Овен Не е желателно да правите скъпи покупки, макар че

...
Овен Не е желателно да правите скъпи покупки, макар че
Коментари Харесай

Вижте какво казват звездите за днешния ви хороскоп

Овен
Не е желателно да вършиме скъпи покупки, въпреки че разхождайки се по магазините може да се натъкнете на движимост, която търсите от много време. В края на седмицата е хубаво да си организирате някакво забавление, само че с цел да е по-икономично може да си поканите желани другари на посетители, вместо да отидете на заведение.

Телец
Професионалните отговорности ще са по-сложни, в сравнение с допускате и ще се нуждаят от сложен метод. Обмисляйте решенията си задълбочено, огледайте детайлите, с цел да не се постанова да вършиме едно и също нещо няколко пъти. Ще получите почтена компенсация за старанието си.

Близнаци
Дозирайте информацията, с която имате желание да работите през днешния ден. Ако се пробвате да усвоите доста материал за малко време може да блокирате и паметта да стартира да ви изневерява. Организирайте си заслужена отмора след работния ден с разходка из парка и вечеря навън. Имате потребност.

Рак
Не се подвеждайте по спонтанния възторг да вършиме бързи и съществени промени, изключително в случай че са свързани с динамичния ви стандарт. Имайте поради, че по-добрите резултати се реализират с повече обсъждане и умерени дейности. Прибързаните разновидности нормално са малко или доста източник на отчаяние.

Лъв
Бъдете изключително деликатни, в случай че се постанова да уреждате финансови интервенции. Не се увличайте по съмнителни оферти. Във връзка с нещо, което сте създали преди време ще получите доста приятна нематериална облага.

Дева
Ще има някаква изненада, обвързвана със обществения или материалния ви статус, която ще ви зарадва. Опитайте се да деянията състрадание към проблемите на обичания човек. Говорете повече за връзките ви и по-малко за работата си.

Везни
Ще се наложи да проведете нелек диалог, само че е по-добре да не го отлагате. Отстоявайте ползите си и не позволявайте да ви манипулират и да ви притискат по „ слабите места “. Събеседникът ви доста добре знае какво желае и ще се опита да го получи непременно. Дайте му да разбере, че вие сте прекомерно висока цена, която не може да заплати.

Скорпион
Вслушвайте се в рекомендациите на събеседниците си, в случай че са по-опитни от вас, само че се въздържайте да давате препоръки, които не са ви поискали. Рискувате да ви обвинят за неприятности, които не сте желали да аргументите. Вероятно ще ви поканят на празненство с другари вечерта. Не отхвърляйте.

Стрелец
Обстоятелствата ще ви оказват помощ да прекратите остарял спор. Ще имате опция да поканите съперника си и да обсъдите всички разлики в детайли. Най-вероятно ще намерите решение, удовлетворяващо ползите и на двете страни.

Козирог
Мислете за бъдещето и не се вторачвайте в неточности от предишното. Така или другояче не можете да ги коригирате, значимото е да не ги повтаряте. Ще възстановите силите и положителното си въодушевление, в случай че вечерта си организирате някакво забавление с подобаваща компания.

Водолей
Изключително значимо е през днешния ден да запазите възприятие за мярка на всички места и във всичко. Не намалявайте дистанцията по време на другарство и се съобразявайте със характерните особености на събеседниците си. Не прекалявайте също по този начин с храни и питиета.

Риби
В момента, в който вие се пробвате да привлечете нечие внимание, някой различен ще се пробва да притегли вашето. Не отхвърляйте опцията да осъществите нов контакт. Може след време да установите, че не ви подхожда, само че пък в случай че в този момент не се запознаете с въпросната персона най-вероятно ще съжалявате.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР