Овен – Февруари обещава да бъде прекрасен месец за ориентираните

...
Овен – Февруари обещава да бъде прекрасен месец за ориентираните
Коментари Харесай

Ето какво очаква Зодия Овен, Телец, Близнаци и Рак през февруари

Овен – Февруари дава обещание да бъде прелестен месец за насочените към кариерата хора. Планетарните аспекти ви оказват помощ да постигнете задачите си. Ще има превъзходен напредък и достижения. Планетарният подтик е доста мощен, което ще ви помогне да съумеете. Бъдете подготвени да се изправите пред месец разрастващ се с бързи темпове и цялостен с интензивност! Планетарните позиции са съсредоточени в горната половина на диаграмата. Следователно професионалните въпроси, дружно с външните цели, ще ви държат много заети. Време е да извършите бъдещи проекти след разбор на минали действия. Няма потребност да вършиме взаимни отстъпки или да се приспособявате към хора и обстановки. Ако мислите да започнете нови инициативи, времето е удобно.

През първата половина на месеца Марс пътува през 9-ти дом на вашия хороскоп и този интервал е удобен за определяне на контакти с задгранични сътрудници, командировки в чужбина и намиране на работа в задгранични компании. Но не трябва да се доверявате на нови сътрудници - предизвестява Меркурий ( бизнес, връзка ) от 12-ти дом ( уединение, секрети неприятели). След като стане назадничав Меркурий (от 17 февруари до 10 март) старите връзки могат да бъдат възобновени. Също по този начин интервалът на ретроживот е подобаващ за поправяне на неточности, позволени преди. Трябва да откажете да сключвате покупко-продажби, да подписвате значими документи и да преговаряте - има огромен риск още веднъж от неточности.

През февруари ще имате опция за подсилване на финансовите позиции. Венера влиза в 1-ви дом от 7 февруари и ще ви оказва помощ да деянията лидерските си качества и да постигнете задачите си. Добър месец като цяло на здравето. Хроничните болести ще бъдат под надзор. След 8-ми сантименталните усеща към вашия партньор/ка ще станат интензивни. Може да има спорове и различия сред членовете на фамилията през целия месец. Това ще окаже неподходящ резултат върху децата и би трябвало да се отнасяте с тях деликатно. В началото на месеца, с помощта на аспекта на Венера и Сатурн, ще бъде допустимо да се справите с някаква объркваща обстановка на връзките. Като цяло месецът е удобен както за нови запознанства, по този начин и за подсилване на актуалните връзки.

Овенът ще наподобява просто прелестно и ще стане още по-привлекателен в очите на противоположния пол. Свободните представители на знака ще имат доста положителни вероятности за започване на любовни партньорства. Но те са повече за развлечение, в сравнение с за същинска
обич.

Телец –Хороскопът за Февруари предвижда доста благополучен интервал за хората от знак Телец. Планетарните аспекти са много обнадеждаващи за реализиране на вашите цели и духовни упоритости в живота. Ще имате решителността да преодолеете доста провокации и да се впуснете в нови области. Венера ще ви помогне да постигнете задачите си след първата седмица от месеца. Планетарната мощ е ситуирана в източната половина на вашата диаграма. Това ви дава свободата да вършиме нещата съгласно вашето мислене. Месецът е удобен за паричния поток. Но вашият шеф на финансите - Меркурий, е назадничав от 17 февруари до 10 март, заради което ще се сблъскате с доста провокации във финансовия бранш. Спекулативните вложения би трябвало да се заобикалят. Всички подозрителни покупко-продажби не би трябвало да се подхващат.

До 7 февруари Венера се движи през 11-ия дом на вашия хороскоп - бранша на другарството. Така през първата седмица на месеца ще желаете да прекарвате повече време с другари. След 7-ми, когато Венера се реалокира в 12-ти дом, бранша на рестриктивните мерки и уединението, към този момент няма да ви е до романтика. Ще станете по-отдръпнати, ще избягвате честата връзка, като повече ще
предпочитате уютните вечери вкъщи. То и не си коства, защото има огромна възможност новите другари да ви разочароват доста скоро. Марс ще диктува любовния ви живот. Венера може да ви изкуши и да се заблудите. Чувствеността ще господства в връзките с вашия сътрудник този месец. Не се изключват спорове и доверието би трябвало да надделее в брачния ви живот. По-възрастните членове на фамилията ще бъдат източник на спорове.

Децата ще станат жертва на тази какофония. Трябва да сте по- дипломатични. Семейните разноски ще бъдат надвишени и това изисква цялата ви просветеност да намерите решение и да останете платежоспособни. Свободните представители на знака въпреки всичко ще получат благоприятни условия за образуване на любовни връзки. Партньори по-лесно ще бъдат открити, до момента в който преследвате обществени дела. Ще се развихрите в сантименталните си инициативи. Ако сте необвързани е допустимо сред вас и дълготраен другар да избухнат усеща. И връзката може да бъде много щастлива.

Близнаци – Слънцето до 20 февруари ще ви носи вътрешно успокоение и баланс, който прибавя естетика в живота ви. Ще бъдете по-ефективни и продуктивни, тъй че това е подобаващ миг да разпространявате себе си и задачите си. А защото през по-голямата част от месеца светилото ще пътува през 9-ти дом на вашия хороскоп, ще благоприятства пътуването на дълги дистанции. Трябва да се концентрирате върху най-важното, а не да пробвате прекалено много неща едновременно. Ще имате нормалните средства и приходи. Не се отдавайте на спекулативни вложения или нови инициативи без задоволително да сте проучили обстановката.

На 5 и 29 февруари сред Меркурий и Уран се образува аспект, който може да стане причина за приемане на значима информация. Когато тези две планети работят дружно, евентуално е събитията да доведат до преразглеждане на проектите. Но бъдете спокойни - всичко, което се случва е към по-добро. На 17 февруари вашият шеф Меркурий навлиза в ретроградна фаза и основава спънки за бизнес и деловата връзка. Трудно ще се намира общ език с сътрудниците и бизнес сътрудниците. Ситуацията в службата може да бъде източник на какофония. Приятелите също несъзнателно могат да прибавят масло в огъня. Трябва да избягвате споровете и да постигате взаимни отстъпки непременно. Доста по-здравословно е. Някои споразуменията могат да бъдат нарушени. Отървете се от всичко ненужно и излишно в живота.

Хороскопът ви демонстрира естествен паричен поток през месеца. Няма да има проблеми с парите, само че при изискване, че деянията здравомислие. Засега не може да разчитате на огромни облаги. Перспективите за здравето стават нестабилни след 18-и февруари. Отношенията с колегата ви ще бъдат непредсказуеми и бурни през месеца. Домашната естетика има директно отношение към вашето самочувствие. Всичко в последна сметка ще зависи от настроението, в което се намирате. Но като цяло атмосферата във връзката дава обещание да бъде хармонична. Възможно е обичания човек да ви изненада с прелестен подарък. Свободните представители на знака ще имат доста любовни вероятности през месеца. Любовта може да срещнете посредством другари или в професионална среда. Венера до 7 февруари се движи през вашия 10 дом (службата) и някои ще стартират флирт или връзка с шефа си или друго лице с високо служебно състояние.

Бъдете милосърдни и живейте в мир и единодушие с всички

Рак – Хороскопът дава обещание месец на напредък и достижения и затова ще е цялостен с жизненост и позитивност. Настъпва добър интервал за професионалната област. Работната среда е хармонична. Ще получите нужното подпомагане за реализиране на задачите си в кариерата. Тези, които подписват контракт, ще бъде при удобни условия. Февруари е позитивен месец за финансите. Мнозина ги чакат непредвидени доходи. В търсене на лесни пари ще бъдете предразположени към завършения и всевъзможни опасности, само че това може да докара до тъжни последствия. Така че рискът е недопустим. Важно е в този момент да се концентрирайте върху това, което най-вече ви харесва, което е по-удобно за вас.

В живота ви ще има известни трансформации, които могат да нарушат нормалната ви рутина. Това обаче ще ви помогне да напреднете с по-бързи темпове. Ще вземете нужните решения,които ще ви оказват помощ да възвърнете прочувствената непоклатимост и това ще има удобно влияние върху всички области на живота ви. Този интервал е подобаващият миг за започване на нови инициативи. Социалните контакти са източник на нови благоприятни условия, когато става дума за нови планове. Февруари е месецът, в който ще осъществите нови бизнес контакти и съдействие и единствено от вас зависи по какъв начин ще приключи това съдействие. Ако сте безработни, има положителни благоприятни условия да намерите подобаваща работа.

Няма да имате съществени здравословни проблеми. Леките болести могат да бъдат излекувани елементарно и бързо. Чувствителни сте към проблемите и би трябвало да намерите позитивен метод да освободите напрежението и неудовлетвореността. Психичното здраве може да се поддържа посредством техники за релаксация и медитация. Благоприятен месец за сантименталните въпроси. Ще почувствате, че във вас се пробуждат нови усеща и можете да изживеете доста възнаграждаващи моменти в любовта. Отношенията ви с колегата ви най-сетне са на приемливо равнище и по-добре е да се насладите на приятните моменти с обичания човек и да употребявате това време за обмисляне на взаимно пътешестване или да предприемете малко пътешестване отвън града, с цел да прекарате колкото се може повече време дружно. Това би трябвало да стане първата половина на месеца. Пред свободните представители на знака се отварят доста благоприятни условия, само че за задачата би трябвало по-често да излизате, доста е евентуално да имате съдбовна среща. Венера във вашия 10 дом може да притегли човек по-възрастен от вас или с по- високо състояние.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР