Овен Звездите ви съветват да почистите дома си. Може би

...
Овен Звездите ви съветват да почистите дома си. Може би
Коментари Харесай

Вижте какво вещаят звездите за днес

Овен
Звездите ви поучават да почистите дома си. Може би по време на почистването ще стигнете до решение на проблемите, които от дълго време ви тормозят. Всъщност в непорочност и прохлада се мисли по-лесно.

Телец – Тази неделя ще ви се мързелува. Не се отхвърляйте от това наслаждение. Всички неща могат да изчакат и денят умерено да прекарате със себе си. В успокоение ще попълните вашите духовни сили.

Близнаци
Днес би трябвало изцяло да се отпуснете и да се забавлявате. Правете каквото ви се харесва. Разходка в парка, чат с другари, вечерта изгледайте някой забавен филм, четене на книга – всичко това ще ви помогне да си върнете положителното въодушевление.

Рак
Днес ще имате съразмерен ден. Прекарайте време с другата си половина. Ако нямате, си намерете друга подобаваща компания. Възможно е и осъществяването на ваше отдавнашно предпочитание, бъдете готови.

Лъв
Звездите предсказват за някои Лъвове сложен ден. Но дано компликациите и неприятностите не се отразяват на настроението и увереността ви. Утре всичко ще се промени. Слънцето ще изгрее още веднъж.

Дева
Звездите ви поучават да отделите целия ден за себе си. Погрижете се за здравето и спокойствието си. Порция сладолед, спорт, разходка и вечер в добра компания ще ви дадат нови сили за идната седмица.

Везни
Денят ще ви се стори сложен, ще би трябвало да решите някакви висящи проблеми. Просто не се опасявайте да питате и да рискувате. Нуждаете се от цялата си устойчивост. След това ще въздъхнете с облекчение.

Скорпион
Звездите ви поучават да се наслаждавате на обкръжението си. Разхождайки се в гората, парка, спокойното развлечение ще ви даде сили за по-нататъшни достижения в работата. Не забравяйте за вашите близки и скъпи хора, те също се нуждаят от вас.

Стрелец
Време е да обърнете огромно внимание на здравето си. Не подценявайте сигналите на тялото, те ще ви оказват помощ да забележите в точния момент какво не е на ред и да вземете нужните ограничения. Поддържайте положително въодушевление и не позволявайте на нищо да ви разстройва.

Козирог
Тази неделя ще ви е мързеливо и нищо няма да ви се прави. Прекарайте времето с близки и обичани хора. Съберете сили в умиротворението. Главата ви ще е безусловно цялостна с разнообразни проекти и планове!

Водолей
Време е да извършите това, за което постоянно сте мечтали и мислили. Знаете ли, шансът оказва помощ на тези, които не се опасяват да поемат опасности. Някои събития или непредвидена среща могат да причинят същинска стихия от страсти!

Риби
Денят ви ще зависи напълно от това с кой крайник ще станете. Ако станете с верния - денят ще се окаже прелестен и ще мине необикновено. Приемете го и като смешка, и като истина. Ще бъдете в плен на разнородни емоции
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР