ОВЕН Обичат новото Жената Овен надушва модата, преди да се

...
ОВЕН Обичат новото Жената Овен надушва модата, преди да се
Коментари Харесай

Вижте коя е най-голямата кифла сред зодиите

ОВЕН
Обичат новото
Жената Овен надушва модата, преди да се е случила. Вече е съумяла да си вземе най-малко 2-3 неща в цвета на 2015 година – виненочервеното. Дръзко комбинира даже безвкусни на тип парцали, само че резултатът е впечатляващ: личен, самоуверен и безподобен жанр. Всеки, облечен в облеклата на Овена, би изглеждал като циркаджийска маймуна, само че не и тя. Всичко при нея е и суперпрактично – ноктите са лакирани в последния миг на детската площадка или преди работа, прическата може да се носи повърхностно, само че за секунди да се трансформира в грациозен кок. Жената Овен е претендент №1 за Мис кифла. По десетобалната канара на нашия кифломер получава 8.
ТЕЛЕЦ
Марката е най-важното
Тя си пада по марките. Пълна снобка е, само че по какъв начин да я осъдиш? Жената Телец обича красиви облекла от качествени материи и с отлична направа. Няма да я видите в евтини дънки, само че с съвременна кройка, тъй като модата не я визира. Пред 15-сантиметровите токчета избира ниски, комфортни и стилни обувки, а пред късата поличка – грациозен панталон.
Има голямо количество шалчета и гердани. Тя е от хората, които като си харесат един модел дънки, отиват и си купуват втори чифт. Парфюмите са доста значимо допълнение към тоалета на дамата Телец, която първа надушва, в случай че някой мирише на пържен лук или не се е изкъпал. Мрази блъсканиците по разпродажбите. Доста скъпоструващо гадже! Оценка по кифломера – 6.
БЛИЗНАЦИ
Опа! Май сгафих
Има си по един тоалет за всяко въодушевление. Всъщност, май по два, тъй като дамата Близнаци обича да купуват от всичко по две. Притежава изтънчен усет за цветовете и сортира нежни, въздушни материи като шифон и тънък памук. Пада си по чанти, гривни, слънчеви очила, пръстени и други украси. Има аксесоари даже за фитнес екипа. Винаги е на стилната вълна – знае най-новите трендове, коя звезда какво носи, кой е “писъкът” на сезона. Но облеклата си съчетава, както ѝ хрумне сега. Резултатът от време на време е страховит, в други случаи – не толкоз. Дали може да е кифла? Ако ѝ скимне – да. И до момента в който ѝ омръзне. Оценка по кифломера – 4.
РАК
Сатен им дайте
Жената Рак е измежду най-големите кифли в сладкарницата, наречена фейсбук. Въпреки че не се води прецизно по модата, тя го прави само по кифленски подбуди – тъй като съответният модел не им стои добре. Би предпочела коприна, сатен и органза пред дънки и изкуствена кожа.
Непредсказуема е както в настроенията си, по този начин и в облеклата. Ако е на фаза “богинята майка”, ще се изненадате какъв брой добре ѝ стоят шарени блузи, мъниста и цигански поли. Перфектна е в настоятелен костюм и токчета, само че сантименталната ѝ страна я кара да трепти в дантели, мигли и къдрици. Надушва пониженията отдалеко и е най-способна да се облече като топмодел за стотинки. Оценка – 7.
ЛЪВ
Пайети и перца
Тя просто би трябвало да бъде обградена в разкош. Облеклото на дамата Лъв би трябвало да е извънредно и неповторимо. Никога няма да я видите да наподобява евтина или вулгарна, тъй като има безукорен усет. Видите ли добре изглеждаща жена с пайети и пера по обувките и с огърлица, която е по-скоро фешън концепция, в сравнение с действително украшение, можете да сте сигурни, че е Лъв.
Обожава да се поглези – масаж, лечения с мед и шоколад, маникюр, педикюр, козметик, не може без посещаване във фризьорския салон. Не устоя обаче на определението за кифла като “евтина фръцла”. Все отново кифломерът е благоразположен към нея, тъй като е много суетна. Оценка – 7.
ДЕВА
Минималисти, само че суетни
Девите са минималисти в облеклото. Ако забележите Дева, цялата в пухчета и блестящи камъчета, значи нещо са ѝ объркали рождената дата в свидетелството. Те обичат стилни облекла с изчистени линии и нормално не се водят по стилните прищевки. Но и не изостават, тъй като ненавиждат да се отличават внезапно от близките.
Вкусът на Девата е безукорен, даже когато си пада леко екстравагантна. Доста е суетна, което не си проличава, в случай че човек съди по самоуверената ѝ грациозност. Пазарува сама, тъй като даже приятелките ѝ мъчно устоят на придирчивостта ѝ. Не си пада по бижутата и аксесоарите. Въпреки голямата си суетливост стига едвам до оценка 5 по нашия кифломер.
ВЕЗНИ
Твърде съвършени
Везните доста държат на външния си тип. Няма да ги видите мърляви, чорлави, с олющен маникюр. Имат безукорен усет и нюх за това кое е най-подходящото облекло за даден случай. Обожават модата и постоянно са в крайник, само че без да се водят сляпо по нея. Успяват да прибавят собствен щрих и даже когато са в униформените облекла за сезона, отново се отличават от тълпата.
Везната обича пониженията, само че не се разстройва, в случай че не получи отстъпка, стига да открие това, което търси. Избягва да се кичи с бижута. Идеалният аксесоар за нея е красива огромна чанта и чифт убийствени обувки. Вкусът ѝ е прекомерно непретенциозен, по тази причина я дисквалифицираме от Топ 3 на кифлите. Получава оценка 6.
СКОРПИОН
Господарка на карнавалите
Господарката на карнавалите – дамата Скорпион, един ден може да е боядисана като индиански водач, на идващия – напълно без грим. Дотолкова безапелационна е в другите си стилове, че човек мъчно може да се ориентира коя е същинската ѝ същина. Не следва модата – модата следва нея.
Никога не пазари напосоки. Купува единствено това, което ще ѝ свърши работа за съответна цел. Може да даде безумно доста пари за яке, а под него да постави потник за 3 лева от сергия. Ще видите Скорпионката да се прибира с окъсани кецове и остаряла раница и да излиза няколко часа по-късно, издокарана и прелестна като богиня. Не става за кифла, прекомерно е непостоянна. Оценка 3.
СТРЕЛЕЦ
Дете на природата
Жената Стрелец е дивото дете на зодиака. Най-тактично би било да кажем, че стилът ѝ е еклектичен. Тотално несъответстваща е в множеството случаи, само че не тъй като не може да се облича добре, а тъй като пет пари не дава. Тя е момичето, което се излежава край първокласния плувен басейн в гимнастическо трико, тъй като не е съумяла да си откри банския.
Ще я видите да обикаля по улиците, облечена като клошар, тъй като по този начин ѝ е по-добре. Идеята ѝ за положително облекло е събрана в една дума – комфортно. Памук, лен и вълна са обичаните ѝ материи. Носи се спортно, рядко поставя грим или бижута, само че знае по какъв начин да се издокара и да се трансформира в неотразима хубавица. Кифломер – 1.
КОЗИРОГ
Пазари се нахално
Скъпи бижута, часовник, колан, чанта, обувки. Елегантни и маркови облекла. Това е визитната картичка на дамата Козирог, нейното лице за пред хората. Може да има три бижута, само че те ще са стилни, безбожно скъпи и качествени. Гардеробът й постоянно е нищожен, само че в него всички облекла са съчетани съвършено, като че ли са свалени от витрината на изтънчен магазин. Има дрехи за всеки случай – спортно, служебно и публично. Колкото е прецизна в облеклото, дамата Козирог си има една слаба линия – косата. Вихрената прическа, постоянно всеки месец в друг цвят, е единствената полуда, която тази прецизна дама си разрешава. Пазарува точно, по азбучник, като си прави отметки. Би се пазарила най-безсрамно за цената, в случай че счита, че е прекомерно висока. Не би дала пари, за „ капризи “ като спа и козметичн и процедури, само че би се зарадвала на подобен подарък. Ако счита, че има потребност да се държи като кифла, ще го направи. Така че оценката й е 6 от 10 вероятни точки по нашия кифломер.
ВОДОЛЕЙ
Не зачита разпоредбите
Ето го и най-големият зложелател на бутиците и моловете – дамата Водолей. Конфекцията не е за нея. Нима този възвишен разсъдък, тази истинска мечтателна натура би могла да се ограничи до облекла, които всички носят? Ще я откриете по-скоро в магазините за облекла втора употреба, стиснала следващото „ богатство “, в сравнение с в мола. Ако модата има някакво отражение върху дамите Водолей, то е с негативен знак – тя би носила пола до земята, в случай че сега са на мода минижупите, и панталони клош, котато всички носят тесни крачоли. Тя се облича, с цел да шокира. Комбинациите й са меко казано странни – може да съчетае розова копринена риза с докерски панталон. За тях е доста значимо от кое място произлиза дрехата им и нормално заобикалят марки, за които се знае, че употребяват детски. Твърде интелектуални са за кифли, само че не са лишени от женска суетност. Оценка – 2.
РИБИ
Повелителка на дрънкулките
Малката нимфа обича да се облича в коприна, воали и блестящи и транспарантни тъкани. Циповете и корсетите я тормозят, не харесва впити дънки. Любителка е на бижутата и носи украси по най-неочаквани места от тялото си. Дайте й мидички, колани с лъскави токи, брошки и всевъзможни блещукащи джунджурии. Не обича стандартите и ненавижда да робува на стилните трендове. Не стои изцяло настрана от тях, само че влага в облеклото си фикция и го пригодява. От модата тя черпи по-скоро ентусиазъм за персоналния си жанр. Всъщност вътрешният й свят постоянно намира отражение в метода и на обличане. Ако си пада по феите, ще видите флорални претекстове в облеклата и бижутата и, в случай че е в тъмно и мистериозно въодушевление, незабавно ще го забележите. Колкото и отвеяна да наподобява, постоянно съумява да надуши най-големите понижения. Дали е добра кифла? Оценката и е 4.

Източник: Труд
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР