Овен Непредсказуемост – ето как се нарича днешната Ви игра.

...
Овен Непредсказуемост – ето как се нарича днешната Ви игра.
Коментари Харесай

Хороскоп за 22 юли

Овен
Непредсказуемост – ето по какъв начин се назовава днешната Ви игра. За благополучие Вие просто я обожавате. Значи ли това, че тя ще Ви въодушеви да деянията още по-голяма импулсивност и подготвеност за възторг, в сравнение с всекидневно? Може и да Ви бъде до някъде мъчно да се концентрирайте, и още по-трудно да останете на едно място, с цел да приключите с настоящите планове. Но по този начин или другояче, е добре да се постараете! Никога не се знае, кой може да Ви следи в дадения миг...

Телец
Телците, както нормално, са правилни на закона и съблюдават традициите, само че през днешния ден са склонни да нарушават разпоредбите и да постъпват по този начин, както им подсказва интуицията. Обкръжаващите ще недоумяват, когато постигате триумф, и ще са уверени, че всичко е станало вследствие на случайност, на стичане на събитията и напълно не може да имате някаква заслуга за това, а камо ли, че е плод на Вашите старания. През този ден е най-добре да не обсъждате съществени въпроси, а да се отдадете на неофициално другарство с другари. Ще блеснете с духовитост и ще повдигате настроението на обкръжаващите. Лесно ще завоювате благосклонностите и дори може да породите у някого същинска обич.

Близнаци
В утринните часове ще се чувствате най-непринудено, като ще можете да си позволите истински занимания или по този начин мечтаната независимост. През деня ще се наложи да забравите за развлеченията и за самостоятелния метод на живот. Възможни са незабавни домашни задания, а и непредвидени и неотложни пътувания. В службата не са изключени някакви опити, както и механически тествания. Ако имате работа с механизми, електроника или химически субстанции, спазвайте разпоредбите по техника на сигурност, а в случай че те към този момент не са настоящи, пробвайте там, на място, да изработите нови.

Рак
За Вас този ден ще бъде доста сполучлив, и то - във финансово отношение. Възможно е повишение на заплатата, или поява на спомагателен източник на приходи, а не са изключени и преференциални покупко-продажби. Ако се занимавате с бизнес, ще изпреварвате съперници и бързо ще намирате излаз от комплицирани обстановки. Ще Ви радва общуването с околните: връзките остават все по този начин хармонични, а може и да стигнете до цялостно взаимно схващане. Новите запознанства, за жалост, няма да оправдаят упованията, защото ще се срещнете с безинтересни хора.

Лъв
Днес на Вашия обичан човек ще се желае да изкоментирате и анализирате по какъв начин е минал Вашия взаимен празник и да решите какво ще извършите с всичко това, което сте приготвили за празника. Не му пречете в този значим миг – това ще бъде потребно освен за него, а и за Вас и вашия тандем.

Дева
Някакъв човек от известно време Ви кара да въздишате, да се усмихвате и да поглеждате в прозореца със мистериозен израз. Много сте въодушевени и Ви се желае да разкажете за това на целия свят. Но не е нужно да бързате! Още не е време и по тази причина запазете тайната си. Нали би трябвало да се убедите, че възприятията Ви са взаимни?...

Везни
Този ден ще Ви донесе доста разнородни грижи, тъй че няма да можете да разчитате даже и на минутка покой. Всъщност, Вие не страдате кой-знае какъв брой за това. Заедно с новата работа се появяват и нови хрумвания и фактически ще бъдете увлечени в това, с което се занимавате. Високото интелектуално натоварване способства за повишаване на креативния Ви капацитет. Освен това, достиженията Ви са обилни, и като резултат ще имате ново и нови мотиви, да се гордеете със себе си. За страдание, заобикалящите няма да бързат да Ви се възхищават. Не им се сърдете! Ще пристигна време, когато хората ще оценят и Вас, и това, което сте създали, по достолепие.

Скорпион
Дори и най-обичайните неща наподобяват удивителни, когато се случват на някого за пръв път. Днешният ден Ви готви сходно прекарване. Не се вълнувайте - има на кого да разчитате!

Стрелец
Това, че противоположностите се притеглят, надалеч не постоянно е правилно,но бихте могли да забележите в компанията, в която се движите, зараждащо привличане сред двама разнообразни, само че самотни в този миг хора. Оказва се, че сте в състояние, когато би трябвало да решите, дали да се отдалечите и да ги оставите на саме в една стая, или в противен случай, да се постараете да ги разделите. Помислете по какъв начин наподобява обстановката от позиция на участниците в нея, и се пробвайте да разберете, до какъв брой те са заинтересувани един от различен. Доверете се на своята вътрешен глас, и в случай че сте подготвени да помогнете на тези две сърца да се съединят, направете го!

Козирог
През целия ден може за малко да се откъсвате от работата си и да се наслаждавате на някои дребни наслади. Само че най-важното си остава вашата работа, изключително в случай че сте характерен представител на своя знак. Не съжалявайте за времето, прекарано в търсене на сведения, обсъждане на проекти, попълване на документи и разискване на комплицирани моменти. Формулирайте мислите си на хартия и в последна сметка това ще бъде преходът към идната крачка за реализиране на Вашите планове.

Водолей
Не лек, само че плодотворен ден чака Водолеите. Днес представителите на този знак прелестно ще се оправят с решаването на най-различни задания - от нормалните ежедневни, до комплицираните и представителни, изискващи специфични познания и необикновен метод. Неотразимото Ви омагьосване ще помогне за сполучливото прекосяване на настоятелен договаряния. Само че не бъдете нетърпеливи: прекомерният напън над събеседника може да докара до непредвидени затруднения. От позиция на фамилните връзки, денят е прелестен. Много от проблемите, които не са Ви давали мирка от много дълго време, ще се решат, като че ли от самосебе си. Има възможност да получите скъп подарък от по-възрастни родственици.

Риби
През този ден душата Ви ще жадува за творчество и креативна реализация, а и за признателни фенове или слушатели, които всичко да оценят. В ролята на подобен може да влезе и Вашия обичан човек, само че в случай че плодовтете на Вашата фикция не са му по усета, търпението му може и да не стигне за дълго време. /lamqta.com
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР