Овен Няма смисъл да се измъчвате от равносметки. Каквото било

...
Овен Няма смисъл да се измъчвате от равносметки. Каквото било
Коментари Харесай

За тези три зодии коледата тепърва започва, ето кои са

Овен

Няма смисъл да се измъчвате от равносметки. Каквото било - било. Насладете се на остатъка от почивните дни и релаксирайте оптимално.

Телец

През този ден си набележете непосредствен маршрут за разходка. Много е евентуално по този къс път да стигнете доста надалеч в мислите си.

Близнаци

Тази събота не се претоварвайте с непотребни действия и обещания. Това е ден, в който да се потопите в своите мисли и да не допускате никого в тях.

Рак

Тази събота посветете на фамилията. Отделете време за всеки и му кажете нещо благо и топло. Обичайте се!

Лъв

Тази събота може да се поглезите с ваше кулинарно достижение. Не се хвалете доста, с цел да не станете главният човек, отговарящ за готвенето.

Дева

Днес ще намерите отговора на значим въпрос в себе си. Другият път не губете време да се оглеждате, а още веднъж се допитайте до интуицията ви. Везни

До колкото е допустимо не мислете за нещата, с които ще би трябвало да се справите. Това е ден за разпределяне. Представяйте си позитивния процес на нещата и той ще се случи.

Скорпион

Денят ще ви изненада с приятна вест от сутринта. Информацията ще ви даде благоприятни условия за развиване. Прекарайте деня в проекти.

Стрелец

Ако се двоумите за това по какъв начин да прекарате остатъка от празничните дни се посъветвайте с най-близкия ви човек. Нека той да избере.

Козирог

Тази събота не оставайте без придвижване. Направете интензивна гимнастика или прочетете книга. А може и двете.

Водолей

Тази събота ще спечелите нов другар. Не бързайте да разкривате всичко за себе си изведнъж. Оставете тематики за диалог и да в бъдеще.

Риби

Попътният вятър е хубаво нещо, само че няма по какъв начин да е постоянно на наша страна. Използвайте безветрието, с цел да видите по-добре какво е ситуацията на нещата.

Източник: Actualno.com
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР