Овен Не позволявайте поради притеснението и поради финансови причини да

...
Овен Не позволявайте поради притеснението и поради финансови причини да
Коментари Харесай

Хороскоп за 17 март: Проблеми застигат 3 зодии

Овен
Не позволявайте заради терзанието и заради финансови аргументи да се нарушат проектите Ви. Отделете внимание на облеклото си, а това ще даде на Вашия дух независимост и характерност.
Със здравето сте добре, а в случай че има някакъв проблем, през днешния ден е подобаващ ден, с цел да се заемете с него. Ако желаете днешния ден да е сполучлив, станете доста рано. И по- добре да не се захващате с нищо ново, в случай че липсва цялостна убеденост в триумфа.

Телец
Около Вас е доста шумно, само че сега това изобщо не Ви притегля. Цялата тази витаеща към Вас сила не Ви е по този начин забавна, както личните Ви мисли и хрумвания.
Почти сте подготвени да стигнете до сериозен извод и се нуждаете единствено от малко време, в което да останете на сами със себе си, с цел да стабилизирате проектите си.
Не прибързвайте и не се полъгвайте по непознати упования. Дори и да не Ви е свойствено, да се отклонявате от дейни дейности, сега това е верния ход. Той ще Ви даде забележими вероятности.

Близнаци
Изпълнението на ежедневните Ви отговорности през този ден се облекчава. Възможно е да Ви се почви добра компания или угодлив асистент, с който прелестно да прекарате деня.
Това е подобаващ миг, с цел да придадете на свършената по-рано работа красива и привлекателна форма. Хубаво би било да въведете в ред своето работно място, а също и да се оправите с дребните си задължения. Ако организирате курс на лекуване, спазвайте инструкциите на лекаря, а и снабдяването с нужните медикаменти няма да съставлява никаква компликация.

Рак
Търсете поддръжка от тези, които са осведомени с Вашите компликации.
Спасението на давещите се със силите на самите давещи се, ще стане изцяло допустимо, в случай че съумеете да се договорите за взаимна помощ, а да проведете градивен разговор, безспорно, ще се справите ослепително. Най-енергичните Раци имат късмет да оглавят някакво публично придвижване.
В персоналните връзки ще има някои компликации. Ще ги забележите, само че нищо няма да предприемете. Колкото и да е необичайно, тази тактичност може да се окаже доста ефикасна: част от казуса ще се реши самичък по себе си, а останалото ще реши някой различен.

Лъв
Днес представителите на Вашия знак повече ще губят, в сравнение с да печелят. Като цяло денят ще бъде обвързван с разочарования и неуспехи, както и с нуждата да отстъпите, пропускайки напред противници и съперници. Трудно ще преживеете това състояние, а нормалният Ви оптимизъм ще Ви напусне. Не прекарвайте прекомерно доста време в усамотение - мрачните мисли много елементарно ще Ви завладеят, в случай че до Вас няма никой. Приятелите драговолно ще Ви поддържат и развеселяват, като изобщо няма да задават непотребни въпроси. Възможен е непредвиден подарък.

Дева
За Вас този ден е сполучлив. Ще се появят благоприятни условия да постигнете обилни професионални триумфи и да докажете своето предимство над съперниците, като решавате сложни въпроси и последователно да се изкачвате по кариерната стълбица.
Само че успехите не Ви радват прекомерно доста, тъй като са съпроводени с компликации в връзките с сътрудниците. Чувствате, че ставате обект на зле скривана злоба, а това не оказва помощ за реализиране на прочувствен комфорт. Няма да се подрежда зле този ден за Вас, и в случай че не се интересувате преди всичко от работата, а от персоналния си живот. Денят дава обещание естетика в сантименталните, фамилни и другарски връзки.

Везни
В никакъв случай през днешния ден не давайте никакви обещания. Може единствено след вечеря, когато си почивате след изобилния обяд. Защото другояче, напълно тъкмо, ще вземете погрешно решение, което доста ще повреди връзките с обичания Ви човек.

Скорпион
Замислете се над личното си държание: пристигнало е време да внесете в живота си някои промени. Колкото по-голяма еластичност деянията през днешния ден, толкоз по-удачно ще протече денят за Вас.
Не влизайте в спорове и не се поддавайте на провокации. Недоброжелатели вероятно ще се опитат да Ви напъхат в капан, само че те подценяват Вашият разум и бдителност. У дома, заобиколени от околните си, ще можете да разпуснете. Остава единствено да Ви се завижда, в случай че за през днешния ден имате уговорена сантиментална среща: чакат Ви куп приятни усещания.

Стрелец
Бъдете деликатни! В този ден конкурентната битка ще се обостри, а Вашите неотдавнашни съдружници ненадейно може да се окажат от другата страна на барикадата.
Желателно е да разчитате единствено на своите сили, изключително в случай че става дума за решение на значими въпроси, свързани с дълготрайно обмисляне.
Настроени сте за другарство и по тази причина денят ще бъде великодушен на контакти и забавни срещи. Помнете, че на запознанствата от през днешния ден не би трябвало да се отдава огромно значение - те са мимолетни, колкото и да са приятни.

Козирог
Сполучлив ден за фамилни срещи и възстановяване на домашната конюнктура. Днес самодейността в фамилните работи ще принадлежи на Вас.
Грижата за децата и домашната Ви половинка ще Ви донесе изключително задоволство. Денят е удобен за финансови интервенции, отнасящи се до дома, продуктите, сферата на услугите, както и домашното селско стопанство.

Водолей
Ако задачите Ви са значими, а дилемите огромни – действайте! Настъпил е удобен миг за величествен отскок напред. На дребните проблеми може просто да не обръщате внимание: те или ще се решат от самосебе си, или ще почакат оня миг, когато Вие ще имате повече свободно време.
Ефективни ще се окажат необикновените способи. У хората, които Ви заобикалят, предизвиквате не малко учудване, защото в работата си постигате това, което другите не биха могли да реализират. Денят е подобаващ и за нови запознанства. На представителите на противоположния пол ще извършите доста мощно усещане.

Риби
През този ден всичко, което Ви се е коствало явно в връзките с Вашия обичан човек, може да рухне, да се срине, да се стрие и да изчезне.
Само че Вие имате сили да съхраните всичко това, да го запазите и дори да го умножите, стига да имате предпочитание и самообладание. А у Вас те би трябвало да са премного.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР