Овен Очаквайте да срещнете стар приятел, когото не сте виждали

...
Овен Очаквайте да срещнете стар приятел, когото не сте виждали
Коментари Харесай

Вашият хороскоп за днес, 24.06.2018 г.


Овен

Очаквайте да срещнете остарял другар, който не сте виждали от дълго време. Това ще ви изненада прелестно, ще имате доста защо да си приказвате. Ще получите положителни вести за ваш непосредствен. Не поемайте на дълъг път.

Телец

Днес намерете способи да се освободите от натрупалата се отмалялост. Любими занимания и хора ще ви оказват помощ да се освободите от напрежението. Обърнете повече внимание на интимната си половинка.

Близнаци

Днес стимулирайте интелекта си посредством забавни диалози. Ще се появят нови и забавни хора в живота ви. Починете си, тъй като ви чака интензивна седмица.

Рак

През този ден отдайте цялото си внимание и обич на най-близките си. Направете им приятна изненада. Не давайте заеми и внимавайте да не станете жертва на машинация или кражба.

Лъв

Днес не си стойте у дома. Отидете на излет в планината или посетете фитнес залата. Ще се почувствате тонизирани и заредени с сила. Не давайте пари назаем.

Дева

Днес не се захващайте с поправки у дома, тъй като работата ви няма да спори. Най-добре се отдайте на заслужена отмора и не мислете за сегашни задължения. Всичко с времето си.

Везни

Не оставайте у дома през този ден. Приемете покана за другарска среща или посетете културно мероприятие. Не допускайте до себе си хора, които по някакъв метод ви натоварват душевен.

Скорпион

Не правете някакви фрапантни промени в домашната конюнктура, защото ще зародят непредвидени проблеми и няма да можете да се отдадете на по този начин мечтаната от вас отмора. Не забравяйте за обещано заричане към ваш непосредствен.

Стрелец

Ще свършите всички набелязани от вас задания още сутринта и ще имате опция да отделите време и за отмора и среща с обичани хора. Не поемайте на дълъг път. Възможни са хронични болежки.

Козирог

Интересен и доста прочувствен ще бъде денят ви. Ще се срещнете с другари, с които не сте се виждали от много време. Ще разберете и на кой можете да имате цялостно доверие и поддръжка. Сложете ред в дома си.

Водолей

Днес се отдайте на заслужена отмора и не мислете за грижи и проблеми. Прекарайте повече време със фамилията си. Не правете разноски за ненужни движимости. Телефонно позвъняване ще обърка радикално проектите ви за идната седмица.

Риби

Много динамичен ден. Ще ви изненадат посетители, които ще объркат проектите ви за деня, само че в последна сметка това единствено ще ви увеличи настроението и ще имате опция да се отпуснете и да се забавлявате.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР