Овен – 2018 е година на промяна, ново начало и

...
Овен – 2018 е година на промяна, ново начало и
Коментари Харесай

Хороскоп за 2018 година по знаци

Овен – 2018 е година на смяна, ново начало и обещаващи планове. Може да се каже, че това е интервал на впечатляващи завоевания, облаги и обилни придобивки - от ръката на обичаното създание до изключителни интелектуални открития и публични самопризнания.

През новата година ще имате доста благоприятни условия да подредите живота си както би трябвало. Ще можете сполучливо да реализирате вашите проекти, без значение дали те засягат персоналния живот, работата или финансите. Всяко начинание ще приключва сполучливо, тъй като знаете какво желаете от живота и знаете по какъв начин да положите оптимални старания, с цел да постигнете задачите си.

Струва си да се означи, че някои Овни няма да могат изцяло да осъществят капацитета на хороскопа си през 2018 година заради своето внезапно държание, парещ характер и лековерие. До ноември Юпитер ще бъде в осмия ви дом. Тази позиция на планетата може да демонстрира шанс с пари или завещание. Това е уместно време за решение на финансови проблеми. Освен това дава опция да привлечете финансова помощ, да получите поддръжка от авторитетни хора, да изплатите задължения от предходни години. Финансовите ви вероятности ще се подобрят, в случай че обедините запаси, гении и пари с други хора.

От 15 май до 6 ноември обаче в дома на парите ви минава Уран, а той работи непредсказуемо. За родените пред първата десетдневка на Овен, както супер облагите, по този начин и паричните загуби са еднообразно евентуални. Личният живот ще бъде с изменчив триумф, където шансът и насладата ще се редуват с дни на огорчения и отчаяние.

При фамилните интервалът до юли ще е спокоен. В средата на лятото ненадейно могат да се появят проблеми като някои ще бъдат свързани с деца, други с финанси, само че през есента животът още веднъж ще се възстановява. Тези, които са сами, ще имат богат избор от почитатели. Не позволявайте на други хора да се намесват в връзките ви и не излагайте на показ връзките си.

Телец – Хороскопът за 2018 дава обещание за вас един динамичен интервал. Време е да кажете довиждане на всичко остаряло и да приветствате новото. Промените чакат на вратата и могат да провокират безпокойството ви, само че в случай че се научите да не бъдете толкоз упорити, то годината ще ви донесе радостно неспокойствие и креативен достижения.

Юпитер ще носи позитивни промени във взаимоотношенията ви (делови и лични), защото ще се намира в партньорския ви бранш. Влиянието на планетата ще оказва помощ да се реализира триумф в съдействието с другите хора. Чрез сътрудници при вас може да пристигна и шанс, и материална облага. Отношенията, почнали в този интервал като предписание са сполучливи и щастливи или най-малко взаимноизгодни. Понякога този планетен пренос се показва в спиране на връзките, само че в случай че това се случи, ще почувствате по-скоро облекчение. В различен случай може да има легализиране на връзка. Нарастват възможностите на тези, които са сами да срещнат своята половинка.

Сатурн от вашия девети дом ще ви подтиква да търсите смисъла на живота и идеалите ви ще придобият значимо значение. Светогледа ви ще претърпи смяна, ще се разшири визията ви за света. Ако решите да продължите образованието или кариерното развиване, ще получите нов подтик.

Под въздействието на Уран, който ще бъде във вашия знак след 15 май до 6 ноември, родените през първата десетдневка могат да подхващат непредвидени дейности, които доста ще изненадат околните ви. Въпреки това, няма да ви интересува толкоз какво мислят другите. Много от вас ще опитват с външния си тип: промяна на имиджа, нов цвят на косата и така нататък Звездите ви поучават да поддържате баланс сред работата и персоналния живот, тъй че никоя от тези сфери на живота да не се развива за сметка на другата.

Близнаци – Година на огромната работа. Пригответе се да работите настойчиво. Освен това продължава интервала на сериозните промени и вътрешните трансформации. Предстоят основни събития, които ще дефинират вашата позиция в обществото за няколко години напред. Това се отнася на първо място до материалното богатство. Тази година можете елементарно да печелите. Освен това промененият мироглед ще ви помогне да погледнете всичко, което се случва и вашата конюнктура с изцяло нови очи.

Планетата на триумфа Юпитер ще се намира в дома на работата и здравето ви. Ако се занимавате с бизнес, обвързван с даването на услуги, това време ще бъде интервал на разцвет. Ако планирате да измененията работното си място, елементарно ще намерите подобаваща алтернатива, ще имате положителни благоприятни условия за работа. Можете да получите нова, по-добре платена работа или да подобрите доста работните условия на мястото, където работите в този момент. В професионалната сфера ви чакат триумфи, още повече, че управлението ще признае и възнагради вашите гении и старания.

През 2018 година Сатурн и Плутон ще се намират в един от финансовите ви домове, като се концентрират върху тематиките за финансите, задълженията и налозите. Звездите ви поучават да контролирате разноските, да избягвате задълженията и да инвестирате в бъдещето. Родените през третата десетдневка на знака могат да бъдат сюрпризирани от приятелите си и то не по прелестен метод. Понякога може да чувствате, че повече ви пречат, в сравнение с да ви поддържат. Уран ще спомогне да се разкрият нездравословните модели на подсъзнанието ви, които блокират триумфа ви. Въпреки, че хороскопа ви ще изобилства от благоприятни условия, непостоянните от вас не постоянно ще могат да получат това, което желаят. Ще бъдете по-романтични и чувствени.

На някои фамилни Близнаци ще им се приискат нови страсти встрани и ще ги имат, само че помислете коства ли си да застрашите фамилното си благоденствие? А за останалите, които са към момента сами, шансове за нова връзка постоянно има.

Рак – Основното достолепие на 2018 година е възприятието за независимост. Всичко се трансформира, пред вас ще се отвори море от благоприятни условия и са еднообразно подобаващи за работа и за обич. Но несъмнено, за това ще би трябвало да работите настойчиво и колкото по-упорито отивате към задачата, толкоз по- ползотворни ще бъдат резултатите. Не обръщайте внимание на компликациите, които пораждат, и не забравяйте, че всяка пречка е просто още една стъпка към триумфа!

Настъпва време за работа и положителни промени. Тази година ще имате опция да напуснете уютната си черупка и да погледнете на открито, с цел да познаете живота в най-удивителните му и невероятни прояви. Може да решите да предприемете пътешестване по света, да промените местожителството, да измененията работното си място или да измененията брачното си състояние. Не се опасявайте да поемате опасности, рискът ви ще бъде оневинен. Но когато взимате решения, не бързайте, внимавайте и избирайте най-хубавото за себе си.

През 2018 година ще имате доста възходи и падения на правилото проба и неточност. И това не е изненадващо, тъй като ще се пробвате в разнообразни области. Каквото и да се случи, кажете си: "Това е за най-хубавото ". И не си позволявайте да допускате в себе си отрицателни мисли. Всичко, което на пръв взор наподобява неприятно, в последна сметка ще се окаже едно богатство. До 8 ноември 2018 година благотворната планета Юпитер ще е във вашия дом на любовта и творчеството и обещаваща разширение и триумф в тези области. Благоприятните шансове за обич и романтика като предписание изобилстват по време на този пренос. Добро време да покажете изобретателната страна на вашата природа и да спечелите известност в обществото с помощта на гениите си.

Много Раци ги чака попълнение на фамилията. Сатурн в дома на партньорството ви предизвиква да се отнасяте по-сериозно към сътрудниците си, като персонални, по този начин и настоятелен. Възможно е да се появят нови отговорности към обичания човек. През този интервал мнозина ще бъдат привличани от по-зрели сътрудници, отличаващи се с такива качества като непоклатимост, предсказуемост и надеждност.

Лъв – 2018 ще бъде за вас една динамична година, изпълнена с разнородни събития, годината на осъществяване на желанията, на наслада и благополучие, само че при изискване, че сте доста деликатни към възприятията на другите и не обиждате никого, даже по нехайство. Още от началото на годината ще се замислите за постигнатото до момента и за стъпките, които би трябвало да бъдат подхванати в бъдеще. Извличайки опит от минали обстановки, имате всички благоприятни условия да изградите солидна основа за бъдещето, изключително във връзка с професионалния и персоналния живот.

До 8 ноември Юпитер се намира в бранша на дома и фамилията ви и дава обещание шанс и смяна към по-добро в това, което е обвързвано с тях. Много фамилни проблеми ще намерят решение, връзките с роднините ще станат по-хармонични. Времето може да бъде сполучливо за закупуване и продажба на недвижими парцели, закупуване на неща за трайна приложимост. Може да се чака попълнение на нов член в фамилията. През втората половина на годината, родените през първата десетдневка на знака ви могат ненадейно да получат повод да сменят сферата си на деяние и да се захванат с нещо напълно друго и ново. Ще имате късмет да се изкачите към върха на кариерата и да получите по-висок обществен статус, само че би трябвало да сте смели и да не се страхувате да вървите по непознати пътища.

Плутон се намира във вашия дом на здравето, тъй че би трябвало да следите деликатно здравето си, от време на време да се подлагате на медицински прегледи. Не се предлага да се занимавате със самолечение и да прилагате твърди диети. Това главно се отнася за родените през третата десетдневка на Лъва. Вие сте най-кралският знак на Зодиака. Възстановете силите си и се подгответе за нови достижения. Звездите ви поучават да не забравяте, че вие сте ковачът на вашето благополучие и орис и точно от вашето въодушевление и самочувствие ще зависи вашия триумф в разнообразни области. Благодарение на мъдростта си и усърдието ще преодолеете всички неволи.

Дева – Хороскопът ви за 2018 година демонстрира, че ще съумеете да повярвате в себе си, както и да разберете обстоятелството, че когато една врата се затваря, друга се отваря. И тогава просто би трябвало да се придвижите напред! Търсещите обич, обезателно ще я намерят, искащите да осъществят материалната си фантазия – ще я осъществят. За вас това е година за взимане на виновни решения. Важно е да не се колебаете, а да действате в подобаващия миг, да покажете увереност, а не да чакате проблемите да бъдат решени сами или от някой различен. Но няма потребност коренно да се трансформира нещо в живота ви - нито работата, нито местоживеенето, нито фамилията. Сега е значимо да запазите и усъвършенствате това, което към този момент имате.

До 8 ноември благотворната планета Юпитер остава в третия ви дом, обвързван с общуването, образованието, къси пътувания, връзки с братя, сестри, съседи, съученици. В тези области ще имате шанс. Това е чудесно време за тези, които желаят да учат. Можете да започнете да изучавате тематики, които до момента изглеждаха прекомерно комплицирани. Сега притежавате увереност и неизменност. Ако приказваме за обич, то вие сте предразположени към радикални дейности и рискови държания, които могат да изненадат околните ви. Тъй като Плутон се намира в дома на любовта и децата, то значими събития има да се случат в тези области (основно за родените през третата десетдневка). Понякога обаче може да се чувствате по този начин, като че ли нямате власт над събитията. За да реализирате силата на Плутон по градивен метод, е по-добре да намерите занимания, които ще подчертаят вашите гении, да вземем за пример креативен план или занимание. По този метод, вашето самочувствие ще се усили и последователно ще си възвърнете контрола над личното си битие.

Много Деви в края на годината ще станат дипломирани експерти в напълно нови за себе си области на познание.

Везни – През 2018 би трябвало съществено да се замислите върху живота. Ще започнете да преразглеждате своите дълготрайни проекти, както и връзките с хората, с които желаете да изградите бъдещето си. Може би ще се решите най-сетне да се освободите от всичко ненужно, всичко, което пречи на развиването ви. Ако се възползвате от шанса, който ориста ще ви даде, може да има доста съществени, даже и съществени промени в живота ви. Някои от вас ще би трябвало да се изправят пред невярност и изменничество от страна на непосредствен човек. Тя може да бъде от бизнес сътрудник или сътрудник в брака. Но с цел да не се случи неприятното в живота ви, не е нужно да зацикляте върху това, непрекъснато да въртите едни и същи мисли в главата си. В сложни обстановки мобилизирайте волята си продължете да действате. Понякога, откакто загубите борбата, можете да намерите нов метод да спечелите войната. Не си мислете, че сте достигнали към този момент своите върхове и повече няма какво да постигате.

За доста от Везните ориста е подготвила огромни победи и огромен триумф. Планетата на ориста Юпитер до 8 ноември ще се намира в дома на парите ви и дава обещание ненадейно положителни благоприятни условия за печелене и разкриване на нови източници на приходи. Има положителни шансове с изгода за себе си да уреждате противоречиви въпроси, свързани с парите и имущество. Това е удобен интервал за покупки, които ще се употребяват дълго време. Все отново би трябвало да внимавате и да харчите умно. Сатурн през цялата година ще се намира в бранша на дома и на фамилията в хороскопа ви. Влиянието на тази мудна планета ще ви принуждава да се заемете по-сериозно със фамилните отговорности и отговорности.

Венера, вашата небесна настойничка ще е в назадничав цикъл от 5 октомври до 16 ноември и тогава можете да почувствате неналичието на сила, тъй че би трябвало да следите деликатно здравето си. Възможно е да се върнат неразрешени въпроси от предишното. За да избегнете здравословни проблеми, не забравяйте да намирате време за добра, пълноценна отмора. В персоналния живот на тези, които са към момента сами, измененията могат да настъпят единствено посредством тяхната интензивност в търсенето и желанието да провеждат персоналния си живот. Вземете самодейността в свои ръце да си създавате нови познати. Най-благоприятният интервал е януари и февруари, както май и летните месеци.

Скорпион – 2018 година ще бъде една динамична и съдбоносна година, ще ви открие необятни вероятности. Късметът ще е на ваша страна, тъй като великодушният Юпитер се намира във вашия знак до 8 ноември, отбелязвайки време на подем и персонален напредък. Чувствате убеденост в себе си и имате подготвеност да покажете на света своята уникалност. Свободата е това, което търсите, само че не би трябвало да се не помни, че свободата също по този начин допуска отговорност. На компликациите би трябвало да реагирате с бързи реакции.

Сатурн ще бъде в хороскопа ви в бранша на връзките и ученето и заради тази причина ще срещате компликации в тези области. Мнозина ще избират повече уединението или някакви аргументи ще наложат такова. Ще решите да предприемете дейности и да се освободите от всичко ненужно. Отношенията с братя, сестри, съседи ще бъдат постоянно напрегнати, ще имате възприятието, че не ви схващат. И в случай че се разминават мненията ви с околните ви хора, това не е причина още за оскърбление. Но никога не трупайте засегнатост в себе си и не забравяйте да изясните обстановката. От друга страна, вашите хрумвания ще са повече консервативни, тъй като въздействието на Сатурн ви кара да се придържате към традициите. Тъй като Плутон се намира в същия бранш на хороскопа, под негово въздействие менталната ви настройка, вижданията ви за света и хората ще продължат да се трансформират. Ще настъпят промени и в интелектуалните концепции и маниера на другарство. Може да бъдете въвлечени в скрито другарство.

Непредсказуемият Уран от 15 май до 6 ноември ще влезе в партньорския бранш (предимно ще въздейства върху родените през първата десетдневка на знака). Може да почувствате потребност от смяна в живота си, която от време на време се показва в спиране на съществуващите връзки. За да не бъде под опасност любовта или брака ви, намерете способи за въвеждане на детайли на новости, ободряване и възобновяване на връзката. Ще са нужни повече взаимни отстъпки, самообладание и самоограничение.

През 2018 е противопоказно да бъдете индивидуалисти. Само в съдружничество с други хора, учредено на взаимно почитание, доверие и взаимно съгласие, триумфът във всяка област е вероятен. Тези, които са сами, ще положат най-много старания да намерят своята половинка. Най-лесно ще стане посредством помощта на другари и познати. През март и април се чакат забавни запознанства и сантиментални срещи. Мнозина ще се потопят в любовта атмосфера и ще се отдадат на бурни пристрастености.

Стрелец – През 2018 година вниманието ви ще бъде привлечено към сферите на духовното развиване, на персоналния живот и връзките с другите хора. Година на измененията и изненадите, множеството, от които приятни. Много от измененията ще бъдат не толкава външни, колкото вътрешни. Много Стрелци ще премислят своя минал живот, ще преоценят своята ценностна система, ще трансформират своите вярвания и правила, ще преживеят вътрешна промяна, а по-късно ще изберат нов път в живота. Ще имате шанса да осъществите проектите си, да подобрите живота си както в дома си, по този начин и да постигнете триумфи в професионален проект.

Юпитер, шефът на знака ви до 8 ноември ще се намира във вашия 12 дом на хороскопа ви. Тази позиция на планетата подчертава вниманието към духовната страна на живота и вътрешния ви свят. Може би ще имате чувството, че не живеете живота си пълноценно. Можете обаче да разчитате на поддръжката на Провидението и в случай че се случат неприятни или сложни моменти, помощта ще пристигна от там, от кое място въобще не очаквате. Когато планетата влезе във вашия знак (след 8 ноември), тогава ще започнете да усещате повече независимост и насладата от битието.

Относно финансите, годината ще е спорна. Сатурн се намира във вашия дом на парите и от там ще ви приканва към повече икономии. Бъдете благоразумни във връзка с финансовите каузи. Може да се чакат задръжки в бизнеса и въпросите, свързани с финансовата страна с настоятелен сътрудници. Още повече, че и Плутон се намира на същото място. Тези, които ръководят парите на другите, да бъдат доста деликатни.

Уран, планетата на смяната от 15 май до 6 ноември, ще е в бранша на работа и здравето. Мнозина могат да получат повод да сменят работното място или естеството на работата си, бизнеса, специалността, да стартират нещо независимо (което не е доста целесъобразно на този етап). Може да мислите, че виталната ви мощ е неограничена, само че в един миг ще ви подведе и то напълно ненадейно. Това е интервалът, в който упоритостите ви не подхождат на вашите благоприятни условия. Намирайте повече време за отмора и не се претоварвайте. Нови хора, познати и другари ще се появяват от време на време в живота ви през новата година. Добре е да поддържате връзка изборно обаче. Има хора, с които не би трябвало да говорите за вашите проекти и триумфи. Споделяйте единствено с доверени лица, в случай че не желаете съществени трудности по пътя си.

Романтични прекарвания през годината чакат освен тези, които са сами, само че и фамилните Стрелци. Особено удобен интервал в това отношение ще бъде през април, май, края на лятото и началото на есента, а също и по-близо до новата година. Например, можете да се запознаете с приятна персона при бизнес пътешестване или когато сте на посетители у приятелите си, а може и на екскурзия или при някоя курортна отмора.

Козирог – Според хороскопа ви за 2018 година, ще се разшири сферата ви на въздействие и вие ще постигнете триумфи! Година на упорита и плодотворна работа. Може би ще съумеете да намерите област по-подходяща за приложение на вашите качества, благоприятни условия и духовни желания. Съдбата не един път ще ви даде късмет да се докажете. Имате всички шансове да достигнете висоти, както в бизнеса, по този начин и в любовта.

Планетата на шанса Юпитер до 8 ноември е в бранша на другарството и обществените връзки на Козирога, тъй че посредством другари и обществена активност ще имате необятни вероятности. Броят на контактите с забавни и потребни хора нараства. Нови другари могат да влязат във вашия свят или съществуващите другарства да се подобрят. Сътрудничеството и работата в екип е по-добре за вас от самостоятелната активност. Сатурн в личния ви знак предлага да обърнете повече внимание на вашата персона, обноски и имидж. Може да се изолирате малко от другите по един или различен метод. Нараства възприятието ви за отговорност и се покачва самоувереността ви. Ще бъдете повече сдържани и консервативни в метода си. Завършва остарелият цикъл в живота ви и стартира нов, търсене на нови посоки. Сатурн непрестанно ще взаимодейства с Уран, което значи, че доста области в живота ви ще се нуждаят от смяна.

Работата за мнозина ще е тежка, ще имате огромно натоварване и съпровождащите трендове са насъбрана отмалялост и нужда от постоянна отмора и здравословен метод на живот. Освен това там продължава да стои Плутон, който подтиква процеса на промяна и преоценка на мирогледа ви.

От 15 май до 6 ноември Уран ще бъде в бранша на любовта и творчеството. Тази позиция на планетата предвещава непредвидени обрати в персоналния живот. Вие ще бъдете привлечени от хора, които са свободни по дух, самостоятелни и даже ексцентрични. Възможно е да възникне обич с невероятна, неординарна персона. Любовният ви хороскоп също дава обещание да бъде освен живописен, само че и запаметяващ се и оптимално прочувствен.

Водолей – 2018 година за вас ще бъде сполучлива и значително ще касае кариерата и финансите. Приятни изненади и щастливи промени. Трябва ясно да осъзнаете какво ви е нужно, да определите съответните си цели, да се убедите в действителната им достижимост и едвам тогава да предприемете съзнателни и добре премерени стъпки. Ако в миналото нещо не ви се получава, не би трябвало да се отказвате, а да изчакате по-благоприятни благоприятни условия и още веднъж да опитате. Много пътища пред вас ще се отворят, можете да постигнете доста, в случай че се движите целенасочено и уверено към задачата. След всеки триумф ще придобивате от ден на ден мощ и възторг.

Юпитер, планетата на шанса до 8 ноември ще бъде в най-високата точка на хороскопа ви - в дома на кариерата. Ще откриете нови благоприятни условия за кариерно развиване и креативен напредък. Амбиции, кариера, бизнес, известност - всичко това ще пораства и ще се развива. Ще получите самопризнание за вашите гении и качества както в никакъв случай до момента. Усилията, които сте вложили, най-сетне ще стартират да се изплащат и ще бъдете възнаградени. Това е един прелестен интервал за напредък на професионално и кариерно равнище и би трябвало да се възползвате от възможностите си. Можете да постигнете забележителен прогрес в кариерата си, впечатляващи професионални резултати, сполучливи промени в статуса и публично самопризнание на вашите заслуги. Въпреки това, хороскопът поучава деликатно да избира плановете, като отхвърляте съмнителните. Не се нагърбвайте с повече от това, с което можете да се справите.

Сатурн се намира във вашия 12 дом, който може да ви аргументи безпокойствие и неустановеност, ще ви помогне да се отървете от неудачни модели на държание и мислене, които ви дърпат обратно. Много е значимо да не стигате до изтощеност, защото може да пострада съществено здравето ви и даже да стигнете до болница.

От 15 май до 6 ноември планетата на смяната Уран е в бранша на дома и семейство. Възможни са непредвидени промени, нови условия, свързани с къщата, недвижимите парцели и фамилните връзки. При фамилните Водолеи възприятията ще се засилят и връзките ще се укрепят. Тези, от вас, които сте сами, ще срещнете на своя път доста нови хора, нови запознанства, само че изборът ви няма да е лек. Главното е да не бързате и крайните решения да вземате след усърдно обсъждане.

Година ще изисква да се обърне повече вниманието на здравето. Може да се обадят хроничните болести. Ще се увеличи чувствителността на тялото ви към токсини. Здравето значително ще зависи от вашето прочувствено положение, което може да докара до психосоматични проблеми. Възможно е обновяване на болки в гръбначния дирек, ревматизъм, артрит. Щадете нервната система, запазвайте успокоение, прекарвайте повече време на чист въздух, придържайте се към диета, ограничете спиртните питиета.

Риби – През 2018 година би трябвало да оставите предишното обратно, да измененията курса, да определите нови цели за себе си. В живота ви, изключително през първото полугодие, ще има съществени позитивни промени и доста от вас ще могат коренно да трансформират живота си към по-добро. Вашият възторг, креативно ентусиазъм, забавни хрумвания ще притеглят от ден на ден хора към вас. Не участвайте в задкулистни игри. Може да пострадате финансово и морално. Следвайте вашите креативен импулси и ще постигнете доста, тъй като Нептун и Юпитер - вашите небесни настойници ви дават поддръжката си.

Самоусъвършенстването е най-важната тематика на годината, заради което се предлага да развиете по-дълбока връзка със себе си, да разширите хоризонтите и да учите. До 8 ноември Юпитер ще обитава в деветия дом на хороскопа ви, който е обвързван с пътуванията на дълги дистанции, връзките с чужденци, висшето обучение и философията. Независимо дали сте студент или не, научете нещо ново, развийте интелекта си. През този интервал елементарно ще можете да се учите. Можете да започнете да учите непознат език, да отидете на екзотична екскурзия.

Влиянието на Юпитер е удобно за продължение на образование, писане на дисертация и писмени творби, които планирате да публикувате (статии, книги и т.н.). Новият опит, който ще натрупате вследствие на образованието си, както и житейският опит (пътуване, завършения, контакти с хора от други култури) ще ви пренесат на по-високо равнище. По този метод ще се подготвите за идващия цикъл, когато Юпитер ще се реалокира в дома на кариерата ви. Сатурн през цялата година се намира в дома на другарството и публичните връзки, тъй че в тези области ви чакат тествания, компликации и задържане в процесите.

Отношенията с другари могат да бъдат напрегнати или въобще да намалее техния брой. Годината е доста удобна за раждането на дете, за подсилване на фамилията, за започване на дълготрайни планове. Освен това доста представители на знака Риби ще изискат да тестват силите си в някои нови области, с цел да осъществят неизползваните си до момента гении. Вашите инициативи ще получават утвърждение и поддръжка. В живота ви ще има доста романтика, увлечения и завършения за всеки усет. Неочаквана главозамайваща обич може да имате още през първата половина на годината. Благоприятно е за създаване на персоналните взаимоотношения.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР