Овен Нито един Овен не може да бъде наречен миролюбив.

...
Овен Нито един Овен не може да бъде наречен миролюбив.
Коментари Харесай

Хороскоп за събота

Овен
Нито един Овен не може да бъде наименуван миролюбив. Представителите на този знак извънредно насилствено вършат отстъпки и заемет твърда позиция дори там, където не е належащо, а за взаимни отстъпки напълно не може да се мисли. Денят може да се окаже както доста плодотворен, по този начин и безконтактно конфликтен, според от това, до какъв брой добре се справяте с ролята на пълководец и лидер.Очаквайте не малко съблазни, само че не забравяйте, че не би трябвало да се отказвате от дадените обещания, или пък да забравяте за своите правила.

Телец
Днес ще си дадете сметка, че нещата са тръгнали обратно. Това ще се отнася както за Вашата работа, по този начин и за персоналния Ви живот. Така че бъдете внимателни и деликатно следете за това, което е значимо за Вас. А когато можете на 100 % да разберете какво, по какъв начин и за какво става, преминете към дейни дейности и оправете нещата. Животът на върха може да бъде много уединен, само че пък е чудесно място човек да изрича своето мнение.

Близнаци
Днес е извънредно подобаващ ден, с цел да споделите със своя обичан човек своите ползи и пристрастия. Именно през днешния ден е най-голяма вероятността, той да ги показа, и те да станат и негови пристрастия. Утре може да стане по-сложно....

Рак
Стандартните похвали, които всеки ден сипете на своя обичан човек, през днешния ден ще са му незадоволителни и ще му се желае да чуе още нещо - прелестно и свежо. Затова се постарайте да измислите нещо ново, пикантно и автентично, което прелестно да го учуди.

Лъв
Лъвовете трябвада знаят, че този ден не наподобява изключително обещаващо от професионална позиция. А това значи, че значимите планове и виновните задания е по-добре да се отсрочат. С тях ще се заемете след това, в някой по-благоприятен ден. Сега ще се наложи да се концентрирате на скучната, само че въпреки всичко изискваща внимание рутина, още повече, че през днешния ден тя не наподобява по този начин неуместно еднакво, както нормално. Не би трябвало и да ставате основател на радикални промени в персоналния си живот. Ще Ви бъде мъчно да подберете нужните думи, с цел да обясните своята позиция, а след това доста Ваши хрумвания ще бъдат възприети отрицателно.

Дева
Вашият обичан човек трудничко ще схваща, какво желаете да му кажете. В един миг дори може да престане да прецизира детайлите и да се пробва да навлезе в същността, а единствено ще се усмихва и ще кима вежливо. Постарайте се никога да не допускате това.

Везни
Звездната настройка е такава, че допуска настройката Ви към отдох и изяснване на личния Ви енергетичне капацитет. Използвайте деня, с цел да намерите в себе си нови сили. За това ще Ви оказват помощ специфичните извършения за разпределяне, а също и събуждащите се креативен замисли. Отношенията с роднините ще се променят в удобна посока. За доста неща ще се наложи да извършите компромис и да успокоите избухващите у Вас искри.

Скорпион
Старайте се умерено да се отнасяте към всичко, което става към Вас. Много неприятни събития от този ден няма да имат никакви последици, в случай че не започнете да реагирате прекомерно мъчително. Днес може просто да си затваряте очите за това, което не Ви харесва. Още на следващия ден доста от проблемите ще изчезнат от хоризонта. Единственото, което не би трябвало да оставате без внимание са отношениято с околните. Ако през днешния ден Ви заподозрат в нарцисизъм, хармонията ще бъде нарушена за дълго време. Не си икономисвайте положителните думи.

Стрелец
Днес настроението няма да бъде доста устойчиво. У Вас ще се появи предпочитание да научите нещо ново и да се покажете от непредвидена страна. Добре ще преминат срещите Ви с другари и е значимо през това време да не злоупотребявате с алкохола. Вероятно е пораждане на нови хрумвания за творчество, само че ще бъде много комплицирано те да се развият, тъй като доста ще се отвличате по други задания.

Козирог
Съвсем няма да Ви бъде елементарно през днешния ден да разберете какво тъкмо желае Вашия обичан човек, и какво би трябвало да извършите, с цел да удовлетворите неговото предпочитание. Може да се окаже, че е доста по-просто, в сравнение с си мислите, а може да бъде и назад. Интуицията ще Ви помогне и подскаже.

Водолей
Не давайте воля на своите страсти, тъй като това може да докара до кавги с роднините. И по-късно никой няма да си спомня, каква е повода за различията. Непланирана от преди задача от Шефа може да попречи на реализиране на Ваши персонални замисли. Колкото повече старания приложите за реализиране на фантазиите си, толкоз по-бързо ще постигнете резултат. Постарайте се просто да дочакате края на работния ден, а на следващия ден всичко ще бъде по различен метод. За вечерта не планирайте нищо. Планирайте разноските си за близко време. Пазете се от непредвидени и недомислени покупки.

Риби
Вашият обичан човек през днешния ден няма да желае да изясни нищо от своето държание, дори неговитеите пояснения да са витално нужни за опазване на Вашия тандем.Постарайте се да не го заставяте, само че му дайте да разбере, че без пояснения ще стигнете до на никое място. /lamqta.com
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР