Овен – Слънцето е на най-високата точка на вашата астрологична

...
Овен – Слънцето е на най-високата точка на вашата астрологична
Коментари Харесай

Седмичен хороскоп за всички зодии

Овен – Слънцето е на най-високата точка на вашата астрологична карта и по този метод основава условия за увеличение на репутацията. Тази седмица ще бъдете в центъра на вниманието. Вие ще впечатлявате съвсем всеки. Време е да приложите концепциите, които имате за постигането на задачите си. Ако желаете нещо, тогава би трябвало да положите спомагателни старания, с цел да го получите. Ще намерите решения на доста проблеми. Най-важни са целите ви, по тази причина не губете време за незначителни неща и хора. Тази седмица е чудесна за разпределяне на заем. Препоръчително е да не бързате в дейностите си. Не действайте непринудено, а премислено. Отделете задоволително време, с цел да решите старите проблеми в персоналния си живот. Те сами няма да изчезнат. Ще се подобрят любовните ви връзки.

Благоприятни дни-21, 22
Неблагоприятни дни –17, 23

Телец – Очаква ви добра и лека седмица. Вие към момента сте на стадий, в който би трябвало да се концентрирайте върху задачите - краткосрочни и дълготрайни. Не се опасявайте от измененията, по- скоро ги приветствайте. Мнозина ще съумеят да подобрят финансовото си положение, да се включат в нови каузи и планове. Вашият престиж ще бъде доста укрепен. На работното място ще царува спортен дух. Отношенията с сътрудниците ще бъдат положителни и хармонични. С повишаване на виталния тонус, ще се усъвършенства и настроението ви. Хората, които ще влязат в живота ви тази седмица, ще предложат нови хрумвания и ще открият нови вероятности пред вас. През тези дни ще имате мощен блян да пътувате, защото ви липсват тласъци и безредици в всекидневието. Ще срещнете доста провокации. Тези, които имат към този момент връзка, ще премислят изцяло връзките си и няма да са малко Телците, които ще повдигнат връзките си на ново ниво.

Благоприятни дни-23
Неблагоприятни дни – 18, 19, 20 (до 16:36ч)

Близнаци – Периодът е много проспериращ. Имайте повече убеденост в личните си качества, а най-важното - запазете прочувственото си равновесие. Ще би трябвало да работите настойчиво, само че това ще донесе триумф и облага. Съдбата ще ви се усмихне. В почивните дни, обсъдете проблемите си с приятелите си, те ще ви оказват помощ с мъдри препоръки или решителни дейности. През тази седмица доста фамилни въпроси ще изискват директното ви присъединяване. Вие ще би трябвало да извършите избор сред персоналните каузи и ползите на околните си. Мнозина ги чака плевел персонален живот. Това е превъзходен интервал за контакти, за срещи, за разискване на проекти, за пътешестване. Благоприятно време за подсилване на партньорството, въпреки че при започване на седмицата може да зародят компликации. Някои от вас ще стартират любовен флирт с сътрудник на работното място. Седмицата е подобаваща за инцидентни запознанства.

Благоприятни дни- 17
Неблагоприятни дни – 20 (след 16:36ч), 21, 22

Рак – Тази седмица е идеална за интроспекция. Обърнете се във вътрешността в себе си и помислете какво сте създали през тази година, какво сте постигнали, какво не е достигнало на вашите стремежи и цели. Помислете какъв брой сила влагате във всяка връзка и какъв брой получавате в подмяна. Ако установите, че обещано лице изчерпва силата ви или пречи по някакъв метод на развиването ви, време е да се отдръпнете от него. Бъдете деликатни, защото са вероятни непредвидени спорове, които е желателно да избегнете. Добра вест ви чака. Ще имате потребност от повече отмора и сън. Подредете шкафовете си и изхвърлете старите, ненужни неща - това ще освободи място за нова свежа сила. Очакват ви приятни и радостни усещания. Някои ще чуят любовни изповеди и оферти за брак.

Благоприятни дни-18, 19
Неблагоприятни дни –17, 23

Лъв –През новата седмица ще бъдете доста дейни, енергични, инициативни. Звездите ще ви въодушевяват да експериментирате. Ще съумеете да стартирате сполучливо нови планове, някои от вас ще напреднат в службата. Всичко това ще се отрази удобно върху положението ви и наличието на портфейла ви. Нуждаете се от централизация и обмисляне. Включете личния си сексапил в дейностите си. Периодът е съвършен за пътешестване, за проявление на най-хубавите качества на този знак. Очакват ви приятни изненади. За мнозина тази седмица ще бъде обвързвана с нови сантиментални увлечения, както мимолетни, по този начин и доста съществени.Това е време на любовни завършения и взаимоотношения. Така че бъдете оптимално дейни и самоуверено вървете към триумфа.

Благоприятни дни- 17, 20 (след 16:36ч), 21, 22
Неблагоприятни дни –18, 19

Дева – Ще бъдете човек, на който другите разчитат. Ще почувствате по какъв начин хората са привлечени към вас и по какъв начин ви симпатизират. Ще бъдете в положително въодушевление, занимателни и склонни към смешки. Ще привлечете нови хора в своя живот. Не са изключени приятни промени в фамилията, както и пътешестване или радикални преобразования в дома ви. Отношенията с сътрудниците както в брака, по този начин и в бизнеса ще станат по-хармонични. Някои представители на този знак ги чакат сантиментални срещи, други - вълнуващи креативен планове. Жизненият ви капацитет се усилва. Ставате по-организирани, дисциплинирани, по-работоспособни. С тези качества можете да постигнете забележителен триумф. Така че продължавайте самоуверено напред! Подходящо време за споразумяване на въпроси, свързани с наследствеността. Когато вземате значими решения, консултирайте се с близки родственици.

Благоприятни дни-18, 19, 23
Неблагоприятни дни –20 (след 16:36ч), 21, 22

Везни –Седмицата е страхотна за всяка креативна работа. През този интервал можете да пътувате, да се срещнете с забавни хора, да осъществявате нови планове. Трудностите отстъпват една крачка обратно. Ще получите чувство за вътрешна независимост. Избягвайте да вземате спонтанни решения, най-вероятно ще бъдат неправилни. Не се захващайте с няколко неща едновременно, тази тежест може да не се окаже за плещите ви. Ще усетите по-добра атмосфера на работното място, което ще ви помогне да се почувствате по-щастливи и по-добри. Дипломатически ще решавате недоразуменията и комплицираните въпроси. Не подценявайте силата на вашата прелест, можете да я употребявате като оръжие и като средство за намиране на нови почитатели.
Благоприятни дни-21, 22
Неблагоприятни дни –17, 23

Скорпион – Седмицата ще е позитивна и сполучлива. С вашата активност и интензивност можете да укрепите позицията си в професионалната сфера. Вашият витален капацитет ще бъде на висота. Може да се наложи да преразгледате някои от вашите правила и да измененията възприемането на заобикалящата ви реалност. Но всичко ще е за по-добро. Благоприятно време за преустрояване и внасяне на промени вкъщи. Успешно ще решите всички на практика въпроси. Жените ще изпитат мощно предпочитание да трансформират нещо във външността си и да се появят с нов имидж пред приятелите си. Експериментите с прическа, цвят на косата, стила на облеклата и грима ще бъдат доста сполучливи. В края на седмицата ще почувствате, че множеството от грижите са паднали от раменете ви.

Благоприятни дни-23
Неблагоприятни дни – 18, 19, 20 (до 16:36ч)

Стрелец – Вие сте щастливците на Зодиака през тази седмица. По-добре е да пазите проектите и желанията си в загадка, тогава ще имате повече шансове да ги реализирате. Помислете за възстановяване на професионалното си ниво. Можете самоуверено да поемете риск, вероятността да постигнете триумф е много огромна. Хората ще ви слушат и няма да имат проблеми да се съгласяват с вас, стига да не поставяте своето лично его преди всичко. Благоприятният аспект на планетите Юпитер и Меркурий във вашия знак ще ви разреши на всички места да се представяте добре, да постигнете триумф в кариерата и бизнеса си, доста увеличавайки приходите си. Периодът е добър за персоналните връзки. Възползвайте се оптимално от позитивните благоприятни условия.

Благоприятни дни- 17
Неблагоприятни дни – 20 (след 16:36ч), 21, 22

Козирог – Тази седмица Слънцето се реалокира във вашия знак и ще притегля към вас удобни обстановки и хора. Ще бъдете в центъра на вниманието. Факторът благополучие ще бъде на ваша страна. Всяка обстановка ще се обръща във ваша изгода. Ще имате задоволително сила, воля и мотивация. Можете да получите изкусително делово предложение, само че би трябвало да бъде прегледано от всички страни, а не да приемате незабавно. Може да постигнете триумф, който въобще не сте очаквали. Някои от вас ще имат късмет да намерят източник на спомагателни приходи. Хармоничният аспект на Слънцето и Уран ще ви донесе повече благоприятни условия за положителни преобразования. Избягвайте да се впускате в рисковани обстановки или да поемете повече отговорности.

Благоприятни дни-18, 19
Неблагоприятни дни –17, 23

Водолей – Звездното въздействието върху вас е много по-положително през тази седмица. Благоприятно е за креативно развиване, също и за придвижване в кариерата. Способността ви да се ориентирате в комплицираната конюнктура бързо и елементарно доста ще ви оказва помощ. Финансовите въпроси изискват бързи решения от вас. Ще можете да поставите всичко в ред и да решите наред материалните проблеми. Проявете рационална нерешителност и не вярвайте на тези, които ви ласкаят. Благоприятно време за пътешестване и разходки. Мнозина от вас ще се заемат с нови планове. Имате положителни благоприятни условия да подобрите връзките си с сътрудниците и да ги хармонизирате. Това е положително време за посещаване на другарски празненства, клубове, нощни заведения.

Благоприятни дни- 17, 20 (след 16:36ч), 21, 22
Неблагоприятни дни –18, 19

Риби – През тази седмица шансът ще е ваш сателит. Много добър интервал. Ще се радвате на добър витален тонус. Ще имате доста удобни благоприятни условия, които би трябвало да бъдат употребявани. Звездите ви поучават да се концентрирайте извънредно върху решаването на материалните проблеми. Хармоничният аспект на Меркурий и Юпитер в най-високата точка на хороскопа ви, прави този интервал подобаващ за подсилване на вашия обществен и професионален статус. Шансовете ви за кариерно развиване доста се усилват. Може да получите суми от разнообразни източници или ще можете сами да увеличите своя приход. Действайте намерено, не се опасявайте да бъдете в центъра на вниманието - всичко това ще ви бъде от изгода. Добро време за романтика. През уикенда би било хубаво да отидете на сантиментално пътешестване, което ще ви донесе едно незабравимо прекарване.

Благоприятни дни-18, 19, 23
Неблагоприятни дни –20 (след 16:36ч), 21, 22
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР