Овен Новата седмица ще изиска от вас повече постоянство и

...
Овен Новата седмица ще изиска от вас повече постоянство и
Коментари Харесай

Седмичен хороскоп за 22-28 януари

Овен
Новата седмица ще изиска от вас повече неизменност и дисциплинираност в служебно отношение. В персонален проект няма да са ви непотребни и такива качества, като устойчивост и самообладание през настъпващата седмица. Не изисквайте прекомерно доста от близките. За вас ще е най-добре за имате оптимален достъп до природата. Пътуванията ще ви обогатят и ще ви оказват помощ да намалите тежестта на въпросите, които ви мъчат и да намерите най-хубавото им решение. Истината ще бъде най-верният ви асистент. Очаква ви напредък, както в духовно, по този начин и във физическо отношение. Има хора, които пренебрегвате дълго време, а те са създали доста за вас. Намерете време да им се обадите и да засвидетелствате уважението си. В петък не се изкушавайте от предложение за лесна облага. През уикенда може да ви се наложи да наваксвате с работа или учене. Ако и поканят на разходка вземете книгата със себе си.
Телец
Това, в което би трябвало да внимавате и тази седмица, изключително в първите дни – понеделник и вторник са договарянията и сключването на контракти за недвижимо имущество. Може да бъдете потърсени за ваши остарели задължения. Най-добре се разплатете. Сряда е подобаващ ден за насрочването на сантиментална среща. Успех чака тези от вас, които се занимават с творчество. Талантът ви ще бъде видян и оценен от значими хора. Очаква ви покана за присъединение в екип или клуб, където ще може да развивате активността си и да работите за популяризирането ѝ. Каквото започнете в този момент ще даде позитивен резултат, даже повече от колкото сте си представяли. Ще имате поддръжката на обичания ви човек, само че не забравяйте да му отделите полагащото му се време и грижи, които той е дал за вас.
Близнаци
Началото на седмицата е уместно време за уреждането на спорове в персоналните връзки. Ще излезете победител от обстановката, само че ще се наложи да извършите взаимни отстъпки и от своя страна. В сряда няма да сте доста благоразположени към другите, даже да полагате старания, ще ви проличава, че не сте в въодушевление. За това не планирайте срещи за този ден. Петък ще е най-успешният ви ден изключително за въпроси, свързани с пътешестване в чужбина и повишение на приходите ви. През почивните дни ще усетите лекотата от отхвърлените задания. Не бързайте с слагането на нови цели. Опитайте се да не мислите за нищо и не се заемайте с поправки или други поглъщащи време и средства действия.
Рак
В началото на новата седмица не участвайте в интриги и не използвайте манипулативни способи за оказване на въздействие върху близки хора. Подобни дейности ще бъдат пагубни за репутацията ви. Някой е против вас и ще са ви нужни доста дипломатичност и еластичност, с цел да отхвърлите „ нападението “. Звездите в и поучават да не желаете и взимате пари назаем. По-добре да „ затегнете колана “ и да изчакате по-благоприятен миг, с цел да реализирате финансовите си замисли. Вторник е добър ден да извършите положително усещане и да спечелите съидейници. Седмицата ще е доста мощна за хората, чиято активност е обвързвана с изкуство и другарство.
Лъв
През тази седмица може да се опитате да извършите някои промени в навиците си и да се разделите с тези от тях, които не се отразяват добре на нервите и здравето ви. Сега е належащо да научите още уроци и да придобиете повече опит. Малко повече покорност ще е единствено във ваша изгода. В петък избягвайте опълчването с хора от фамилията и най-много с майката. Четвъртък, петък и събота са положителни дни за решаването на финансови въпроси. В неделя ще има доста обич към вас. Бъдете признателни и се насладете на щастието си без да се възгордявате.
Дева
В първите дни на новата седмица ще бъдете доста търсени за услуги от страна на ваши родственици и сътрудници, а вашето положително сърце няма да може да откаже. Опитайте се най-малко да отложите във времето осъществяването на спомагателните задания, защото ще ви е мъчно да се възстановите душевен и физически. Всичко това ще остави на назад във времето любовните въпроси, което ще е причина на мусене от страна на обичания ви човек. Подредете целите си и решете кое е по-важно. Две дини под една мишница, обаче, няма да може да носите. Здравето няма да ви подведе, в случай че не прекалите с храненето на крайник и чашите вино след вечеря. Тихата музика и достатъчното часове сън ще ви бъдат правилен асистент през тези дни.
Везни
През тази седмица ще сте склонни към самоанализ и рецензия. Това от време на време е потребно, само че не прекалявайте с условията към себе си. Достатъчно виновни и дисциплинирани сте. Ако жаждата за смяна е неистова, това не значи да се измъчвате. Опитайте се да действате щадейки себе си и обичаните ви хора. Последните може да не желаят да поемат в посоката, която вие виждате. Възможна е разлъка, само че тя надали ще продължи дълго. Това, че сте се трансформирали не значи завършек на нещо, а единствено продължаването му в друго измерение. Здравето може да ви подведе, а най-хубавото лекарство ще бъде позитивно ви отношение към живота и усмивката. Повече пресни плодове и зеленчуци няма да са непотребни.
Скорпион
Седмица с доста сантиментални срещи и завършения чака представителите на знака Скорпион. Сферата, в която би трябвало да сте деликатни е здравето ви. Не подценявайте недоволствата си и не се самолекувайте. Стриктно изпълнявайте това, което експертите са ви предложили. Вероятно ще се наложи да се разделите с ваш нездравословен табиет – няма за по кое време повече да отлагате. В събота рискувате да сте докачливи, по тази причина не насрочвайте срещи и диалози с значими и/или близки за вас хора. Успешен ден за внасяне на ясно в връзките ще е събота. В неделя не ви чака нищо забавно по тази причина основаването на забавна стратегия е напълно на ваше разположение.
Стрелец
Някои представители на знака може да се раздират в връзките си сред двама души. Най-добре се оттеглете за няколко дни и от двете връзки, с цел да си дадете сметка от какво тъкмо имате потребност и накъде желаете да поемете. Работата ще ви свърши страхотна услуга в това отношение, защото ще заеме цялото ви време, даже през почивните дни. Реакцията на двата обекта на възприятията ви ще ви даде повече изясненост. Не бъркайте ярката демонстрация на усеща с обич, това може да е прекомерна ревнивост или даже възприятие за благосъстоятелност. Освен това не подценявайте здравословното си положение, психическото натоварване може да го разклати.
Козирог
През тази седмица може да очаквате съществени изгоди и облаги, с помощта на брачния ви сътрудник. Най-голям шанс ще имате при започване на седмицата, тъй че планирайте осъществяването на значимите каузи за дните понеделник и вторник. В края на седмицата може да получите не доста приятна вест, обвързвана с чужбина, само че истината е, че по този метод ще бъдете защитени от неприятности. Почивните дни ще бъдат спокойни откъм събития, по тази причина използвайте дните, с цел да си починете пълноценно. Възможно е някой да се опита да ви въвлече в конспирация против човек, който не харесвате. Не се подавайте на неприязънта си към него. От вас ще се изисква величественост на духа.
Водолей
Още в първите часове на работния ден ще ви зарадва позитивното развиване на сполучливо съдействие с ваш другар. Опитайте се да изясните всички въпроси по плана, тъй че да не остане нищо недоговорено. Сряда е добър ден за внасяне на повече позитивни страсти във връзката ви. Подходящ ден за сантиментална среща. В петък избягвайте изясняването на връзки, а в случай че някой ви подтикне към това – избегнете диалога. От почивните дни най-приятен ще е неделя, когато всичко към вас ще бъде в естетика. Възможно е да получите отговор за разрешаването на въпрос, обвързван с завещание, който ще се развие във ваша изгода.
Риби
Най-важният съвет за началото на новата седмица е да не предприемате опасности във финансовото отношение. Освен това се разплатете с задълженията си, в този момент ще имате опция за това и не се изкушавайте да задържите парите за себе си. В персонален проект ви чакат моменти на благополучие и споделеност. Ще получите от половинката ви тъкмо това, от което имате потребност. Дните са подобаващи за фамилни мероприятия, само че внимавайте да не обещавате доста. Желанието ви за помощ ще е мощно, само че надали ще имате опция да извършите всичко, което сте замислили. Планирайте скоро идната си отмора и пазете физическите си сили. В края на седмицата може да получите забавно предложение за работа.


Етикети:
Предишна Случайна вест ОЩЕ ОТ Любопитно  Хакнаха профила на президента във Фейсбук Хакнаха профила на президента във Фейсбук  Дневен хороскоп за 21 януари Дневен хороскоп за 21 януари  Публичен дом за секс с кукли проработи във Англия Публичен дом за секс с кукли проработи във Англия  Дневен хороскоп за 20 януари Дневен хороскоп за 20 януари  Вижте най-любопитното от миналата седмица (ВИДЕО) Вижте най-любопитното от миналата седмица (ВИДЕО) Интервю Още Дарин Димитров: Търговище стартира да се трансформира през последните две години
​Какви провокации стоят пред Община Търговище през само че...
Рузие Хасанова: " Радиограмофон " е роман за всички, търсещи свобо Бенджамин Ладуиг: Всяко дете с аутизъм има неповторим метод на изра Ники Илиев за " Нокаут ": Исках да направя филм, който ще остави сл Марк Менсън: Всичко отминава и по този начин би трябвало да бъде коментара 0 Коментара Кафене добави коментар добави коментар Име: Всички Мъж Жена Защита: Избери типаж  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar Избери страст  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar Стари аватари  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar Вашият коментар Затвори Коментирай
Екипът на actualno.com ви благодари, че употребявате кирилица за вашите мнения. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и персонални нападки, или обиди на расова, полова, етническа или верска основа, той ще бъде заличен от модератора на уеб страницата.
Най-стари Най-нови Най- Най- НАЙ-СПОДЕЛЯНИ  missing image Терористи нападнаха първокласен хотел в Каб...
Четирима въоръжени с автоматизирано оръжие мъже са проникнали в първокласния хотел „ Интерконтинентал “ в Кабул и са разкрили огън п...
Новините: Най-важното за деня, 20 януари Над 70 самолета са взели участие в турската оп... Умира Любен Каравелов Прогноза за времето - 21 януари (неделя) НАЙ-ЧЕТЕНИ  missing image Григор Димитров сподели от какво е направ...
Великолепна победа – единствено по този начин може да се опише представянето на Григор Димитров против Ник Кирьос на осминафинала на Australian O...
Експерт: Проблемът с качеството на въздуха... Рецепта за вкусен Славянски гювеч Ед Шийрън се сгоди (СНИМКА) Ангелкова не отговори на въпроса дали има... НАЙ-КОМЕНТИРАНИ  missing image Бъчварова: Получихме безапелационна поддръжка...
„ Най-важното от визитата на канцлера Ангела Меркел е, че тя утвърди нашите цели, само че по-важното е, че тя утвърди нашите ини...
Цачева: Няма да се сменя конституцията, ни... Многохилядни митинги в Солун за разногласието с и... Хакнаха профила на президента във Фейсбук Вигенин: Меркел сподели в София това, което и...  www.expert.bg  3 неточности на шефовете, които карат подчинените им да напущат 3 неточности на шефовете, които карат подчин...  Това са 20-те най-безопасни самолетни компании в света Това са 20-те най-безопасни самолетни компании...  Samsung започва всеобщо произвеждане на първата по рода си GDDR6 памет Samsung започва всеобщо произвеждане на...  Спад при продажбите на дребно във Англия Спад при продажбите на дребно във Велико...  www.iwoman.bg  Ед Шийрън ще се дами Ед Шийрън ще се дами  Ето по какъв начин Ким и Кание кръстиха щерка си Ето по какъв начин Ким и Кание кръстиха щерка си  Дневен хороскоп за 21 януари Дневен хороскоп за 21 януари  Нещо ВЪЛНУВАЩО в хороскопа за 20 януари Нещо ВЪЛНУВАЩО в хороскопа за 20 януари  http://www.sportlive.bg  Най-вълнуващите моменти от спектакъла сред Григор и Кирьос (ВИДЕО) Най-вълнуващите моменти от спектакъла ме...  Левандовски и Мюлер пречупиха Вердер Левандовски и Мюлер пречупиха Вердер  Берое отстъпи в първата си контрола в Турция Берое отстъпи в първата си контрола в Ту...  Кирьос за Григор: Стряскащо е, че не е в топ форма и бие по този метод Кирьос за Григор: Стряскащо е, че не е в... Интервю Още Дарин Димитров: Търговище стартира да се трансформира през последните две години
​Какви провокации стоят пред Община Търговище през само че...
Рузие Хасанова: " Радиограмофон " е роман за всички, търсещи свобо Бенджамин Ладуиг: Всяко дете с аутизъм има неповторим метод на изра Ники Илиев за " Нокаут ": Исках да направя филм, който ще остави сл Марк Менсън: Всичко отминава и по този начин би трябвало да бъде Нови Най-четени Най-коментирани Седмичен хороскоп за 22-28 януари... 27 0 Българска социалистическа партия: Внасяме 5 сигнала до прокуратурата против кметове на ГЕРБ и Цветан... 54 0 Жертвите на офанзивата в хотел в Кабул порастват... 61 0 Пиян водач атакува служители на реда в Прохода на Републиката... 738 0 Германските социалдемократи дадоха зелена светлина за договаряния с Мерк...
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР