Овен За днес звездите препоръчват с Вашия любим човек да

...
Овен За днес звездите препоръчват с Вашия любим човек да
Коментари Харесай

Хороскоп за 17 май: Труден ден за 1 зодия

Овен
За през днешния ден звездите предлагат с Вашия обичан човек да обсъдите някоя книга, която е забавна и за двамата, да поговорите за философия или в последна сметка да поиграете на шах. И мозъците ще си раздвижите, и ще се сближите.

Телец
Струва Ви се, че една ера на промени във Вашия персонален живот Ви е пощадила, а друга още и не мисли да стартира. Поне за през днешния ден е несъмнено. Затова в случай че не желаете през днешния ден да се побъркате от досада, измислете за себе си и за своя обичан човек някакво забавление. Нека това да бъде даже чупене на някоя и друга остаряла чаша... а след това се разходете до магазина за нови.

Близнаци
В този миг се чувствате просто прелестно. Въобще не се стеснявате да изразявате своите усеща, без значение от техния темперамент или пък от мястото, на което се намирате. Очевидно би трябвало да тръбите за общ общ брой - организирайте непредвидена колекция за най-интересните си и общителни другари. Тъй като те не са един и двама, най-добре би било авансово да позвъните на нормалната си компания и да ги предупредите.

Рак
За да съумеете да завоювате сърцето на Вашия обичан човек през днешния ден, би трябвало да се чувствате уверени в себе си не на 100, а на двеста %. Най- дребното подозрение в личните Ви сили, и Вашата фантазия ще се разсее като пушек в неопределеното бъдеще. Не и давайте такава опция.

Лъв
Очертава се един много комплициран ден. Дори и да сте си запланували значими работи, ще Ви се види възвишение! Ситуацията ще се развива напълно не по този начин, както сте предполагали, а това ще Ви принуди да се преценявате с изменящите се условия и да внасяте корекции, ри търсенето на общ език с несимпатични особи. Впрочем, не са изключени и приятни сърпрайзи. Вероятни са забавни срещи и приемане на дарове. Макар сериозните проблеми в сантименталните връзки да са малко евентуални, би трябвало да сте внимателни в изявленията, с цел да не се окаже, че обичаният Ви човек е афектиран...

Дева
Звездите дават обещание през днешния ден на Девите експлоадиране на интелектуалната интензивност. Така че може и да не се напрягате, приготвяйки се за среща: своето Вие ще вземете с разум. Ако несъмнено, Ви бъде дадена опция, да издемонстрирате това.

Везни
Благодарение на хубаво запознанство и контакти с авторитетни и авторитетни хора, може да не се страхувате за своето бъдеще. Не по-малко позитивен факт може да стане присъединяване Ви в някакъв огромен неофициален план, истинска акция (например благотворителна), в презентация, в празник, или в някакво близко по дух мероприятие. Не се отхвърляйте от срещи с другари и от опцията да възобновите връзките с някогашни съидейници. За страдание денят може да бъде негоден от внезапно утежняване на самочувствието. Погрижете се за своето здраве и внезапно намалете натоварването, в случай че не желаете да се разболеете. По-дълъг престой навън би Ви се отразил прелестно.

Скорпион
Направили сте всичко, което е било по силите Ви. И дори доста добре знаете, че не бихте могли да извършите нищо повече за решение на този спор. А и Вашата половинка прелестно схваща това. Нужна ви е трета страна, която да се намеси в ставащите събития и нещо да промени. Възможно е и смяната да не е в вярната посока... Това ще стане през днешния ден и по тази причина бъдете подготвени за всичко.

Стрелец
Представителите на Вашия знак са привличани от непознатите култури и нации, както и от далечните страни. Ако в този момент не пътешествате, единственото Ви успокоение може да бъде общуването Ви с някого или нещо,, напомнящи Ви за далечните места, които Ви харесват. Така че в случай че имате опция да поддържате връзка с някого по телефона или електронната поща, или пък да извършите някоя непредвидена аудиенция, безусловно се възползвайте от това. А може да се опитате съвсем на веднъж да извършите и всичките три неща....

Козирог
Днес не би трябвало прекомерно доверчиво да се отнасяте към хората като цяло, и към Вашия обичан човек в частност. Малко ли неща може да измисли? И към това, което ще пишат по вестниците и към това, което ще покажат по малкия екран, също се отнесете със здрава доза песимизъм. Иначе ще си бъде за ваша сметка...

Водолей
Ако задачите Ви са значими, а дилемите огромни – действайте! Настъпил е удобен миг за величествен отскок напред. На дребните проблеми може просто да не обръщате внимание: те или ще се решат от самосебе си, или ще почакат оня миг, когато Вие ще имате повече свободно време. Ефективни ще се окажат необикновените способи. У хората, които Ви заобикалят, предизвиквате не малко учудване, защото в работата си постигате това, което другите не биха могли да реализират. Денят е подобаващ и за нови запознанства. На представителите на противоположния пол ще извършите доста мощно усещане.

Риби
Откажете се от опитите. Този ден като че ли особено е предопределен, с цел да вървите по правия път, да пазите верността си към традициите и да следвате положителния образец. Ако деликатно наблюдавате заобикалящите и анализирате позволените от тях неточности, ще си дадете сметка, какво не би трябвало да вършиме, само че какво би трябвало да предприемете, с цел да достигнете задачата, ще стане ясно малко по-късно. Много приятни усещания ще Ви подари общуването с другари. Може да посрещате посетители и да организирате развлекателни мероприятия, а в случай че дадете воля на фантазията си, на никого няма да се наложи, да скучае.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР