Овен Новата седмица ще бъде изпълнена с романтика и промени.

...
Овен Новата седмица ще бъде изпълнена с романтика и промени.
Коментари Харесай

Седмичен хороскоп за 23-29 септември

Овен
Новата седмица ще бъде изпълнена с романтика и промени. Мислите, възприятията и събитията в живота ви ще бъдат подложени на съмнения. Не бъдете прекомерно упорити и инатливи. Опитайте се да намерите някакъв компромисен вид при решаването на персонални проблеми. Нека отлагането на осъществяването на вашите стремежи не ви се коства някаква покруса. Много добре ще ви се отрази да предприемете пътешестване. То ще ви разсее от проблемите, които ви изтезават сега и ще обогатят светогледа ви.
Телец
През тази седмица ще имате опцията да се деянията като смел и любящ човек. Не е изключено да попаднете в обстановка, в която да изявите тези си качества и това да ви донесе популярност. В здравословно отношение пазете главата и очите си. Ако страдате от сърдечни проблеми при най-малкото неразположение не се колебайте да посетите лекуващия ви доктор. Ако желаете да се визиите пред някого в най-хубавата си светлина изберете денят за изява да бъде сряда.
Близнаци
Предстои ви интервал на провокации от длъжностен темперамент. Сега ще можете да изкачите доста върхове. Благодарение на мощните качества от характера вие ще се придържате компактно към концепциите си с такава упоритост, че това ще провокира уважението на всички околни, даже на противниците ви. Каквото и предизвикателство да срещнете в този момент, на какъвто и напън да бъдете подложени, няма да се огънете и успеха ще бъде ваша.
Рак
През тази седмица значително за триумфът ви ще способства красноречието и умеенето ви да говорите. Хората на изкуството ще имат своя звезден час. С цялостна мощ това се отнася до тези, които се занимават с музика и по-конкретно с пеене. Някои от вас може да изживеят обич от пръв взор. Най-вероятно това ще се случи в другарска компания, само че може и да зародят неочаквани сантиментални усеща към човек, който сте познавали от дълго време и досега сте възприемали само като другар.
Лъв
Най-добре за вас ще бъде да посветите седмицата на партньорските връзки. Вероятно ще бъдете много прочувствени. Дадено събитие може да ви върне към отминали събития и пристрастености, които вие в този момент си припомняте. Нека, обаче да е за положително. Безсмислено е да измъчвате половинката си с ваденето на скелети от дрешника. Така може да застрашите едни в действителност качествени връзки. Последните дни на седмицата може да наложат пътешестване или пренасяне. Това надали ще бъде против вашето предпочитание, даже в противен случай – ще ви достави наслаждение.
Дева
През тази седмица ще имате опция да постигнете пробив в работата. Дори е допустимо да получите покачване. По-вероятно обаче е да получите съществено нарастване на заплатата. Бъдете деликатни, с цел да не пропуснете шанса си. Сряда ще ви подари един същински благополучен ден, в който ще се почувствате разбрани и обичани. През почивните дни заложете на нещо ексцентрично, като прекарване, с цел да изпратите лятото уместно.
Везни
Новата седмица ще ви сервира тестване. Ще срещнете обстановка, в която ще би трябвало да покажете своите мощни качества. Това ще бъде  инспекция и тестване за характера ви.  Не бъдете крайни в държанието си, това няма да е във ваша изгода. Придържайте се към златната среда и към обичайните способи на деяние. Бъдете виновни към здравето си и не пропускайте да обърнете внимание на това, което ви тревожи.
Скорпион
Новата седмица може да ви донесе някои мъчно в общуването и връзките. През този интервал не се захващайте с неща, касаещи пътешестване в чужбина, висше обучение и правосъдни каузи. Освен това ще имате спънки и в служебните връзки. Всичко това може да се отрази зле на нервите, а от там и на здравето ви, на което би трябвало да обърнете изключително внимание. Не правете нищо друго с изключение на да почиване през почивните дни.
Стрелец
През цялата седмица няма да ви напусне възприятието за незадоволеност. Каквото и да вършат близките и най-много околните ви, все няма да е това, което желаете. На всичкото от горната страна, звездите ще ви предложат и значително съблазни и вие просто няма да може да им устоите. Именно по тази причина ще имате дефицит на време за главните си отговорности. Мобилизирайте всичките си сили, с цел да поддържате положителното в себе си и най-благородните си качества.
Козирог
През тази седмица може да преживеете разтърсвания, поради налагащи се промени във връзката ви, в случай че не сте обвързани с брак. Вероятно  няма да сте удовлетворени от сдържаността на колегата си, само че помнете, че не всички имат вашия огнен  характер. Ако решите да споделите проблемите си с ваш другар, бъдете подготвени, че може би и той ще уточни по-скоро ваши проблеми. Това може да изостри и връзките ви с него. Не горете мостовете зад себе си, а направете един почтен разбор на себе си. Разбира се, вие имате право да не се с някого, който не ви харесва.
Водолей
През новата седмица ще усетите разтоварване, напрежението ще спадне. Сега може да си възвърнете сантименталния баланс в живота. Все отново бъдете рационални и не предприемайте дейности, които биха трансформирали живота ви съществено. Не се превръщайте в нечия жертва, само че и не действайте единствено от егоистични подбуди. Последните дни на интервала помислете за вашето рационализиране. Намерете време за курс по непознат език или друго занятие, което ще способства за развиването на интелекта ви.
Риби
През тази седмица не оставайте длъжници никому. Много евентуално е да изпреварите събитията. Не дължите пояснение за вашите дейности, в случай че те не пречат на някого. Бъдете устремени и правилни на себе си. В средата на интервала ви чака предизвикателство, обвързвано с професионалния ви живот. Дайте всичко от себе си и ще се справите ослепително. В края на интервала повярвайте в чудеса и те безусловно ще ви се случат. 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР