиждат на това, какъв брой красиво и хармонично се гледате със своя обичан човек. От Вас като че ли ще излиза някакво зарево, което няма да може да остане неусетно, а и като че ли щастието ще струи от Вашата двойка. Направете всичко допустимо, с цел да не загубите това.

Близнаци
Съвместните финансови и всякакви други парични въпроси, свързани с Вашия обичан човек, може да се окажат комплицирана тематика за разискване. Това значи, че би трябвало да заемете твърда позиция, в случай че се отнася за някой родственик или другар, които имат табиет да взимат пари на заем и да не го връщат в точния момент. Може и да изпитвате възприятие за виновност, защото не сте им помогнали, само че по този начин ще съумеете да избегнете голям брой проблеми, които биха зародили, в случай че се бихте съгласили.

Рак
Основно достолепие на Вашия обичан човек през днешния ден ще бъде неговата надеждност. И в случай че в неговия боеприпас не може да се откри такова достолепие, заслужава ли си да продължавате с този човек каквото и да било другарство. Давате ли си сметка, че освен това състояние няма на кого да разчитате в сложна минута.

Лъв
Днес звездите Ви предлагат, да се доверите на своята вътрешен глас. Ако директно в тази минута Ви се прииска, да станете и да си тръгнете, бъдете уверени, че това ще бъде най-правилното решение. И даже такова държание да не се хареса на Вашата половинка, скоро тя ще оцени цялата му точност и причинност.

Дева
Днес Вашият персонален живот ще сияе във всички цветове на дъгата и ще Ви радва със своето многообразие. Постарайте се, да не нарушавате екологическото равновесие на своята персонална ниша - дано да се резервира за дълго време.

Везни
Разбирате, че е пристигнало време за промени, и чувствате, че първото нещо, от което би трябвало да се откажете - това са старите връзки. Да, нещата стоят тъкмо по този начин! Хората, с които общуването до скоро е било забавно и потребно, в този момент Ви пречат да се движите напред, да се развивате и да растете. Действайте обмислено( въпреки че това не е доста особено за Вас). По-добре е да се разделите като другари, в сравнение с като врагове. От друга страна, напълно не значи, че би трябвало да късате безусловно всички връзки. Например в случай че през днешния ден се скарате с индивида, който обичате, и с който виждате своето бъдеще, не се водете от непотребна горделивост, а направете първата крачка за оправяне на връзките. Не чакайте удобно стичане на събитията, тъй като това може и да не стане прекомерно скоро.

Скорпион
Постарайте се през днешния ден да освободите от каквито и да било отговорности. Разбира се, за него ще е мъчно да се откаже опт тях, тъй като осъществяването им счита за собствен дълг, само че натоварването му през този ден ще бъде такова, че ще му е по- добре без тях.

Стрелец
В паниката дребните елементи витаят над Вас и малко сте изостанали в опита си да ги наблюдавате. Няма защо да се вълнувате. Ако се захванете за работа и си разработите някакъв учредителен проект, безусловно ще съумеете! Гонят Ви крайни периоди, просрочена сметка или диск, който не сте изготвили на време, а това може да предизвика някои неприятности, в случай че не сте задоволително внимателни. Като се има поради общото Ви положение, би могло да приемете две разнообразни оферти за едно и също време.Само че е по-добре да откажете и двете и да се усамотите, с цел да си отпочинете и да се реорганизирате.

Козирог
Днес шансът ще Ви съпътства. Особено ясно ще усетите това от деянията на малозначни, само че приятни дреболии. Със своя възторг Вие сте в положение да болестите огромен брой хора. Ако съумеете и да ги накарате да насочат напъните си в едно русло, ще свършите огромна работа!

Водолей
Денят ще бъде сполучлив и ще остави у Вас приятни мемоари, в случай че разчитате на своята щастлива звезда и просто решите да „ плувате по течението”. Всичко, което би трябвало да се направи, ще стане и без Вашето присъединяване. Напрегнатите старания – в противен случай - няма да дадат стремежи резултат, без значение какъв брой и да се стараете. Вслушайте се в своята вътрешен глас и тя обезателно ще Ви подскаже вярното решение. Това е ден за взаимни отстъпки и по тази причина може да опитате да извършите по-хармонични връзките, които досега никак не са вървели. Опитайте се да забравите злото и бъдете по-уравновесени и отзивчиви.

Риби
Емоциите ще правят отстъпка място на разсъдъка, а мисленето Ви ще бъде прочувствено и самобитно. Днес не се застоявайте и не се концентрирайте над привични и омръзнали Ви задания, защото бързо ще започнете да скучаете и да допускате несвойствени за Вас неточности. Интересът към непознатото непрестанно ще господства над устрема към тествани способи, предсказуеми контакти и закономерни направления. Колкото повече наближава вечерта, толкоз по-силно може да започнете да изпитвате безпределно увлечение към загадъчност.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР