Овен За Вас този ден няма да бъде толкова лош.

...
Овен За Вас този ден няма да бъде толкова лош.
Коментари Харесай

Хороскоп 28 януари: Три зодии ще минат през ада днес

Овен
За Вас този ден няма да бъде толкоз неприятен. Ще се появят нови задания, решаването на които освен ще Ви увлече, само че и ще Ви разреши да откриете у себе си непредвидени гении. Може да намерите нови увлечения, или да откриете спомагателен източник на приходи. Кръгът Ви на другарство ще се разшири, само че хората, стремящи се да бъдат паралелно с Вас, не са по този начин положителни и безкористни, както Ви се коства. Необходима е изясненост, с цел да избегнете ненужните контакти. На някого ще се сторите недружелюбни, само че това не е огромна неволя. Вечерта самочувствието Ви може да се намали и не е изключена безсъница.

Телец
За Вас стартира по-спокоен и инстинктивен интервал, по тази причина в този момент е най-подходящото време за привършване с нещата, свързани с публичността. Всички връзки, на които не доближава Вашето внимание, би трябвало да го получат колкото се може по-скоро, защото не след дълго ще се наложи да проявявате еластичност, с цел да се потопите в своя вътрешен мир. Нивото на Вашата сила ще тръгне към спад, по тази причина вечерните разходки и тичане са това, от което се нуждаете изключително доста, с цел да се заредите с сила още веднъж.

Близнаци
През този ден Вашата половинка ще има за Вас значима вест. Тя ще визира директно Вашите връзки. При това тя ще бъде приятна, въпреки че звездите Ви поучават за всеки случай да се подготвите за неприятна. Тогава от хубавото ще можете да изпитате доста повече удоволствия.

Рак
Това е ден на прелестно неофициално другарство. Не се отхвърляйте от поканите за тържество по случай рожден ден, годишнина от празник или някакво друго празненство. Ще прекарате времето си добре, в случай че се окажете в компанията на съвсем непознати хора. Освен това този ден денят е извънредно подобаващ за среща с родителите на Вашата „ половинка” и напълно няма да е мъчно да намерите общ език. Ако планирате да се занимавате с някаква работа, имайте поради, че сполучливото им довеждане докрай не зависи единствено от положените усилия от Ваша страна, само че и от стечението на събитията. Ако в нещо не Ви върви, просто превключете на друго занятие.

Лъв
Подгответе се за един комплициран ден, в който ще се наложи да признаете, че доста от положените старания за реализиране на задачата са били напразни, а на очакванията, за жалост, не е било писано, да се осъществен. Ще се наложи да деянията освен твърдоглавие и целенасоченост, само че и хладнокръвие, в композиция с мъдрост. Тези, които Ви заобикалят, чакат от Вас взаимни отстъпки, само че, за жалост, биха ги възприели единствено като демонстрация на уязвимост и нерешителност в личната справедливост. Грешките, позволени през днешния ден, може скъпо да Ви костват. Постарайте се, да сте положителни към своите близки, тъй като те се нуждаят от Вас. Не приемайте рецензията близо до сърцето си, защото тя е отправена от недоброжелатели и не носи градивен темперамент.

Дева
Денят е комплициран, само че не е обезсърчителен. Ако съумеете да извършите вярна организация на труда и ловко да раздавате инструкции, ще постигнете дота, въпреки че за в този момент основната цел към момента не може да бъде повдигната. Много добър ще бъде денят за Вас, в случай че стартирате работа на нова служба. Това ще Ви даде опция, да покажете своите положителни страни. Отношенията в фамилията ще бъдат спокойни и хармонични, и може да разчитате на поддръжка и помощ от околните си. Плодотворно ще бъде обсъжданите на взаимни проекти за бъдещето, без значение дали става дума за образуване на взаимна отмора, или за огромна покупка.

Везни
Предстои Ви чувство за полет и вълшебна приказка, чийто воин ненадейно сте станали. Нищо няма да бъде в положение да скапе през днешния ден Вашето въодушевление. Гледайки Ви, хората ще си мислят: „ Има и щастливци на този свят!”- и тихичко ще Ви завиждат. С бяла злоба. Дай Боже повече такива дни.

Скорпион
На Вашия обичан човек през днешния ден ще се прииска, да Ви даде някакъв скъп съвет, а Вие непрестанно ще бъдете с чувството, че не се нуждаете от подобен. В последна сметка преди да извършите каквото и да било, по-добре е като начало да изслушате това, което желае да Ви каже.Може пък фактически да се окаже, че ще Ви свърши работа.

Стрелец
Когато се возите на влакче в някакъв увеселителен парк, впивате ли се в парапета с всичка мощ и седите ли със затворени очи, до момента в който всичко свърши? Или самоуверено гледате напред, наслаждавайки се на всяко нанагорнище или завой? Какъвто и да е Вашият жанр, сменете го през днешния ден с противоположния. Когато сте обхванати от пътна тресчица, действайте, ръководейки се от своите инстинкти. Ако Ви е мъчно да отворите очи, това единствено демонстрира значимостта на това, което би трябвало да видите. А в случай че сте привикнали да знаете, какво Ви следва, допустимо е, да е пристигнало време за някакви секрети.

Козирог
Удивително е, само че през днешния ден няма да Ви се желае да мислите за последствията от своето държание, както и за това, по какъв начин то ще се отрази на по нататъшните Ви връзки с обичания човек. Даже и изобщо на каквото и да било... Ще постъпвате по този начин, както Ви се желае, и ще вършиме това, което Ви се прави.

Водолей
Крайно време би трябвало да се вгледате в някои остарели и ненужни навици, които към момента имате. И какво възнамерявате да вършиме? И за какво вършиме всичко това? Защо не се опитате да извършите? Не се осъждайте, тъй като не можете да се преродите за една нощ. Привичките се трансформират с времето, а и доста постоянно ни подаряват с чувство за излъган комфорт. Но това не е съображение, да не се пробвате да се измененията...

Риби
Днес се заемете с търсене на ново занятие или занимание – би трябвало да се отвлечете от отрицателните мисли, които са Ви завладели напоследък. Понякога Ви се коства, че някои неща към този момент са останали в предишното, че сте се разделили със старите проблеми, само че те още веднъж се появяват в живота Ви. Вие сте по-силни от тях, само че не позволявайте на своята обстановка да Ви докара до състояние, от което да не можете да излезете. Постарайте се, да стоите на безвредно място.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР