Овен Очаква ви решаването на личен въпрос. Ако се заинатите,

...
Овен Очаква ви решаването на личен въпрос. Ако се заинатите,
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за 19 август

Овен
Очаква ви решаването на персонален въпрос. Ако се заинатите, единствено ще загубите време, нерви, а и работата няма да бъде свършено. Надмогнете гордостта си и потърсете помощ.
Телец
Запазете спокойния звук при диалог с родственици. Споровете няма да доведат до нищо положително, а зародилият спор може да продължи прекомерно дълго.
Близнаци
Днес ще ви се отвори бизнес опция по време на другарски диалог. Отваряйте си очите на четири, ослушвайте се и внимавайте да не я пропуснете.
Рак
Денят не е доста подобаващ за напъване на мозъка, тъй че по-добре не се захващайте с нищо съществено. Ще ви върви в почистване и нареждане.
Лъв
Днес ще би трябвало да покажете своята подготвеност да помогнете на ваш другар. Вашата топлина и подготвеност да помагате ще са доста значими за него. Не отхвърляйте по никакъв мотив.
Дева
Опитайте се да бъдете по-скромни, с цел да не предизвикате нечия злоба. Нямате потребност от негативни страсти. Усмихвайте се повече.
Везни
Ако познавате точните хора, съвсем е несъмнено, че денят ви ще е сполучлив. Не се отхвърляйте да търсите тези, от които имате потребност.
Скорпион
Ако сте се скарали с някого, през днешния ден с лекост ще можете да възстановите положителните връзки с този човек. Възможно е освен да възстановите остарели другарства, само че и да се сдобиете с нови.
Стрелец
Не се срамувайте от страстите си. Скоро ще разберете по какъв начин да си решите проблемите, като ги дефинира на понятен език, а не ги преживявате на равнището на неразбираеми страсти.
Козирог
През този ден бъдете по-предпазливи към себе си. Не предприемайте непотребни опасности и не участвайте в надпревари.
Водолей
Това е ден, който ще премине в интензивно другарство. тренирайте самочувствието си. Има с какво да се гордеете.
Риби
Това е ден за отмора и нищо повече. Ваша концепция може да докара до изморителна активност, поради която да пропилеете почивния си ден.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР