Овен Някои от представителите на зодията тази седмица ще направят

...
Овен Някои от представителите на зодията тази седмица ще направят
Коментари Харесай

Седмичен ЛЮБОВЕН хороскоп за 15-19 октомври

Овен
Някои от представителите на зодията тази седмица ще създадат решителен избор в любовта, защото са пленени от някой специфичен човек. Ако търсите нова половинка, ще ви бъде повече от елементарно да привлечете към себе си нови обожатели.
Телец
Ще имате чувството, че във връзката ви нещата се развиват с бързи темпове. Ще имате положителни благоприятни условия да се опознавате и преоткривате, да споделите мисли, опит и може би да преследвате дружно някакви общи ползи. Предстоят ви чудесни дни.
Близнаци
Ако с половинката си сте имали проекти да закупите нов дом, тази седмица проектите ви ще стартират да се осъществят. Бъдете деликатни при подписването на договорите. Отдайте се и на романтика, тъй като интервалът е удобен в това отношение.
Рак
Уважаеми Раци, следва ви една фантастична любовна седмица. Комуникацията сред вас и половинката ще върви повече от безпрепятствено. Ще имате доста благоприятни условия да укрепите връзката посред ви.
Лъв
Ще имате изясненост във връзка с решаването на значими въпроси, свързани с любовта. Каквото и отрицателно да се случи сред вас и обичания човек, решете казуса с кротичък звук. Не забравяйте, че в любовта би трябвало да се вършат и взаимни отстъпки.

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР