Овен Нито един Овен не може да бъде наречен миролюбив.

...
Овен Нито един Овен не може да бъде наречен миролюбив.
Коментари Харесай

Хороскоп за събота, 17 септември 2022 г.

Овен
Нито един Овен не може да бъде наименуван миролюбив. Представителите на този знак извънредно насилствено вършат отстъпки и заемет твърда позиция дори там, където не е належащо, а за взаимни отстъпки напълно не може да се мисли. Денят може да се окаже както доста плодотворен, по този начин и безконтактно конфликтен, според от това, до какъв брой добре се справяте с ролята на пълководец и лидер.Очаквайте не малко съблазни, само че не забравяйте, че не би трябвало да се отказвате от дадените обещания, или пък да забравяте за своите правила.
Телец
Ако в този ден почувствате в душата си студ, бързичко си организирайте едно престояване пред камината. Може и да не запалите огън и дори е по- добре, да не го вършиме, само че сантименталната конюнктура ще предизвика многообещаващо предложение, а и горящи дърва е рисково да се оставят

Близнаци
Учението е светлина, а необразоваността - мрачевина! В тази азбучна истина през днешния ден ще се опита да Ви убеди Вашия сътрудник. Вероятно е взел решение да се запише на курс за проучване на непознат език, или е решил да придобие скъпото умеене, да плете макраме. Звездите Ви поучават: не се противете на новото начинание на колегата си - нали на Ви закача!

Рак
Днес ще Ви бъде много мъчно „ да се задържите на повърхността ”, както и да разберете кое-какво. Единствената сламка, за която можете да се хванете, ще се окаже Вашият обичан човек. Но не се увличайте - сламката надали е най- надеждната опора и отбрана.

Лъв
Възможни са преференциални огромни покупки, изключително през първата половина на деня. Отлична облага би било, да се снабдите с книги, разнообразни справочни материали, носители на информация, компютри, компютърни стратегии, компютърен програмен продукт и аксесоари, автоаксесоари, такъми за пътешестване или за договаряния (включително дистанционни). В същото време може да очаквате най-различна оперативна работа и всевъзможни услуги, подпомагащи обмена на информация и нейното приемане и разбор, както и положителното действие на платежни терминали, услуги, служби за консултация и поддръжка.

Дева
Днес на Вашия обичан човек ще се наложи, да взема решение някакъв доста значим и доста комплициран проблем. В решаването му ще е належащо и Вашето учатстие - както морално, по този начин и физически. А какъв брой ще бъде мъчно, изобщо не може да си визиите..

Везни
Предстои Ви ден на ползотворна работа, подобаващ, както в никакъв случай, за нови инициативи. Ще успявате да намирате най-хубавия метод за решение на всеки проблем, като няма да се страхувате да отстъпите от традициите и да изпробвате нещо ново. Вероятност от неточности има, само че Вие ще ги забележите и оправите, преди да са зародили проблеми.Близките Ви ще са доста учудени от взетите решения, и ще са Ви нужни безапелационни причини, изключително в случай че става дума за дълготрайни проекти.

Скорпион
Днес ще Ви бъде тъжно и самотно в компанията на Вашия обичан човек, даже той да постави всички вероятни и невъзможни старания с цел да промени обстановката. Тя ще се промени единствено при положение, че Вие мощно поискате това, и насочите много старания за осъществяване на това предпочитание.

Стрелец
Доста дълго време сте успявали доста елементарно да се справяте с всичко. В ръцете си сте имали и силата, и всичките нужни запаси. Хората виждат във Вас задоволително рисков съперник. Само че Вие желаете от живота повече и единствения метод да го постигнете е, да излезете от своя ъгъл и да се заемете с мечтаното. Дори и да не изпадате с възторг от мисълта да запретнете ръкави и да се поизпотите, отново би трябвало да го извършите. Усилията Ви ще доведат до удивителни резултати.

Козирог
Днес ще демонстрирате рядка разсъдителност и успокоение. Дайте си сметка, че нежните усеща и хладния разсъдък не може да съчетаете по никакъв метод, и никой не може да издаде Указ, по какъв начин да се направи това. Бъдете внимателни и знайте, че в даден миг дори може да стане нужно да бъдете и малко актьот или актриса...

Водолей
Ще се наложи да се помирите с несправедливото отношение на управлението, а също и на по-възрастните родственици. Да, през днешния ден ще Ви подлагат на критика и ругаят доста по-често, в сравнение с да Ви хвалят, и за жалост нищо няма да може да извършите. От друга страна за Вашите дребни пропуски, които през днешния ден провокират подобен резонанс, вероятно всички скоро ще не помнят. Ако за този ден планирате сантиментална среща, бъдете подготвени за дребни, само че досадни неприятности - да вземем за пример за забавяне на Вашата „ половинка ”, липса на свободна маса в обичаното кафе, или за неудобен сърпрайз, изработен от сърце, и с най-хубави планове.

Риби
Как се обръщате към обичания човек? Две- три нежни прозвища и това е всичко? А ето, че от името на Вашата половинка може да се измислят много ласкави производни! Днес е най- подобаващия ден за опити от сходен жанр. Опитайте!
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР