Овен Не тъгувайте по отминали връзки. Време е да погледнете

...
Овен Не тъгувайте по отминали връзки. Време е да погледнете
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за 13 януари

Овен
Не тъгувайте по отминали връзки. Време е да погледнете напред и да потърсите нови хора, с които да построите бъдещите си проекти.
Телец
Връзката ви е на кръстопът. Какво тъкмо ще се случи от тук нататък зависи единствено от вас. Преценете добре опциите си и желанията.
Близнаци
Опитът и грешките на другите ще са ви от изгода през днешния ден. Бъдете наблюдаващ, само че не и съдник. Много е значимо да си вземете нужните поучения.
Рак
Днес дръжте страстите си под надзор. Изявата на възприятията ви може да провокира непредвидими реакции у колегата ви. Нямате потребност от тях.
Лъв
Това е ден, в който да сте спестовни. Ще бъдете изкушени да похарчите сериозна сума пари, само че замислете се - нужни ли са ви тези удоволствия.
Дева
Това е ден, в който на хоризонта ще се появи слънце и за вас. Запретнете ръкави и се възползвайте оптимално от препоръчаните благоприятни условия.
Везни
През този ден ще ви бъде гласувано голямо доверие. Направете по този начин, че да покажете, че не инцидентно сте били определени.
Скорпион
Днес си поставете за цел да сте по-добри от предните дни. Нека това бъде вашето мото всяка заран от тук нататък.
Стрелец
Колкото и да ви се желае през днешния ден не давайте никакви обещания. Сега може да сте сигурни, че ще извършите обещанието си, само че след време нещата може да се трансформират.
Козирог
Понякога желанията са положителни, само че осъществяването им би трябвало да е на равнище, в противоположен случай дейностите се опорочават. Ако не сте сигурни в силите си, най-добре не се захващайте.
Водолей
Днес не задълбавайте прекомерно доста в мислите и възприятията си. Рискувате да потънете толкоз надълбоко, че да не може да се измъкнете елементарно.
Риби
Днес ще може да се разберете и с дявола. Не отстъпвайте от позициите си и настоявайте до край за осъществяването за вашите условия.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР