Овен Не съсипвайте сутринта си заради нечии чужди грешки и

...
Овен Не съсипвайте сутринта си заради нечии чужди грешки и
Коментари Харесай

Хороскоп за 5 юли: Проблеми и беди чакат 3 зодии

Овен
Не съсипвайте сутринта си поради нечии непознати неточности и подозрения. Правете каквото би трябвало, пък да става каквото ще. И не бъдете прекомерно съществени.

Телец
През първата половина на деня ще имате късмет да деянията своята досетливост и съобразителност, тъй че не го пропускайте, тъй като по-късно ще се появят спънки от най-различен темперамент.

Близнаци
Малко разсеяни, малко реещи се, доста мечтателни и най-много летни и стремящи се към независимост сте през днешния ден, само че намерете нещо, което да ви заземява, пък било то и вкусна храна. И не прекалявайте.

Рак
Ще имате потребност от голяма глътка независимост. Тук е въпросът какво е за вас свободата - дали е да си вършиме каквото си желаете или е това чувство, което ви дава умеенето да поемете персонална отговорност за нещата, които се случват в живота ви.

Лъв
Околните ще имат потребност от вашата мъдрост и познания, тъй че не бъдете скъперници, а сътрудници. Хубаво е да вдите какъв брой скъпи могат да се окажат нещата, с които разполагате.

Дева
Ще гледате отвисоко, ще виждате надалеко. Хубав ден за разходки и най-много за метафизичен разсъждения. Късметът е с вас, само че дали му позволявате да влезе в живота ви?

Везни
Денят самичък по себе си не е неприятен, само че следобяд може да се почувствате изоставени или по най-незначителен мотив да се обидите и разсърдите. Най-добре ще е да си изкарате един ленив следобяд, без непозната компания.

Скорпион
Светът или огромна част от него са другите. От вашето държание зависи и това на близките по този начин чв в случай че има усложнения - погледнете в себе си. Все отново светът не се върти към вас.

Стрелец
Ден да пречистите и преподредите себе си душевно и физически. Малко дихателни практики са чудесното средство да накарате мозъка си да се успокои. Една разходка е най-хубавия метод за това.

Козирог
Единство, творчество и хубост през днешния ден са думте за вас, приложете ги на процедура. Намерете съидейници, бъдете изобретателни, предложете премия.

Водолей
Има някои неизяснени връзки, които желаете или не ще би трябвало да разрешите през днешния ден. Не действайте пристрастно, тъй като вечерта ще се терзаете за това, което не сте създали, тъй като съзнанието ви е било замъглено.

Риби
Околните мощно ще ви нервират, а май повода е във вас самите. Опитайте да сте малко по-сериозни, не се шегувайте с всичко и всички. Забравете рецензиите и поученията най-малко за миг.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР