Овен Нека днешният ден стане изключителен повод за това, да

...
Овен Нека днешният ден стане изключителен повод за това, да
Коментари Харесай

Вашият хороскоп за днес

Овен
Нека днешният ден стане извънреден мотив за това, да си спомните нечие детство: може Вашето, а може и на Вашата половинка. Идете в учебно заведение, запознайте се с учителите и се разходете по шумните учебни коридори. Ще Ви залее вълна от мемоари, а след нея и вълна от деликатност.

Телец
Ако сте заинтересувани от издигане в службата, ставайте по-рано и по този начин няма да изпуснете удачния късмет в тази сфера. В течение на деня внезапно ще нарастне стремежът Ви към автентичност и за другарство със съидейници. Всякакви, дори и най-необичайните връзки ще бъдат сполучливи и надеждни, в случай че са завършени публично и се явяват законни. Не са изключени непредвидени парични разноски, както и непредвидени фамилни и настоятелен затруднения.

Близнаци
Вместо да се занимавате със самобичуване по повид на това, ковто сте споделили, създали, не споделили или не създали, започнете сами работлив диалог на тази тематика. Сега Вашата бдителност е обострена. Диагностицирали сте ситуацята: пристигнало е време за словесни дейности. За благополучие, Вие сте спосбни ясно да се изразявате, като освен това придавате на думите фирмено омагьосване.

Рак
Макар че началото на деня няма да е богато на събития, Вие ще сте неспокойни. Причина за безпокойствие в действителност има - скоро ще се обясни, че Вашите позиции не са по този начин надеждни, както е изглеждало по-рано; приятелите също не са надеждни, а обичания човек - не по този начин обичан. Не бързайте! Обстоятелствата през днешния ден не са задоволително удобни, само че огромна част от подозренията Ви са подбудени от характерното разбиране на света, което Ви е свойствено през днешния ден. Трябва да се направи пауза, да се отсрочи решаването на значими въпроси и да сте внимателни в изявленията си. Скоро ще разберете, че нищо не е по този начин неприятно.

Лъв
Отмерен и спокоен ден. За триумф в работата ще Ви би трябвало единствено едно - умеене да се концентрирайте на скучна активност, която е еднообразна и не позволява творчество или фикция. Ако през първата половина от деня се справите със задачата, то втората ще Ви донесе приятни изненади, под формата на забавно делово предложение или многообещаваща среща. Обаянието Ви през днешния ден е очевидно безусловно за всички, тъй че няма да останете без внимание даже за секунда. Бъдете деликатни - Вашата „ половинка” може да ревнува!

Дева
Много значима ще бъде ролята на връзките през този ден. Не по-малко настоящи ще се окажат и материалните въпроси, защото ще се наложи да отделите внимание освен на личните си приходи и натрупвания, а и на взаимните запаси: да вземем за пример на съпружеските. Напълно е допустимо, да не става въпрос единствено за пари. Често общ капитал може да станат интелектуални, креативен и други благоприятни условия. През втората половина на деня ще бъдете по-проницателни и по- удачно ще излагате своите мисли. Може да заминете на пътешестване или да получите уведомление, изключително в случай че сте към Христовата възраст.

Везни
През този ден някакъв представител на противоположния пол дълго и искрено ще Ви споделя за себе си, за живота си и за своите неприятности. Дали ще Ви бъде забавно или не, само че ще се наложи да изслушате всичко. По подобен начи към този момент ще имате нов другар, а може и освен това.

Скорпион
Направили сте всичко, което е било по силите Ви. И дори доста добре знаете, че не бихте могли да извършите нищо повече за решение на този спор. А и Вашата половинка прелестно схваща това. Нужна ви е трета страна, която да се намеси в ставащите стбития и нещо да промени. Възможно е и смяната да не е в вярната посока... Това ще стане през днешния ден и по тази причина бъдете подготвени за всичко.

Стрелец
Не може да се похвалите с висок витален тонус, само че настроението Ви ще бъде хубаво, и даже в комплицираните обстановки ще съумеете да запазите своя оптимизъм. Бъдете подготвени да си спомните за нерешените проблеми, а и да се заемете с оправянето на своите и непознати неточности. Обичайните действия и домашните грижи ще Ви лишават прекомерно доста време. Много мощно ще бъде въздействието на позитивните трендове в областта на сантименталните връзки. Ще се появят удобни условия за нови запознанства и увлечения. Това ще бъде изключително годно, в случай че планирате пътешестване или посещаване на увеселително заведение. Денят също е подобаващ за решение на финансови проблеми.

Козирог
В последните няколко дни сте успявали за шест часа да вършиме по толкоз доста, колкото другите хора са правили за няколко дни. И въпреки че сте били заети, чудесно сте се справяли със своята работа. Затова е пристигнало време да си отдъхнете, а и да си позволите малко развлечения, не е ли по този начин? Вие доста добре знаете това. Сложете край и поглезете себе си и своите близки. Може да започнете с гореща вана и масаж. Но не забравяйте за свещите!

Водолей
Вероятността за професионални загуби е малко по-голяма, в сравнение с би Ви се желало: рискувате в случай че не се лишите от поддръжката, с която сте привикнали, да загубите увереността в своите сили, както и някои свои съдружници. Днес доста по-често от нормално ще Ви бъде отказвана помощ, а връзките с неотдавнашните сътрудници ще стагнат напрегнати. За страдание не по-добре са нещата и в персоналните връзки. Възможни са спорове с всички, и то - предизвикани от всевъзможни дреболии. Старайте се, да не се поддавате на провокации и умерено да реагирате на упреци и сериозни забележки.

Риби
Дали през днешния ден няма да завоювате нечие сърце? Сега е най-благоприятният ден за това. Не е значимо кой е този човек, само че в случай че той Ви е необходим, през днешния ден просто е наложително да извършите решителната и нужна романтическа крачка! Резултатът просто би трябвало да надмине всички упования.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР