Овен Очакват ви добри новини в професионалната сфера. Бъдете внимателни

...
Овен Очакват ви добри новини в професионалната сфера. Бъдете внимателни
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за 20 август

Овен
Очакват ви положителни вести в професионалната сфера. Бъдете деликатни в обещанията, които вършиме, с цел да не се нагърбите с прекомерно доста работа.
Телец
Този понеделник е подобаващ за започването на нови инициативи. Напишете на един лист всичко, което желаете да започнете да вършиме. Разбъркайте ги и извадете 1-2 два.
Близнаци
Единственото, което което се желае от вас през днешния ден е да бъдете себе си. Не се замисляйте за последствията, само че не оставяйте нищо прикрито от душата си, което желае да види слънчевата светлина.
Телец
Първият ден на новата седмица може да се окаже сериозен за възприятията ви. Потопили сте се напълно в тях и отказвате всеки опит на приятелите ви да ви изведат от това положение. А те вършат в действителност неимоверни старания. Уважете ги.
Рак
Този понеделник може да подложи на тестване опциите ви. Сега от вас ще се чака и изисква проявата на оптималната дисциплинираност и самоконтрол. Не толкоз постоянно се постанова да сте такива, само че в този момент би трябвало да се стегнете и да оправдаете упованията.
Лъв
Понеделник ще ви подари ненадейно благополучие. Енергията ви ще бъде обект на злоба. Вие пък ще „ страдате “ от нечувано самообладание. Не се колебайте да действайте на всеки фронт, където почувствате предпочитание за деяние с обсег.
Дева
Още от първия ден на новата седмица ще може да осъществите всички инициативи, които ще допринесат за развиването ви и ще ви донесат персонална полза. Сега би трябвало единствено да сте повече егоисти от нормално.
Везни
Този понеделник не си задавайте въпроса вие какво ще получите. Много от постъпките ви ще бъдат възнаградени, само че не това би трябвало да ви води в помощта ви към другите.
Скорпион
Този понеделник е допустимо да има няколко моменти, в които да се съмнявате в себе си. Точно в този момент обаче опасенията ви са неоснователни.
Стрелец
Най-важното, което би трябвало да извършите през днешния ден е да сте умерени. Желанието не постоянно значи, че имаме и силите, с цел да създадем всичко, което желаеме.
Козирог
Днес бъдете правилни на правилата си. Това, че имате благосклонности към някои хрумвания не значи, че може да ги приемете напълно.
Водолей
Днес ще имате потребност от поддръжка. В противоположен случай начинанията ви са обречени на неуспех.
Риби
Денят ще ви даде поле за изява. Действайте със " затворени очи ", с цел да преодолеете терзанието. Най-добре въобще да забравите за него.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР