Овен – Очаква ви добро настроение и добра продуктивност днес.

...
Овен – Очаква ви добро настроение и добра продуктивност днес.
Коментари Харесай

Дневен хороскоп – вторник – 26 април 2022

Овен – Очаква ви положително въодушевление и добра работливост през днешния ден. Някои избират да се уединят и отделят от светския звук, защото имат потребност да „ чуят “ своя интуиция. Оглеждайте се за знаци към себе си.

Телец –Денят е добър за другарство, стига да сте по-гъвкави. Луната от Риби ви оказва помощ да се концентрирайте върху фантазиите си и бъдещето си като цяло, тъй че тези дни с позитивния аспект на Меркурий-Юпитер ще си поставите новите цели.

Близнаци – През този ден ще е подчертана вашата разпоредителност и отвореност към смяна. Проблемът през днешния ден обаче евентуално са другите в живота ви. Не им е задоволително, че имат несъразмерни условия към вас, те не знаят какво тъкмо желаят!

Рак – Очаквайте положително въодушевление и стимулиращи моменти през този ден. В работната среда евентуално ще поемете отговорностите на другите! Трябва да внимавате да не станете жертва на умишлени зловредни планове във финансов аспект.

Лъв – Днес желаете да си върнете контрола над обстановката. Имате известни търкания с колегата си, само че това може да стане положително „ гориво “ за спалнята. Тези дни могат да донесат нотка на обновяване в сантименталния ви живот.

Дева – Имате на практика проблеми, които ви тормозят, само че не се обезкуражавате. Луната в дома на партньорството насочва погледа ви към междуличностните връзки. Приближаващият позитивен аспект на Меркурий-Юпитер ви носи ентусиазъм.

Везни – Със сигурност ще ви би трябвало лист с цели за през днешния ден, тъй като ви е мъчно да сте в крайник с всички отговорности. Ще би трябвало да извършите това, което е от решаващо значение. Можете елементарно да установите контакт с противоположния пол. Възможности за забавни запознанства.

Скорпион –Днес ще се посветите на своите отговорности и отговорности. Нотки на оптимизъм към този момент стартират да осветяват този ден за вас, още през цялото време. Някои приятни вести ви вършат удовлетворени и щастливи.

Стрелец – Да, в действителност в този съответен ден има нещо досадно като цяло, защото имате доста отговорности - най-вече скучни, от на практика темперамент и това въобще не ви въодушевява. Хората към вас имат някои проблеми, които директно ви засягат.

Козирог – През това време би трябвало да бъдете деликатни, изключително през днешния ден и на следващия ден. Бъдете поредни в отговорностите си. Но нещата имат и приятни нотки. Тези дни имат и нещо приказно, което може да преживеете.

Водолей – Пропорционално, днешният ден ви дава тласъка, от който се нуждаете, с цел да извършите приятните промени, които желаете. Така че сложете защитният колан и живейте, до момента в който изискванията разрешават.

Риби – Някои цели са прекомерно теоретични, с цел да могат да бъдат приложени неотложно, без първо да се създадат някои преобразувания. Луната във вашия знак ви оказва помощ да разгърнете цялата си страст във връзката си и въобще в междуличностните връзки.

Съвети на Фортуна

Пасивен ден, отдаден на вътрешния мир на индивида. Хубаво е да се прекара денят в усамотение и размисли. При приемане на каквито и да било решения, можете да се ръководите извънредно от интуицията. Способността за умствена централизация е ненапълно отслабена, въображението понякога се стреми да завладее съзнанието в света на илюзиите.

Общата интензивност понижава. През този интервал е целесъобразно да се понижи физическото и психическото напрежение, да се заобикалят спорове, както в бизнес делата, по този начин и в персоналните връзки. Нови каузи да не се стартират, само че могат да се довършват старите. На болести зародили през този ден би трябвало да се обърне съществено внимание, да се окаже помощ, тъй като нещата могат доста да се усложнят.
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР