Овен Не забравяйте за хората, които не са ви безразлични,

...
Овен Не забравяйте за хората, които не са ви безразлични,
Коментари Харесай

Съвет за всяка зодия за днес, 27 ОКТОМВРИ

Овен

Не забравяйте за хората, които не са ви безразлични, те също се сещат за вас. Нали знаете, че положителната дума и за котката е приятна, а какво остава за сътрудниците и приятелите.

Телец

Можете ли да осъзнаете какъв брой доста благоприятни условия ви дава живота? Трудно е да ги съзрете внезапно, само че в случай че си поставите за цел, ще откриете какъв брой доста чудесни неща са пристигнали в живота ви, а вие търсите нови и нови. 



Близнаци

Чувствате ли се осъществени и кое тъкмо ви дава това чувство? А прави ли ви щастливи? Хубав ден да поработите с същинските стойности в живота си и да се порадвате на дребните неща в живота. 

Рак

Далечното ще ви мами и притегля под най-различни форми и размери, като фантазии, като езици непознати, като приказки на лунна светлина, като омайния взор на някой пристигнал от далечна страна,.

Лъв

Днес ще се чувствате съществено ангажирани. Щом е по този начин - покажете го, не оставяйте нещата единствено на думи или на усеща. Застанете зад обещанията си.

Дева

Вашият явен и съответен разум ще бъде комплициран, само че в същото време обаян от хаоса, който ви дават другите. Време е да се доверите на чувствата, на възприятията, на вътрешния си глас.

Везни

Ежедневните неща ще ви объркват или разстройват, ще имате предпочитание да избягате, да се спасите, само че няма да го извършите. И не, тъй като ви е боязън, а тъй като сте виновни, само че най-много, тъй като сте разбрали, че всички тези усеща и чувства са просто една реакция.

Скорпион
 Вашият настойник съгласно часа, в който сте родени! Вашият настойник съгласно часа, в който сте родени!
Разберете, кое е вашето животно настойник и кои са чертите, които ви характеризират съгласно часа на раждане: 23.00 – 01.00 ч. &n...

Да плуваш по вълните на любовта - скъпо. Най-напред е нужно да се довериш на другия и на вълните, които ви носят. Рискувайте да повярвате на другия и да се забавлявате дружно. Животът постоянно е по-приятен, когато си влюбен.

Стрелец

Идеи дал Господ, само че нали би трябвало някой да поработи, с цел да станат действителност. Поне оптимизъм няма да ви липсва, кат добавите и дозата труд и разсъдък, нещата просто не може да не се случат.

Козирог

Ще сте в положително въодушевление. Имате предпочитание за повече обществени контакти, въпреки че ще сте малко по-нравоучителни от належащо приятното за близките.
 Това са най-големите ИНАТИ измежду зодиите! Това са най-големите ИНАТИ измежду зодиите!
12. Везни Везните са от тези зодии, които не обичат да спорят. Склонни са даже да не опитат да отстояват мнението си, в случай че това ще дове...



Водолей

Кое е най-ценното нещо за вас точно през днешния ден? Можете ли да продължите живота си без въздух, без храна и без обич? Понякога най-важните неща остават забравени поради тези дребните, в които непрекъснато се спъваме. 

Риби

Ще плувате леко по вълните на живота, само че се пазете от акули и прелитащи чайки. Капризни ще сте през днешния ден, ще има неспокойствие, само че и доста другари ще се появят. 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР